Čtvrtek 25. února 2021, svátek má Liliana
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 25. února 2021 Liliana

Diskuse k článku

RECENZE: Kromě povedeného pouličního fotbálku přináší FIFA 20 jen problémy

Letošní ročník fotbalu od EA Sports můžete s klidem vynechat a zůstat u toho loňského. Streetová minihra Volta se sice povedla, ale je také jedinou opravdovou novinkou. Naopak, v některých režimech hra dokonce udělala krok zpět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

T44o58m 51S12e96d84l84a74c88e77k 1579336461615

Fifu 19 jsem hrál a celkem mě bavila. Letos hraju eFootball PES 2020 a baví mě náramně. Dnes jsem zkusil demo Fify a musím říct, že jsem nečekal, že to je takový děs co se týká gameplaye na hřišti o proti fotbalu od Konami. Samozřejmě, že FIFA je lepší pro hru online. Tam PES je velká bída. Letos za mě FIFA ne...

0/0
3.10.2019 16:18
Foto

D21a38v55i30d 37A70d44a27m73e73c 6592408

Naopak. Jednoznacne nejlepsi fifa. Az do title update 2, ten vratil hru do rocniku 2019, tedy do ****. Az do title up2 sel konecne hrat fotbal a ne arkadovej pingpong. Konecne prestal fungovat nabeh po lajne, cross a gol. Teda ted je to zpet po title update, takze uz to nema smysl hrat.

+2/0
3.10.2019 13:10
Foto

A19d56a85m 34Š16p18i25l80l67a25r 8139887102366

Bohuzel pravda. Dnes jsem dal dva matche. Oba prohral proto trikujicim monstrum co neumeli nic jineho. Ac jsem je prestrilel a prehral on trick rule them all...ne bohuzel. Tenhle update tu fifu vazne po

0/0
3.10.2019 20:28
Foto

D94a78n30i30e76l 82T73o68m43á61š 6621668288812

Mimo téma:

nehraje tady někdo civilization V?? Já jí včera chtěl po delší době spustit a z nějakýho důvodu se hra spouští přes 2K launcher.. Já se ale přes něj nemůžu vůbec dostat. Vždycky mi to napíše, že hra je již spuštěna. Hledal jsem na netu návody, jak to spustit, ale ať jsem zkusil cokoliv, tak nic nepomohlo.. Měl někdo podobný problém?

0/0
3.10.2019 10:32
Foto

A60d57a33m 45Š92p80i13l26l58a85r 8889577962516

Od zacatku byl ve FUT velice zajimavy ofenzivni gameplay. Nekdy zablbla obrana, ale bylo to tim, ze ji hodne zmenili oproti predchozimu rocniku. Byla to arkada kazdopadne velice ziva a dochazelo k nadhernym utocnym situacim se spoustou strel. Ctrnact dni na to (hraji od premium accesu) vysel patch kde absolutne prekopali gameplay do mnohem pomalejsiho, boost obrany do nesmyslnych rozmeru. Nahrat dopredu temer nejde. Poslednich x zapasu od updatu vysledky nejcasteji 0:0(0:1/1:0). Ze hry se stala opet nuda, ktera mi od FUT odvedla. Opravdu nemam problem branit, ale rad bych neco predvadel i dopredu. FIFA 20 mi dala nadeji, ze pujde i o neco vic nez par triku, kterymi udelate obranu soupere. Bohuzel to EA vydrzelo jen jeden update :( Uz vubec nemam chut FUT pustit a zase si davat dlouhou mezihru kolem pulici cary. Doufam, ze se gameplay alespon trochu vrati k uvodnim dnum, kdy mi fotbalovost opravdu bavila.

+2/0
3.10.2019 10:16
Foto

H81o89n18z77a 47S63r11p 9104643202168

no... a pak o tom pište recenzi, že jo :-) dalším patchem může být zase vše jinak

0/0
3.10.2019 10:20
Foto

A40d58a57m 97Š62p87i22l36l21a63r 8189397242416

Dobry den :) Vubec sem to nemyslel jako narazku na recenzi nebo jakoukoli kritiku. Jen sem chtel prinest svuj dojem a poznatek, ktery mne velmi rozladil a ucinil pro mne hru velmi obtizne hratelnou. Vcera jsem treba mel cas chvili odpoledne hrat a misto defenzivni fify jsem si pustil NBA 2k19 jen abych nemusel busit do neprorazitelne obrany.

