Pondělí 25. ledna 2021, svátek má Miloš
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 25. ledna 2021 Miloš

Diskuse k článku

RECENZE: Forza Horizon 4 uhání vymletým korytem a zběsile točí volantem

Parafráze textu od Visacího zámku v titulku sice naznačuje spíše negativní konotace, ale pravda je taková, že Forza Horizon už počtvrté dělá to, co umí nejlépe. A opět to dělá skvěle. Žádné zásadní novoty zde zkrátka nejsou žádoucí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M28a22r63t62i72n 75M57o55t75y73č64k69a 6261677827604

Nejspíše to bude obojí pro jinou cílovku... Ale Horizon 4 nebo Motorsport 7?樂

0/0
2.10.2018 23:51
Foto

K60a95r48o61l 78S27e82f77c34i19k 2216620395788

kdyz preferujete simulatory tak Motorsport 7, kdyz vam sedi spis arkadova jizda jako napr. v Need For Speed tak Horizon 4 :-)

0/0
3.10.2018 2:04
Foto

O93n27d28ř25e52j 66Č88a15p57k46a 6251501963754

Místo Motorsportu nevím jestli nevzít Project CARS... nebyl Motorsport zamořený lootboxama a podobným zvěrstvem ?

Co se týká Horizonu, arkádovější je, ale k simulaci bude mít z podobných her určitě mnohem blíž, než NFS nebo Crew.

0/0
3.10.2018 12:28
Foto

V64í98t 61K13u32č22e71r40a 5918317736122

Určitě bych netvrdil, jako pán v článku, že Ge Force 1060 je mainstream, tedy něco běžného, standardního - pořád je to špičková karta, kterou málokdo má

0/0
2.10.2018 13:43
Foto

H82o55n91z78a 30S65r62p 9114403472298

Samozřejmě jsem tím myslel herní mainstream. Podle Steamu jde o nejčastější grafickou kartu mezi jeho uživateli.

+2/0
2.10.2018 14:54
Foto

A88n42t41o80n95í94n 89H21o35l41í18k 8687243864670

Tak pry nejde prepnou jazyk aniz by se nezmenil jazyk v celem systemu (XBOX i PC) .. ;-D.. tak jsem aspon usetril ..

0/−1
2.10.2018 12:20
Foto

O23n48d41ř24e95j 13N80o35v95á82k 4827437423943

Peel zná každej kdo viděl Top Gear

+4/0
2.10.2018 9:43
Foto

O14n96d49ř98e46j 59Č72a84p91k81a 6961601503774

A další legenda - Reliant "neprojede to zatáčku aby to neskončilo na boudě" Robin je tam taky... včetně Jeremyho patentních přídavných koleček jako modifikace :-)

+1/0
2.10.2018 11:18
Foto

J17a92r43o65s47l21a96v 48M24a71r33v80a56n 2287450766257

Hledam nejaky auta pro deti, nezajimaji me jizdni vlastnosti, ale aby to bylo nenarocne a hezky to vypadalo. Je Forza to prave?

0/0
2.10.2018 8:56
Foto

H92y38n52e96k 75Š73l19a88h27ů24n11e80k 4519213206979

Ano.

+1/−1
2.10.2018 9:30
Foto

J37a45r41o15s36l48a61v 47M59a38r12v97a45n 2107600206357

Ok, zkusime. Diky.

Posledni dobou kdyz si chceme zajezdit, tak to jsou porad nejake menu, filmecky, kariera, obleceni a dalsi kravinky a nez si clovek zajezdi trva to tejden.

0/0
2.10.2018 9:42
Foto

L25i72b62o47r 98N14a23v49r45á32t38i34l 3536193794

Dobrý den, mám dvě děti (6 a 8 let) a pokud chcete opravdu nějaké zábavné "nenáročné" a přesto extrémně zábavné závody, doporučuji Trackmania Turbo - žádné nastavování - prostě jen závodíte. A hlavně mohou závodit oba na jednom zařízení spolu. Vřele doporučuji. Recenze je i na Bonuswebu: https://bonusweb.idnes.cz/trackmania-turbo-recenze-0hg-/Recenze.aspx?c=A160404_124026_bw-ps4-recenze_oz

+3/0
2.10.2018 10:24
Foto

J74a76r33o66s26l40a57v 95M46a69r36v22a71n 2397880216137

Diky za tip!

