Úterý 10. prosince 2019, svátek má Julie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 10. prosince 2019 Julie

Diskuse k článku

RECENZE: Kromě povedeného pouličního fotbálku přináší FIFA 20 jen problémy

Letošní ročník fotbalu od EA Sports můžete s klidem vynechat a zůstat u toho loňského. Streetová minihra Volta se sice povedla, ale je také jedinou opravdovou novinkou. Naopak, v některých režimech hra dokonce udělala krok zpět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T68o15m 71S53e59d76l93a46c58e17k 1799456631105

Fifu 19 jsem hrál a celkem mě bavila. Letos hraju eFootball PES 2020 a baví mě náramně. Dnes jsem zkusil demo Fify a musím říct, že jsem nečekal, že to je takový děs co se týká gameplaye na hřišti o proti fotbalu od Konami. Samozřejmě, že FIFA je lepší pro hru online. Tam PES je velká bída. Letos za mě FIFA ne...

0/0
3.10.2019 16:18

D86a77v49i32d 62A88d35a35m46e58c 6522878

Naopak. Jednoznacne nejlepsi fifa. Az do title update 2, ten vratil hru do rocniku 2019, tedy do ****. Az do title up2 sel konecne hrat fotbal a ne arkadovej pingpong. Konecne prestal fungovat nabeh po lajne, cross a gol. Teda ted je to zpet po title update, takze uz to nema smysl hrat.

+2/0
3.10.2019 13:10

A12d34a11m 50Š56p65i83l96l19a54r 8569517112296

Bohuzel pravda. Dnes jsem dal dva matche. Oba prohral proto trikujicim monstrum co neumeli nic jineho. Ac jsem je prestrilel a prehral on trick rule them all...ne bohuzel. Tenhle update tu fifu vazne po

0/0
3.10.2019 20:28

D86a23n27i23e35l 11T60o46m46á80š 6641548268612

Mimo téma:

nehraje tady někdo civilization V?? Já jí včera chtěl po delší době spustit a z nějakýho důvodu se hra spouští přes 2K launcher.. Já se ale přes něj nemůžu vůbec dostat. Vždycky mi to napíše, že hra je již spuštěna. Hledal jsem na netu návody, jak to spustit, ale ať jsem zkusil cokoliv, tak nic nepomohlo.. Měl někdo podobný problém?

0/0
3.10.2019 10:32

A48d79a79m 46Š17p11i33l15l44a34r 8159397882966

Od zacatku byl ve FUT velice zajimavy ofenzivni gameplay. Nekdy zablbla obrana, ale bylo to tim, ze ji hodne zmenili oproti predchozimu rocniku. Byla to arkada kazdopadne velice ziva a dochazelo k nadhernym utocnym situacim se spoustou strel. Ctrnact dni na to (hraji od premium accesu) vysel patch kde absolutne prekopali gameplay do mnohem pomalejsiho, boost obrany do nesmyslnych rozmeru. Nahrat dopredu temer nejde. Poslednich x zapasu od updatu vysledky nejcasteji 0:0(0:1/1:0). Ze hry se stala opet nuda, ktera mi od FUT odvedla. Opravdu nemam problem branit, ale rad bych neco predvadel i dopredu. FIFA 20 mi dala nadeji, ze pujde i o neco vic nez par triku, kterymi udelate obranu soupere. Bohuzel to EA vydrzelo jen jeden update :( Uz vubec nemam chut FUT pustit a zase si davat dlouhou mezihru kolem pulici cary. Doufam, ze se gameplay alespon trochu vrati k uvodnim dnum, kdy mi fotbalovost opravdu bavila.

+2/0
3.10.2019 10:16
Foto

H26o88n67z93a 74S20r86p 9154473322408

no... a pak o tom pište recenzi, že jo :-) dalším patchem může být zase vše jinak

0/0
3.10.2019 10:20

A39d62a10m 72Š64p14i74l11l38a79r 8579167762706

Dobry den :) Vubec sem to nemyslel jako narazku na recenzi nebo jakoukoli kritiku. Jen sem chtel prinest svuj dojem a poznatek, ktery mne velmi rozladil a ucinil pro mne hru velmi obtizne hratelnou. Vcera jsem treba mel cas chvili odpoledne hrat a misto defenzivni fify jsem si pustil NBA 2k19 jen abych nemusel busit do neprorazitelne obrany.

