Středa 27. ledna 2021, svátek má Ingrid
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 27. ledna 2021 Ingrid

Diskuse k článku

Empire Earth 3: strategické válčení od středověku po budoucnost

Pokud nebudete držet krok, může se stát, že pojedete s koňmi vstříc tankům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

N.C.

prosím o radu

Poradíte mi prosím někdo jestli si to mám koupit?

Jakou to má grafiku?

0/0
30.3.2009 16:27

Milan

bobika

treba ja to mam na plny detaily a jde mi to krasne a to mam jeste stazeny reolded tak nevim proc si porad stezujete?omg

0/0
9.3.2009 11:30

ewfw

dq

já nemám

0/0
8.3.2009 15:57

Rodriguez

Grafika na plný neni špatná

Sakra, co máte všichni furt s tou grafikou?? na plný nastavení vypadá vcelku dobře(až na stíny, čtvereček vedle čtverečku)ne? při jakym nastavení to všichni hodnotíte?

0/0
9.8.2008 22:40

Barry

grafika vs. hratelnost?

Vidím to taky tak nějak.Ačkoliv grafika je dnes hlavním tahačem v herním průmyslu.A navíc, bez pořádného grafického zážitku by to zvlášť dneska nešlo.

0/0
9.8.2008 22:17

deadkarlos

Grafika

V dnešní době se furt jede na grafiku, hlavně aby to mělo extra grafiku jako v realu, o to všem jde, ale na hratelnost nekouká už nikdo. Zlatý staré časy, staré hry jsou best tam se na grafiku nehledělo, ale na hratelnost a zábavu. Rád bych si hru zahrál, ale hrál jsem jen první misiu a pak to padalo. Žádný český patch v dohledu.

0/0
17.6.2008 18:42

Marvin

Nekupujte!!!!!!!

Tak jsem si koupil třetí díl,natěšený jak děcko o Vánocích,nainstaloval,spustil a ta hrůza!Grafika příšerná,jednotky nikde,jen pár žebráků a hryže se to až hrůza a to mám dual core a nadupanou grafiku,jedině co stojí za řeč je intro na tom se vyřádily,ale zbytek odflágly,že se nestydí,i starší hry mají lepší grafiku a nejsou tak náročné.Jsou to zbytečně vyhozené peníze.Moje hodnocení-na bodě mrazu!(Y)Rv;-O;-€:-©

0/0
13.5.2008 0:17

Rodriguez

Re: Nekupujte!!!!!!!

Naprosto s tebou souhlasím! já mám dokonce čtyřjádro(anení to žádná šunka), jednu z nejlepších grafik součastnosti a o plných detailech si můžu nechat zdát, absolutní hrůza, fiasko!! Vůbec to nechápu. Strašně mě to rozčílilo.Co dneska musí mít člověk za mašinu aby si užíval alespoň 30fps v plných d.? Je vůbec někdo komu to jede plynule na plný detaily? Moc by mě to zajímalo!!Jinak, všechno výborný až na ty nároky.;-(

0/0
9.8.2008 22:25

milan

Re: Re: Nekupujte!!!!!!!

tak to mas zavirovany lamo

0/0
9.3.2009 11:32

Rodriguez

Re: Nekupujte!!!!!!!

NAprosto souhlasím.Já mám dokonce 4jádro a jednu z nejlepších grafik součastnosti a o nejvyšších detailech si můžu nechat jen zdát.Nechápu to.Je vůbec někdo komu to jede na plný detaily bez problémů?Moc by mě to zajímalo.

0/0
9.8.2008 22:31

JaM

Re: Re: Nekupujte!!!!!!!

me jo :-)

c2d E8400@4,05GHz, 4GB DDR2/900, GF 9800GT 512MB

0/0
19.12.2008 0:21

Host

Re: Re: Re: Nekupujte!!!!!!!

No to urcite ty klaune :D

0/0
16.6.2009 9:04

franta

taky shánim a netuším kde by mohla být

0/0
18.4.2008 21:19

lada

cestina

nema nekdo cestinu

0/0
27.2.2008 16:40

soumen

empire earth 3

hratelnost ujde,obrazky postav u stavění nejsou moc rozeznat.grafika nepřekvapila(žadná slává) dávám tak 70%a to je z odřeníma ušima

0/0
28.1.2008 16:31

Rodriguez

Re: empire earth 3

Znáš nějakou RTS s lepší grafikou a Pokud ano, tak kolik?

0/0
9.8.2008 22:34

Hattori

Re: Re: empire earth 3

Že si rejpnu, tak Age of Empires III, Star Wars: Empire at War, určitě i Warhammer 40000, Command & Conquer (to nejnovější), no a možná ještě nějaká by se našla... Ale opravdu jde jenom o rejpnutí... u strategií je ta poslední důležitá věc grafika... vždycky si rád zahraju i Age of Empires 2, apod.

Mějte se, a pardon ;-)

0/0
15.8.2008 13:48

Rodriguez

Re: Re: Re: empire earth 3

No dobře, dobře, ale bez grafiky by to neska přece nešlo!Poslední věc to není. Spousta lidí po tom co uvidí nějakou příšernou grafiku na nové hře okamžitě prchají a nějakou hratelnost už potom ani nezkouší.