0/0
2.10.2018 10:25
Foto

M45a50r59t98i71n 58B29e67r52a88n 6499565336191

Pro děti zkuste spíš něco od Nintenda :-P

0/0
2.10.2018 9:54
Foto

M92a78r68e20k 56Š50e40b59e12s90t16a 2453171503187

přesně tak Mario Karts je naprostá bomba, jak pro děti tak jejich rodiče...

0/0
3.10.2018 9:53
Foto

8763787180201

Je to dobry.. skvělá arkadova oddychovka.. a play anywhere byl dobrej nápad, to musím Microsoftu nechat.

0/0
2.10.2018 6:02
Foto

J66a93n 63B97o75h38a35t72ý 7667540808382

To zase budou moci fousatá mimina lépe ukrátit svůj životní čas : ). Ale tak aspoň díky nim máme výkonnější grafiky využitelné na užitečné věci, že? Brm brm, én én...

+2/−24
2.10.2018 4:42
Foto

L37i92b80o86r 65N47o30v95á42k 9438354937193

Vy jste taky én én

+6/−1
2.10.2018 6:55
Foto

V68á21c56l38a61v 17Z80e98l47e56n40k83a 5675128253

Je to ma... je to ma... je to ma-gór

+10/−1
2.10.2018 8:26
Foto

M91a52r63i30a75n 27K49r90a35l 6224792824967

Neni nad to se nad nekoho povysovat takhle po ranu co.

+2/−1
2.10.2018 9:23
Foto

J31a54n 28B73o67h64a42t13ý 7417630978422

Tuhle infantilní hovadinu mi po ránu vlepili před obličej, tak jsem si z legrace trochu rýpnul. Pokud to hrají pětileté děti, tak dobře. Ale jestli se tím baví někdo, kdo má volební právo, tak z toho mě trochu mrazí : ) ) ).

0/−13
2.10.2018 11:02
Foto

T34o98m75á85š 10M87a27t90ě88j 9215738413192

A čím by se měl bavit "někdo kdo má volební právo" - aby tě z toho trochu nemrazilo ?

+7/−1
2.10.2018 12:27
Foto

J12a65n 14B90o79h21a22t25ý 7547850668722

Cvrnkání kuliček? Hrátky s plastelínou? Šermování světelným mečem? Odpověď je jednoduchá, dospělý člověk na tohle nemá čas, nebo jej věnuje něčemu smysluplnému, například sebevzdělávání, sportu, péči o děti atd., protože zajistit sebe a své děti a poskytnout jim všechno, co opravdu potřebují (ne jen jídlo a střechu nad hlavou, to zvládnou i veverky) , to zabere člověku asi tak 30 hodin denně. : ) ) Co znám lidi, kteří hrají, tak to jsou většinou třicetiletí klučíci, co bydlí doma s matkou a nechají se živit, aniž by chtěli nést jakoukoli odpovědnost. Ale možná je to jen mylný dojem a mezi lidmi, co pomocí Ferrari sekají tuřín, bude spousta chytrých lidí, co v životě něco smysluplného dokážou : ).

0/−10
2.10.2018 12:55
Foto

T43o62m23á82š 51M33a86t31ě27j 9445628503582

To jsou takové roztomilé knížecí rady a obecné kecy...

Ale dobrá - pojďme po jednom:

Sebevzdělávání - v čem bych se měl sebevzdělávat? A hlavně proč? Jsem odborník na svou práci.

Sport - proč? Co je na tom tak hodnotného? (tím neříkám, nic nedělat - ale nějak nevidím důvod se každý den sedřít).

Péče o děti - co konkrétně ty děti tak hrozně potřebují? (za mě - potřebují především čas a příležitost být především dětmi).

A popravdě - co znamená "v životě něco smysluplného dokázat"?

+4/0
2.10.2018 13:31
Foto

J10a22n 14B95o96h42a37t37ý 7847550908112

"odbornost", to je nějaká konstanta? Jako že se něco naučím a už jsem do smrti odborník? Bože, to asi ne. Sport? Podívejte se na stav populace a to stačí. Chlapi v padesáti vypadají na osmdesát a umírají na problémy spojené s nadváhou. Děti pomalu neudělají kotrmelec. Tělo bez pohybu absolutně nemůže dlouhodobě správně fungovat. Co děti hrozně potřebují? : ) Tak já nevím, já s nimi třeba někam vyjedu, když můžu. Neustále jim něco vysvětlujete, věnujete se jim. Na to ani celý den nestačí. Pokud je necháte si jen tak hrát a být dětmi, nic hrozného se asi nestane. Jen prostě asi nebudou mít až takový rozhled a budou to (možná úspěšně) dohánět později. O tom, co je v životě smysluplného, to by bylo na hlubší úvahu. Začněme třeba tím, že těm dětem zajistím, aby nemusely někde platit předražený nájem nebo dávat půlku platu za hypotéku a mohly se více věnovat třeba studiu? : ) To všechno stojí spoustu času.

