Pondělí 6. dubna 2020, svátek má Vendula
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 6. dubna 2020 Vendula

Diskuse k článku

RECENZE: Forza Horizon 4 uhání vymletým korytem a zběsile točí volantem

Parafráze textu od Visacího zámku v titulku sice naznačuje spíše negativní konotace, ale pravda je taková, že Forza Horizon už počtvrté dělá to, co umí nejlépe. A opět to dělá skvěle. Žádné zásadní novoty zde zkrátka nejsou žádoucí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M35a49r72t52i84n 73M77o17t21y98č40k60a 6151897127554

Nejspíše to bude obojí pro jinou cílovku... Ale Horizon 4 nebo Motorsport 7?樂

0/0
2.10.2018 23:51

K97a84r89o79l 58S31e18f48c17i97k 2146390195388

kdyz preferujete simulatory tak Motorsport 7, kdyz vam sedi spis arkadova jizda jako napr. v Need For Speed tak Horizon 4 :-)

0/0
3.10.2018 2:04

O42n51d84ř57e77j 20Č53a20p42k67a 6281951963404

Místo Motorsportu nevím jestli nevzít Project CARS... nebyl Motorsport zamořený lootboxama a podobným zvěrstvem ?

Co se týká Horizonu, arkádovější je, ale k simulaci bude mít z podobných her určitě mnohem blíž, než NFS nebo Crew.

0/0
3.10.2018 12:28

V74í46t 38K16u75č42e77r64a 5128357226762

Určitě bych netvrdil, jako pán v článku, že Ge Force 1060 je mainstream, tedy něco běžného, standardního - pořád je to špičková karta, kterou málokdo má

0/0
2.10.2018 13:43
Foto

H28o63n13z76a 75S73r77p 9114693972198

Samozřejmě jsem tím myslel herní mainstream. Podle Steamu jde o nejčastější grafickou kartu mezi jeho uživateli.

+2/0
2.10.2018 14:54

A30n41t34o45n54í73n 56H22o39l35í21k 8177423614750

Tak pry nejde prepnou jazyk aniz by se nezmenil jazyk v celem systemu (XBOX i PC) .. ;-D.. tak jsem aspon usetril ..

0/−1
2.10.2018 12:20

O33n42d95ř63e85j 81N31o65v43á34k 4567387893523

Peel zná každej kdo viděl Top Gear

+4/0
2.10.2018 9:43

O18n42d19ř38e78j 98Č46a91p51k94a 6441241963544

A další legenda - Reliant "neprojede to zatáčku aby to neskončilo na boudě" Robin je tam taky... včetně Jeremyho patentních přídavných koleček jako modifikace :-)

+1/0
2.10.2018 11:18

J67a73r43o32s47l20a68v 12M29a26r28v31a86n 2137920776367

Hledam nejaky auta pro deti, nezajimaji me jizdni vlastnosti, ale aby to bylo nenarocne a hezky to vypadalo. Je Forza to prave?

0/0
2.10.2018 8:56

H23y56n46e97k 86Š31l76a53h52ů65n95e42k 4159423556389

Ano.

+1/−1
2.10.2018 9:30

J33a73r71o40s14l94a48v 33M48a39r89v21a60n 2777590886587

Ok, zkusime. Diky.

Posledni dobou kdyz si chceme zajezdit, tak to jsou porad nejake menu, filmecky, kariera, obleceni a dalsi kravinky a nez si clovek zajezdi trva to tejden.

0/0
2.10.2018 9:42

L27i17b10o49r 17N68a85v22r55á92t66i13l 3156863214

Dobrý den, mám dvě děti (6 a 8 let) a pokud chcete opravdu nějaké zábavné "nenáročné" a přesto extrémně zábavné závody, doporučuji Trackmania Turbo - žádné nastavování - prostě jen závodíte. A hlavně mohou závodit oba na jednom zařízení spolu. Vřele doporučuji. Recenze je i na Bonuswebu: https://bonusweb.idnes.cz/trackmania-turbo-recenze-0hg-/Recenze.aspx?c=A160404_124026_bw-ps4-recenze_oz

+3/0
2.10.2018 10:24

J84a74r58o78s28l15a94v 18M61a97r73v47a90n 2857410916867

Diky za tip!