To jási někdy zahraji i Prehistorika, ale radši dvojku.(lepší grafika;-D)

0/0
16.8.2008 16:05

Arbiter

nejhorší RTS všech dob

Výborně, dávám tomu nejvyšší počet bodů v anketě o nejhorší RTS všech dob, zjednodušené pro bezmozky, neoptimalizované, zabugované na každém kroku, jednotvárné, strategičnost 0 a "rozdílnost" ras je tak na úrovni Dune 2, někde sem četl, že + je dlouhá hratelnost LOL ? Za Far East jsem po 5 tazích v Colonial Age a po 10 ve Future Age, cca 3-4 hodiny a to jenom díky tomu že to je uměle natahované misema "braň se 10 minut"

0/0
7.1.2008 8:43

laco

fdfds

samozrejme grafika dulezita neni, nicmene kdyz clovek vidi odporne gr. zpracovani a jeste navrch je hra pomala, tak se prinejmensim podivi... a kdyz se jeste pripocte herni nuda, tak je propadak na svete - nedoporucuji!!!!

0/0
5.12.2007 16:59

jamasita

Naprostá z....st

Podle hraní dema je to naprostá katastrofa a mé hodnocení by se nevyšplhalo ani na 40 %. Není tam v podstatě nic pozitivního. Grafika je strašná. ;-€

0/0
3.12.2007 22:14

Rodriguez

Re: Naprostá z....st

jaký graf detaily máš nastavený, že tak soudíš?

0/0
9.8.2008 22:36

666

???

Teda kdyz tak koukam na ty screeny tak nechapu ty HW naroky co to ma dole pod recenzi uvedeno...Tohle by melo svistet na P3 a GF 2ce 32 MB...Nehodnotim pripadnou hratelnost, ale s tema naroka trochu prestrelili, ne?

0/0
3.12.2007 19:26

david

je to S*H*I*T*

Tak taky přispěji, hru jsem zkusil, a můj názor na hru je **** co je to za blbost?, něco s tak divnou grafikou jsem fakt dlouho neviděl, samo, že nejde jen o grafiku, ale vzhle budov a jednotek je jak pro děti z 5.třídy atd...,prostě třeba ve srovnání s C&C to je bída, kdybych za to vyhodil 1000Kč to bych si pak rval vlasy:-), takže hru NEDOPORUčuju!!!!:-©RvRvRvRv

0/0
3.12.2007 16:36

marwin

Zklamani

Hral jsem demo, a nechapu jak takovymu odpadu kterej si rika hra mohli dat 70 %, to je dalsi z mnoha dukazu naproste nesmerodatnost celych techto stranek (stejne jako idnesu)

0/0
3.12.2007 13:42

Wolfling

Re: Zklamani

Ja BW pouzivam spis jako inspiraci. Kdyz tu popisou nejakou hru, ktera me zaujme, podivam se na recenze na vetsich webech (nebudu jmenovat, ale staci zagooglit 'jmeno hry review' a vypadne jich vetsinou nekolik - zahranicnich ovsem). Netvrdim, ze jsou lepsi, ale rozhodne jejich hodnoceni koreluje s mym nazorem na hru, kterou si koupim, vyrazne lepe nez hodnoceni BW - ktere je navic stazeno na skala 50%-100%, s vyjimkou pripadu, kdy recenzet hodnoti hru ze zanru, ktery mu nesedl).

0/0
4.12.2007 8:20

lk

laco

je to hnus, velebnosti...

0/0
3.12.2007 9:07

Wolfling

Re: laco

To jsem se toho dozvedel :/

0/0
3.12.2007 9:52

Archi

Re: laco

hlavně grafika ta mě těžce zklamala

0/0
3.12.2007 10:14

Michal

Re: Re: laco

Jo jo ta je na vsem desne dulezita. Je uplne jedno co ej to za hru, hlavne aby to varilo VGAcko co to jde....

0/0
3.12.2007 11:53

Archicz

Re: Re: Re: laco

neříkám nic o hratelnosti ale v dnešní době kdy se graficky předhání jedna hra před druhou to prostě bylo zklamání

0/0
3.12.2007 12:43

dfg

Re: laco

naprostý souhlas, vystihl to přesně....:-©:-©:-©

0/0
3.12.2007 16:38

Veganství a vegetariánství je na vzestupu a je to dobře, říká lékař Jan Gojda

Premium Lékaři bývají obvykle k dietám všeho druhů skeptičtí. Nejinak tomu bylo v případě vegetariánství a veganství. Výhradně...

Malý stěhovák pro rodinu. Měřili jsme, který kombík je ten nejlepší

Premium Ve velkém testu jsme srovnali tři kompaktní kombíky, které mohou být alternativou populární octavie. Navíc nejsou tak...

Můžete skoro všechno, nemusíte nic. Jak probíhají swingers party v Česku

Premium Swingers kluby, tedy místa neřesti, kde si páry mezi sebou střídají partnery a užívají si i těch nejdivočejších...