0/0
3.10.2019 10:23
Foto

H64o22n85z88a 21S77r10p 9944313562498

V pohodě, to bylo spíš jen k příspěvku níže. Hra je stejná, jen trochu hýbou slidery (a že jich bude) ve prospěch obrana/útok, aby to bylo zábavné pro co nejvíce lidí. Stačí jeden patch a z útočného fotbalu je defensivní.

0/0
3.10.2019 10:30

O64n74d85ř31e85j 37M91a74r97e83k 2692937522435

Rumunská liga ano a česká ne ? Chápu že Rumunsko má skoro 2x víc obyvatel, ale pochybuju že se v Rumunsku prodá víc originálek než v ČR :-)

0/0
3.10.2019 10:02

R61o49m35a23n 95M86a19z20á87l97e49k 4329928607437

tady bezte za svazem, proc neproda licenci :-) resi se to kazdy rok, liga chce za svuj produkt takovy ranec, ze EA to nechce zaplatit protoze to neni pro ne nijak atraktivni liga. Tri tymy tam mame jen proto, ze na ne diky poharum ma licenci UEFA takze tam mohou byt.

0/0
3.10.2019 10:32
Foto

P29a60t61r15i50k 17B64a20n35g52a 6587707779848

Mě třeba vyloženě štve nový systém zahrávání standardních situací. V minulém ročníku jsem to měl už "v ruce", teď jsem se po třiceti zápasech ve FUT a hodinám tréningu dostal k tomu, že trefím část branky, kterou jsem trefit chtěl. Za mě mínus veliké.

0/−1
3.10.2019 8:25

F95a65n38o26u94š 68H44r48u54š95k43a 2520769657754

kupovat si tu samou hru kazdy rok znova ... to nepochopim ;-D

+2/0
3.10.2019 8:20

A43l87e87š 68V81y47k50y49p42ě89l 2382200422706

A v podstate to delame jen kvuli soupiskam.

+1/0
3.10.2019 9:11

F12i69l44i60p 49Z19á23v52o65d64n43ý 3477593267238

Jiné firmy to nazývají patch nebo update. EA to dokáže prodat zacenu nové hry :-)

+1/0
3.10.2019 17:53

J54a73k21u43b 69B75o24h81o89n25ě24k 8285866759627

Upřímně tohle hodnocení nechápu. Otevřeně prohlásit, že je to v podstatě stejné jako loni, zmínit docela dost zásadní bugy a nakonec tomu dát 75%?

OK, je mi jasné, že se sportovní hry nemůžou každý rok inovovat a člověk musí trochu přimhouřit oči, ale pokud neinovují, tak je třeba dost tvrdě trvat na tom, aby to bylo bez chyb.

+3/0
3.10.2019 8:02
Foto

H78o16n38z22a 35S41r82p 9424153352338

Tohle je věčné dilema... FIFA je dobrá hra a proto jsem dal 75 %. Pro lidi kteří jdou do obchodu a zajímá je jen ano/ne je podle mého to číslo odpovídající. Zbylý kontext pak dodá samotná recenze.

+2/0
3.10.2019 9:20

J73a44k12u26b 13B12o88h26o75n77ě64k 8675586689107

No nevím, mně by třeba ty chyby, o kterých všude čtu, hru docela slušně znechutily a asi bych byl na recenzenta, na zakládě jehož dost pozitivního hodnocení si hru koupil, trochu naštvaný.

0/0
3.10.2019 12:32
Foto

H67o45n66z29a 97S38r47p 9764663832808

Tak si má přečíst recenzi, kde o nich píšu

+1/0
3.10.2019 13:54

M19i84c46h28a42l 38Ř10e64z50k90a 8186549225961

Nevím jestli mám teda recenzi moc věřit. Minule, když jsem tu četl recenzi na minulou FIFU 19, tak bylo napsáno něco podobného, že skoro žádná změna. Pro mě naprosto nepochopitelná recenze. Já jsem viděl úplně jinou hratelnost teda. Letošní FIFU jsem ještě bohužel neměl možnost si zahrát, ale nějak se mi tomu nechce moc věřit i po tom co jsem slyšel už od jiných lidí. Ono totiž i menší změny můžou můžou změnit zásadně hru.