0/−4
2.10.2018 13:43
Foto

T93o39m96á93š 50M54a87t63ě69j 9545118593272

1) A otázka stále zní - v čem bych se měl vzdělávat? Samozřejmě se ve své profes udržuju na potřebné úrovni ... ale je to součástí mojí práce tak se snažím, aby to zůstalo v době, kterou jsem si vyhradil na práci (i tak si té práce domů nosím více než dost).

2) Sport - ne pořád mi to nestačí. Opravdu nevidím žádný důvod, věnovat tomu čas každý den. Myslím, že 2x týdně hoďka postačí ... opravdu nemyslím, že je účelem se sedřít...

3) Pořád jim něco vysvětlujete ... věnujete se jim. Co mám těm chudákům dětem pořád vysvětlovat? To neznamená, že s nimi nezajdu ven, na výlet a podobně ... ale děti potřebují prostor, aby byly dětmi. Fakt tě budou děti milovat, když se vrátí ze školy, udělají úkoly, projdou nějakým kroužkem a ještě do nich začneš klavírovat doma další přednášku, až "do peřin". To bych opravdu chtěl být tvoje dítě.

4) Takže smysluplného znamená - zajistit dostatek majetku? Fajn - děkuji. Čekal jsem sice něco "hlubokého" - ale s tímhle měřítkem se klidně můžu smířit.

Můžu se ještě zeptat co děláš? Kolik máš dětí? A ještě jsem se chtěl zeptat , co děláš ve volném čase - ale to by asi bylo zbytečné, když to vypadá, že žádný volný čas nemáš... tak se spíše zeptám, jak dlouho spíš (víš... jestli to není plýtvání užitečným časem).

+3/0
2.10.2018 14:23
Foto

J54a58n 60B57o67h77a77t81ý 7727450578702

Jelikož jsem dnes ještě nespal a při rozsvícení displeje počítače na mě vyskočily tyhle přiblblé formule a sebralo mi to sekundu života, nebudu už na otázky 1 a 2 odpovídat. 3 - ty děti se ptají samy! : ) Já samozřejmě nemám potřebu jim ve stavu mírného kómatu neustále něco bušit do hlavy. Prostě většinou jen odpovídám na otázky. Možná proto se dcera zajímá ve druhé třídě o problematiku raketových motorů a kosmonautiku a mluví ve složitých souvětích, zatímco sousedovo dítě, které sedí většinou v koutě, ve stejném věku opakuje "auto", "auto" : ) ). Ne, nemám na nic čas, přiznám se. Takže kdybych ho měl, určitě jím nebudu mrhat škubáním plevelu pomocí autíčka s nesmyslnými jízdními vlastnostmi. : ) ) Ve volném čase si něco rád přečtu nebo sednu na letadlo a někam letíme... pak to bohužel musím dohánět a sedět u práce třeba i v noci... pojďme něco dělat : )

0/−3
2.10.2018 14:38
Foto

T66o54m72á62š 76M46a29t84ě55j 9655778953292

Mno jo ... raději se vyhneme odpovědi, tam kde nás to pálí...

Ale jsem rád, že jsem se dozvěděl, že ve "volném čase" se mí číst a sedět na letadle.

A nahradit to čtení ... hraním se taky nesmí?

+2/0
2.10.2018 14:57
Foto

T32o15m64á56š 17M55a34t49ě36j 9515418763202

Jinak ... škoda, že si musel jít pracovat... chtěl sem ještě zjistit, jak se slučuje "sezení na letadle" s tou péčí o dítě.

+2/0
2.10.2018 14:59
Foto

J39a96n 39B53o36h60a28t21ý 7777190408912

Na letadlo se sedá v hovorové češtině : ) Ale ano, uvnitř je to pohodlnější. Ta péče: Slučuje se to dostatečně, dítě se třeba podívá na nějaké zajímavé místo, které ho jistě bude inspirovat k tisícům nových otázek. : ) Třeba proč tatínek tu desetikilometrovou cestu z letiště na privát už jede tři hodiny, když jediným problémem je přeci volant na opačné straně a skutečnost, že stejný název ulice se ve stejném městě opakuje pouze 5x. A já si možná nasadím sluchátka a zkusím reliantem zmasakrovat hejno slepic.