0/0
2.10.2018 10:25

M46a52r56t25i48n 37B82e65r12a54n 6919495546661

Pro děti zkuste spíš něco od Nintenda :-P

0/0
2.10.2018 9:54

M45a34r13e10k 74Š13e10b19e39s21t21a 2913871183937

přesně tak Mario Karts je naprostá bomba, jak pro děti tak jejich rodiče...

0/0
3.10.2018 9:53

8473307680611

Je to dobry.. skvělá arkadova oddychovka.. a play anywhere byl dobrej nápad, to musím Microsoftu nechat.

0/0
2.10.2018 6:02

J74a25n 68B43o64h69a36t31ý 7947620138502

To zase budou moci fousatá mimina lépe ukrátit svůj životní čas : ). Ale tak aspoň díky nim máme výkonnější grafiky využitelné na užitečné věci, že? Brm brm, én én...

+2/−24
2.10.2018 4:42

L26i21b53o17r 12N66o82v40á26k 9838454437263

Vy jste taky én én

+6/−1
2.10.2018 6:55

V13á37c44l94a56v 18Z16e71l79e91n90k30a 5645688453

Je to ma... je to ma... je to ma-gór

+10/−1
2.10.2018 8:26

M15a76r78i24a76n 18K69r75a76l 6644852454627

Neni nad to se nad nekoho povysovat takhle po ranu co.

+2/−1
2.10.2018 9:23

J85a30n 57B41o32h10a47t65ý 7977850108152

Tuhle infantilní hovadinu mi po ránu vlepili před obličej, tak jsem si z legrace trochu rýpnul. Pokud to hrají pětileté děti, tak dobře. Ale jestli se tím baví někdo, kdo má volební právo, tak z toho mě trochu mrazí : ) ) ).

0/−13
2.10.2018 11:02

T93o43m53á41š 60M26a81t11ě23j 9945208173662

A čím by se měl bavit "někdo kdo má volební právo" - aby tě z toho trochu nemrazilo ?

+7/−1
2.10.2018 12:27

J29a49n 93B66o68h27a91t31ý 7707180938712

Cvrnkání kuliček? Hrátky s plastelínou? Šermování světelným mečem? Odpověď je jednoduchá, dospělý člověk na tohle nemá čas, nebo jej věnuje něčemu smysluplnému, například sebevzdělávání, sportu, péči o děti atd., protože zajistit sebe a své děti a poskytnout jim všechno, co opravdu potřebují (ne jen jídlo a střechu nad hlavou, to zvládnou i veverky) , to zabere člověku asi tak 30 hodin denně. : ) ) Co znám lidi, kteří hrají, tak to jsou většinou třicetiletí klučíci, co bydlí doma s matkou a nechají se živit, aniž by chtěli nést jakoukoli odpovědnost. Ale možná je to jen mylný dojem a mezi lidmi, co pomocí Ferrari sekají tuřín, bude spousta chytrých lidí, co v životě něco smysluplného dokážou : ).

0/−10
2.10.2018 12:55

T42o87m42á68š 96M48a77t92ě23j 9715248353312

To jsou takové roztomilé knížecí rady a obecné kecy...

Ale dobrá - pojďme po jednom:

Sebevzdělávání - v čem bych se měl sebevzdělávat? A hlavně proč? Jsem odborník na svou práci.

Sport - proč? Co je na tom tak hodnotného? (tím neříkám, nic nedělat - ale nějak nevidím důvod se každý den sedřít).

Péče o děti - co konkrétně ty děti tak hrozně potřebují? (za mě - potřebují především čas a příležitost být především dětmi).

A popravdě - co znamená "v životě něco smysluplného dokázat"?

+4/0
2.10.2018 13:31

J45a13n 69B63o60h71a34t47ý 7347640798972

"odbornost", to je nějaká konstanta? Jako že se něco naučím a už jsem do smrti odborník? Bože, to asi ne. Sport? Podívejte se na stav populace a to stačí. Chlapi v padesáti vypadají na osmdesát a umírají na problémy spojené s nadváhou. Děti pomalu neudělají kotrmelec. Tělo bez pohybu absolutně nemůže dlouhodobě správně fungovat. Co děti hrozně potřebují? : ) Tak já nevím, já s nimi třeba někam vyjedu, když můžu. Neustále jim něco vysvětlujete, věnujete se jim. Na to ani celý den nestačí. Pokud je necháte si jen tak hrát a být dětmi, nic hrozného se asi nestane. Jen prostě asi nebudou mít až takový rozhled a budou to (možná úspěšně) dohánět později. O tom, co je v životě smysluplného, to by bylo na hlubší úvahu. Začněme třeba tím, že těm dětem zajistím, aby nemusely někde platit předražený nájem nebo dávat půlku platu za hypotéku a mohly se více věnovat třeba studiu? : ) To všechno stojí spoustu času.