0/0
3.10.2019 7:04

R83o85m46a12n 37M72a53z75á71l82e73k 4689678147757

Novou fifu hraju od predbezneho pristupu, takze pro vas shrnuti, ktere se v recenzi neobjevilo:

- gameplay, vetsi duraz na manualni braneni, ale neduhy z minulosti zustavaji, tzn porad se objevuje tzv input delay pri online hrani. Dale pak jsou dost omezene nektere skill moves, nejde uz cele hriste probehnout jen se skilly. Tak jak gameplay letos udelan je takovy, aby kazdy mohl hrat svym stylem. Nicmene je tam spousta problemu ktere stale musi resit, jako nesmyslne odrazy, divne brankarske zakroky apod

career mode - je totalne rozbity, takze pokud toto je pro vas, doporucuju cekat

volta - spis oddechova zabava

pro clubs -drobne zmeny.

summary, hraje se to uplne jinak, byt se opet nevyhnuli preslapum. Je to mene pristupne zacatecnikum, ale o to vetsi rolihraje prvek nahody.

+2/0
3.10.2019 7:39

A15d64a49m 45Š27p18i16l90l40a45r 8359307672456

Po updatu mi prijde, ze se prave hraje velice podobne jako v 19. Pred nim to byla opravdu uplne jina fifa. Bohuzel se zasahlo do obrany tak, ze v podstate brani sama. Tak moc je to boostle

+1/0
3.10.2019 10:18

R26o54m58a73n 84M41a33z91á79l47e78k 4819228927527

Po updatu jsem nemel jeste moznost hrat, byt komunita se rozdelila na dva tabory, jeden rika to co vy a druhy naopak ze obrana je jeste horsi, ze se poradne nic nevyresilo. udelam si asi nazor sam no.

0/0
3.10.2019 10:31

A69d55a35m 94Š81p85i42l48l57a56r 8779657772406

Jestli na to nezapomenete dejte vedet Vas nazor :) Zajima mi co si lide o tom mysli. Jo me prijde, ze je to takove na pul cesty. Jakoze dostat se do vapna je umeni. A ve vapne se vse zmeni. Zakroky obrane nefunguji a ma velkou vyhodu clovek na mici a je to spis o tom dobre se postavit a blokovat strely. To funguje zase hodne silne.

0/0
3.10.2019 11:07

R20o96m36a27n 55M14a46z56á24l19e39k 4899738407577

Tak jsem si vcera zkusil dat par zapasu a ano, braneni je jednodussi, sice ne tak jak v 19, ale spis si myslim ze je to dane tim, ze tedka nefunguje vetsina skill moves, jako loni la croqueta a dalsi, ktere v podstate byly nebranitelne. Nicmene ocenuji aspon ze se letos opravdu da hrat s jakymkoliv stylem a clovek ma sanci na uspech pokud to ovlada. Skill gap je lehce lepsi nez loni, ale uvidi se spis pri prvnim vikendu.

0/0
4.10.2019 6:44

D64a79v38i33d 78A47d92a65m74e41c 6492448

Presne. Prvni 3 zapasy jsem dostal pokazdy 2-3 goly z crossu od lajny. Navic presnej pingpong passing je zpet ��

0/0
3.10.2019 13:15

T67o26m34á37š 83L54u35d12v17í68k 5840848743966

Zajímavý trend, tohle zveřejňování rozpracovaných článků.

+5/0
1.10.2019 22:29

L64u18b77o79m72í56r 52K74r26ů98t22a 4856492165414

Asi součást Premium

0/0
1.10.2019 22:33

M58i42l61a79n 71H95a22n56u92s14k61a 7889858322621

Třeba je to celá recenze...

0/0
1.10.2019 22:40

Premium

Cítím hořkost. Bývalý šéf mordparty poprvé promluvil o svém odchodu

Nejznámější český kriminalista Josef Mareš sloužil u policie téměř třicet let, stál za objasněním řady vražd a...

Premium

Zalepili matce prsa, aby nemohla kojit. Při příbězích z Osvětimi pláče i průvodce

Lukáš Lev provází v koncentračních táborech a popisuje nacistická zvěrstva. Jeho babička si však stála za tím, že za...

Premium

Hořký čaj? Nesmysl! Pediatr v knize vyvrací mýty o domácím léčení dětí

Hradecký dětský lékař Ladislav Hanousek vydal knihu Maminko, není mi dobře, která má rodičům pomoci s léčbou i výchovou...

Najdete na iDNES.cz