0/−2
2.10.2018 15:25
Foto

J12a10n 37H96a50b18á38s74k11o 4114987811613

Pan Bohatý se jen bavi a urcite si za nicim z toho nestoji. Jen cekal, jestli se nekdo chytne a bude krmit trolla. Neverim tomu, ze nekdo, kdo tady pise 20 a vic radku mouder v jednom prispevku o tom, jak bych mel nakladat se svym casem, ale pak napise, "Jelikož jsem dnes ještě nespa" bla bla bla, tak nemuzu odpovedet, mysli cokoliv z toho, co napsal jen drobitek vazne... Proste alibismus. Odpovedet jsem mohl, jen nechci, protoze nemam co. No a k tomu, ze na hrani nema mit dospely cas nema ani smysl se vyjadrovat. Je nad slunce jasnejsi, ze pan Jan prijde z prace, pak okamzite veme knihu. Jak ji docte, venuje se do padnuti detem, potom jde spat, ale ne moc dlouho, aby mohl sportovat. Nedej boze, ze by jednou dospelej clovek prisel z prace a chtel pro sebe mit hodinku, nebo dve, kdy nemusi nic. Pak nic nedokazal, deti sotva dodelaj zakladku atd atd ... ;-D

+1/0
2.10.2018 18:07
Foto

J50a39n 91B24o59h97a48t22ý 7497930878182

Ano, přiznám se, bavím se tím : ) ). A píšu rychle, zase tolik času to nezabere. Tak šup, nastartujem káru a jedem! "Hodinka pro sebe" : ) ) ) Kdybych nevěděl, kolik megahodin u těch blbostí lidi prosedí, tak se nad tím snad zamyslím. Ale ne, já jsem rád, že hrajete, aspoň je díky tomu k dispozici výkonnější a levnější hardware, protože PC gambleři všechen ten vývoj zaplatí a nemusíme to platit my ostatní : ). Takže je ta zelenina, co tam tou Ferrari sekačkou sekáte, dostatečně stínovaná? Nechtělo by to výkonnější komp? : ) )

0/−2
2.10.2018 21:09
Foto

J45a36n 80P65o75l95á53k 3451443398467

Umíte španělsky? Neee, tak šup!

Vergilia v originále už doufám máte přečteného

0/0
8.10.2018 19:16
Foto

D93a57v33i51d 13P79r68i30e68č64k51o 7345604468582

Fakt omezený názor. :-D :-D

+2/0
2.10.2018 15:54
Foto

J36a78n 47N77á52d11v88o83r10n23í49k 7663658745287

Sport? Pokud se sportu věnuje někdo, kdo má volební právo, tak mne z toho mrazí.

+1/0
8.10.2018 19:10
Foto

L25u85b53o85š 55J78e30ž61e54k 1642265

Není to snad každého věc kdo jak tráví svůj volný čas? Tady píšete své moudra jak se raději věnujete svým dětem že vám to zabere spoustu času. Ale čas na to hádat se na fóru u hry máte čas. Bože

0/0
4.10.2018 11:56
Foto

M52a83r37i75a15n 22B11e34n70č91a98t 4858121665554

Zrovna Forza je dlouhodobě ukázkou vrcholné optimalizace a na levném Ryzen APU dokáže jet na FULL HD, 60FPS a vysoké detaily s vyhlazováním.. na tom by se něco jiného ain nepustilo.

0/0
2.10.2018 9:51

Poslali jste životopis a marně čekáte na reakci. Proč jiným odpovědí, ale vám ne

Premium Jak žádají o práci bílé límečky a jak ty modré? Na koho nasazují personalisté robota? A proč se zájemcům o práci z...

Malý stěhovák pro rodinu. Měřili jsme, který kombík je ten nejlepší

Premium Ve velkém testu jsme srovnali tři kompaktní kombíky, které mohou být alternativou populární octavie. Navíc nejsou tak...

Jak bude za času Vodnáře? Býci se dočkají lásky, dařit se bude Pannám

Premium Vládu na nebi si jednotlivá znamení zvěrokruhu předávají podle toho, jak do nich vstupuje Slunce, což bývá vždy kolem...