0/0
3.10.2019 10:23
Foto

H13o84n22z88a 22S51r39p 9294723672788

V pohodě, to bylo spíš jen k příspěvku níže. Hra je stejná, jen trochu hýbou slidery (a že jich bude) ve prospěch obrana/útok, aby to bylo zábavné pro co nejvíce lidí. Stačí jeden patch a z útočného fotbalu je defensivní.

0/0
3.10.2019 10:30
Foto

O51n56d36ř69e33j 62M94a45r33e66k 2692487172295

Rumunská liga ano a česká ne ? Chápu že Rumunsko má skoro 2x víc obyvatel, ale pochybuju že se v Rumunsku prodá víc originálek než v ČR :-)

0/0
3.10.2019 10:02
Foto

R71o56m53a21n 38M92a77z66á48l27e89k 4429318237627

tady bezte za svazem, proc neproda licenci :-) resi se to kazdy rok, liga chce za svuj produkt takovy ranec, ze EA to nechce zaplatit protoze to neni pro ne nijak atraktivni liga. Tri tymy tam mame jen proto, ze na ne diky poharum ma licenci UEFA takze tam mohou byt.

0/0
3.10.2019 10:32
Foto

P79a70t34r94i13k 26B63a55n66g71a 6567887679668

Mě třeba vyloženě štve nový systém zahrávání standardních situací. V minulém ročníku jsem to měl už "v ruce", teď jsem se po třiceti zápasech ve FUT a hodinám tréningu dostal k tomu, že trefím část branky, kterou jsem trefit chtěl. Za mě mínus veliké.

0/−1
3.10.2019 8:25
Foto

F86a90n55o29u20š 55H13r21u38š40k46a 2640879767644

kupovat si tu samou hru kazdy rok znova ... to nepochopim ;-D

+2/0
3.10.2019 8:20
Foto

A44l37e58š 77V80y77k98y96p91ě27l 2612140682626

A v podstate to delame jen kvuli soupiskam.

+1/0
3.10.2019 9:11
Foto

F64i18l81i32p 62Z37á88v59o95d65n34ý 3857243357968

Jiné firmy to nazývají patch nebo update. EA to dokáže prodat zacenu nové hry :-)

+1/0
3.10.2019 17:53
Foto

J45a34k45u85b 55B69o79h38o37n62ě96k 8345356479477

Upřímně tohle hodnocení nechápu. Otevřeně prohlásit, že je to v podstatě stejné jako loni, zmínit docela dost zásadní bugy a nakonec tomu dát 75%?

OK, je mi jasné, že se sportovní hry nemůžou každý rok inovovat a člověk musí trochu přimhouřit oči, ale pokud neinovují, tak je třeba dost tvrdě trvat na tom, aby to bylo bez chyb.

+3/0
3.10.2019 8:02
Foto

H87o91n75z31a 77S44r79p 9404113612398

Tohle je věčné dilema... FIFA je dobrá hra a proto jsem dal 75 %. Pro lidi kteří jdou do obchodu a zajímá je jen ano/ne je podle mého to číslo odpovídající. Zbylý kontext pak dodá samotná recenze.

+2/0
3.10.2019 9:20
Foto

J47a90k33u42b 94B31o39h27o62n89ě97k 8165446379277

No nevím, mně by třeba ty chyby, o kterých všude čtu, hru docela slušně znechutily a asi bych byl na recenzenta, na zakládě jehož dost pozitivního hodnocení si hru koupil, trochu naštvaný.

0/0
3.10.2019 12:32
Foto

H70o92n40z86a 15S20r25p 9254353332338

Tak si má přečíst recenzi, kde o nich píšu

+1/0
3.10.2019 13:54
Foto

M84i87c15h21a91l 49Ř63e26z52k26a 8486399565621

Nevím jestli mám teda recenzi moc věřit. Minule, když jsem tu četl recenzi na minulou FIFU 19, tak bylo napsáno něco podobného, že skoro žádná změna. Pro mě naprosto nepochopitelná recenze. Já jsem viděl úplně jinou hratelnost teda. Letošní FIFU jsem ještě bohužel neměl možnost si zahrát, ale nějak se mi tomu nechce moc věřit i po tom co jsem slyšel už od jiných lidí. Ono totiž i menší změny můžou můžou změnit zásadně hru.