0/−4
2.10.2018 13:43

T71o41m26á81š 22M71a72t45ě46j 9885828923682

1) A otázka stále zní - v čem bych se měl vzdělávat? Samozřejmě se ve své profes udržuju na potřebné úrovni ... ale je to součástí mojí práce tak se snažím, aby to zůstalo v době, kterou jsem si vyhradil na práci (i tak si té práce domů nosím více než dost).

2) Sport - ne pořád mi to nestačí. Opravdu nevidím žádný důvod, věnovat tomu čas každý den. Myslím, že 2x týdně hoďka postačí ... opravdu nemyslím, že je účelem se sedřít...

3) Pořád jim něco vysvětlujete ... věnujete se jim. Co mám těm chudákům dětem pořád vysvětlovat? To neznamená, že s nimi nezajdu ven, na výlet a podobně ... ale děti potřebují prostor, aby byly dětmi. Fakt tě budou děti milovat, když se vrátí ze školy, udělají úkoly, projdou nějakým kroužkem a ještě do nich začneš klavírovat doma další přednášku, až "do peřin". To bych opravdu chtěl být tvoje dítě.

4) Takže smysluplného znamená - zajistit dostatek majetku? Fajn - děkuji. Čekal jsem sice něco "hlubokého" - ale s tímhle měřítkem se klidně můžu smířit.

Můžu se ještě zeptat co děláš? Kolik máš dětí? A ještě jsem se chtěl zeptat , co děláš ve volném čase - ale to by asi bylo zbytečné, když to vypadá, že žádný volný čas nemáš... tak se spíše zeptám, jak dlouho spíš (víš... jestli to není plýtvání užitečným časem).

+3/0
2.10.2018 14:23

J53a97n 70B38o73h15a77t79ý 7407470818872

Jelikož jsem dnes ještě nespal a při rozsvícení displeje počítače na mě vyskočily tyhle přiblblé formule a sebralo mi to sekundu života, nebudu už na otázky 1 a 2 odpovídat. 3 - ty děti se ptají samy! : ) Já samozřejmě nemám potřebu jim ve stavu mírného kómatu neustále něco bušit do hlavy. Prostě většinou jen odpovídám na otázky. Možná proto se dcera zajímá ve druhé třídě o problematiku raketových motorů a kosmonautiku a mluví ve složitých souvětích, zatímco sousedovo dítě, které sedí většinou v koutě, ve stejném věku opakuje "auto", "auto" : ) ). Ne, nemám na nic čas, přiznám se. Takže kdybych ho měl, určitě jím nebudu mrhat škubáním plevelu pomocí autíčka s nesmyslnými jízdními vlastnostmi. : ) ) Ve volném čase si něco rád přečtu nebo sednu na letadlo a někam letíme... pak to bohužel musím dohánět a sedět u práce třeba i v noci... pojďme něco dělat : )

0/−3
2.10.2018 14:38

T61o17m57á31š 46M94a63t77ě87j 9985768453752

Mno jo ... raději se vyhneme odpovědi, tam kde nás to pálí...

Ale jsem rád, že jsem se dozvěděl, že ve "volném čase" se mí číst a sedět na letadle.

A nahradit to čtení ... hraním se taky nesmí?

+2/0
2.10.2018 14:57

T40o58m51á61š 85M97a23t85ě69j 9915278363752

Jinak ... škoda, že si musel jít pracovat... chtěl sem ještě zjistit, jak se slučuje "sezení na letadle" s tou péčí o dítě.

+2/0
2.10.2018 14:59

J94a90n 74B30o90h10a78t10ý 7337200658872

Na letadlo se sedá v hovorové češtině : ) Ale ano, uvnitř je to pohodlnější. Ta péče: Slučuje se to dostatečně, dítě se třeba podívá na nějaké zajímavé místo, které ho jistě bude inspirovat k tisícům nových otázek. : ) Třeba proč tatínek tu desetikilometrovou cestu z letiště na privát už jede tři hodiny, když jediným problémem je přeci volant na opačné straně a skutečnost, že stejný název ulice se ve stejném městě opakuje pouze 5x. A já si možná nasadím sluchátka a zkusím reliantem zmasakrovat hejno slepic.

0/−2
2.10.2018 15:25

J24a52n 86H38a90b65á97s93k92o 4964737281383

Pan Bohatý se jen bavi a urcite si za nicim z toho nestoji. Jen cekal, jestli se nekdo chytne a bude krmit trolla. Neverim tomu, ze nekdo, kdo tady pise 20 a vic radku mouder v jednom prispevku o tom, jak bych mel nakladat se svym casem, ale pak napise, "Jelikož jsem dnes ještě nespa" bla bla bla, tak nemuzu odpovedet, mysli cokoliv z toho, co napsal jen drobitek vazne... Proste alibismus. Odpovedet jsem mohl, jen nechci, protoze nemam co. No a k tomu, ze na hrani nema mit dospely cas nema ani smysl se vyjadrovat. Je nad slunce jasnejsi, ze pan Jan prijde z prace, pak okamzite veme knihu. Jak ji docte, venuje se do padnuti detem, potom jde spat, ale ne moc dlouho, aby mohl sportovat. Nedej boze, ze by jednou dospelej clovek prisel z prace a chtel pro sebe mit hodinku, nebo dve, kdy nemusi nic. Pak nic nedokazal, deti sotva dodelaj zakladku atd atd ... ;-D

+1/0
2.10.2018 18:07

J77a61n 82B73o74h46a64t14ý 7197290688852

Ano, přiznám se, bavím se tím : ) ). A píšu rychle, zase tolik času to nezabere. Tak šup, nastartujem káru a jedem! "Hodinka pro sebe" : ) ) ) Kdybych nevěděl, kolik megahodin u těch blbostí lidi prosedí, tak se nad tím snad zamyslím. Ale ne, já jsem rád, že hrajete, aspoň je díky tomu k dispozici výkonnější a levnější hardware, protože PC gambleři všechen ten vývoj zaplatí a nemusíme to platit my ostatní : ). Takže je ta zelenina, co tam tou Ferrari sekačkou sekáte, dostatečně stínovaná? Nechtělo by to výkonnější komp? : ) )

0/−2
2.10.2018 21:09

J23a78n 84P45o96l40á34k 3411953978837

Umíte španělsky? Neee, tak šup!

Vergilia v originále už doufám máte přečteného

0/0
8.10.2018 19:16

D70a97v40i11d 61P37r80i12e92č10k11o 7625314268262

Fakt omezený názor. :-D :-D

+2/0
2.10.2018 15:54

J58a44n 29N32á20d43v67o69r14n51í29k 7183578105437

Sport? Pokud se sportu věnuje někdo, kdo má volební právo, tak mne z toho mrazí.

+1/0
8.10.2018 19:10

L92u96b81o63š 98J13e76ž15e63k 1512805

Není to snad každého věc kdo jak tráví svůj volný čas? Tady píšete své moudra jak se raději věnujete svým dětem že vám to zabere spoustu času. Ale čas na to hádat se na fóru u hry máte čas. Bože

0/0
4.10.2018 11:56

M47a66r92i23a76n 31B23e79n23č75a95t 4758741725374

Zrovna Forza je dlouhodobě ukázkou vrcholné optimalizace a na levném Ryzen APU dokáže jet na FULL HD, 60FPS a vysoké detaily s vyhlazováním.. na tom by se něco jiného ain nepustilo.

0/0
2.10.2018 9:51

Premium

KOMENTÁŘ: Po dvou měsících přijde rozvrat. Nečekejme na pomoc, konejme!

Karanténní prázdniny může ekonomika státu vydržet měsíc. Po dvouměsíčním výpadku už hrozí naprostý rozvrat výroby,...

Premium

Španělská nepoučitelnost. Proč zde koronavirus řádí jako v Itálii nebo Číně

Dlouhé týdny Španělé sledovali, co se děje v Číně, Íránu a Itálii. Ale nepoučili se. Laxní politici opakují stejné...

Premium

Storno přijde draho, Češi nechají cestovkám desetitisíce za ­propadlé zájezdy

Přijít o desítky tisíc za neuskutečněné zájezdy je problém, se kterým se potýká řada českých klientů cestovních...

Najdete na iDNES.cz