0/0
3.10.2019 7:04
Foto

R95o17m75a53n 57M14a69z20á62l28e53k 4179778767507

Novou fifu hraju od predbezneho pristupu, takze pro vas shrnuti, ktere se v recenzi neobjevilo:

- gameplay, vetsi duraz na manualni braneni, ale neduhy z minulosti zustavaji, tzn porad se objevuje tzv input delay pri online hrani. Dale pak jsou dost omezene nektere skill moves, nejde uz cele hriste probehnout jen se skilly. Tak jak gameplay letos udelan je takovy, aby kazdy mohl hrat svym stylem. Nicmene je tam spousta problemu ktere stale musi resit, jako nesmyslne odrazy, divne brankarske zakroky apod

career mode - je totalne rozbity, takze pokud toto je pro vas, doporucuju cekat

volta - spis oddechova zabava

pro clubs -drobne zmeny.

summary, hraje se to uplne jinak, byt se opet nevyhnuli preslapum. Je to mene pristupne zacatecnikum, ale o to vetsi rolihraje prvek nahody.

+2/0
3.10.2019 7:39
Foto

A41d78a41m 91Š40p15i86l11l24a59r 8509537472296

Po updatu mi prijde, ze se prave hraje velice podobne jako v 19. Pred nim to byla opravdu uplne jina fifa. Bohuzel se zasahlo do obrany tak, ze v podstate brani sama. Tak moc je to boostle

+1/0
3.10.2019 10:18
Foto

R50o26m45a35n 26M93a57z96á71l28e54k 4569438557357

Po updatu jsem nemel jeste moznost hrat, byt komunita se rozdelila na dva tabory, jeden rika to co vy a druhy naopak ze obrana je jeste horsi, ze se poradne nic nevyresilo. udelam si asi nazor sam no.

0/0
3.10.2019 10:31
Foto

A79d98a18m 57Š39p51i11l87l87a13r 8249767652586

Jestli na to nezapomenete dejte vedet Vas nazor :) Zajima mi co si lide o tom mysli. Jo me prijde, ze je to takove na pul cesty. Jakoze dostat se do vapna je umeni. A ve vapne se vse zmeni. Zakroky obrane nefunguji a ma velkou vyhodu clovek na mici a je to spis o tom dobre se postavit a blokovat strely. To funguje zase hodne silne.

0/0
3.10.2019 11:07
Foto

R18o31m86a75n 62M65a56z34á61l30e42k 4939168987427

Tak jsem si vcera zkusil dat par zapasu a ano, braneni je jednodussi, sice ne tak jak v 19, ale spis si myslim ze je to dane tim, ze tedka nefunguje vetsina skill moves, jako loni la croqueta a dalsi, ktere v podstate byly nebranitelne. Nicmene ocenuji aspon ze se letos opravdu da hrat s jakymkoliv stylem a clovek ma sanci na uspech pokud to ovlada. Skill gap je lehce lepsi nez loni, ale uvidi se spis pri prvnim vikendu.

0/0
4.10.2019 6:44
Foto

D82a81v75i45d 98A36d71a47m38e70c 6622908

Presne. Prvni 3 zapasy jsem dostal pokazdy 2-3 goly z crossu od lajny. Navic presnej pingpong passing je zpet ��

0/0
3.10.2019 13:15
Foto

T18o23m48á50š 41L91u49d46v66í34k 5230488493366

Zajímavý trend, tohle zveřejňování rozpracovaných článků.

+5/0
1.10.2019 22:29
Foto

L47u26b36o81m93í51r 74K26r50ů73t52a 4236732505934

Asi součást Premium

0/0
1.10.2019 22:33
Foto

M45i43l69a25n 19H67a36n16u92s54k78a 7619268562101

Třeba je to celá recenze...

0/0
1.10.2019 22:40

Dvaadvacet znaků, že s tímhle mužem vás místo pohádky čeká jen utrpení

Premium Některé ženy jako by se zhlédly v popelce. Věří, že oříšky přinášejí prince. Jenže nakonec jsou z nich spíš veverky –...

Inflace požírá uložené peníze. Kam s nimi, aby jich zmizelo co nejméně?

Premium Naspořili jste 200 000 korun, uložili je na účet, těšili se na úroky a po roce zjistili, že jste zbohatli o celých 340...

Biolog Zrzavý: Covid se postará, abychom umírali i na něco jiného než rakovinu

Premium Podle amerického psychologa a genetika Roberta Plomina mají zděděné geny daleko větší význam při utváření naší...