Diskuse k článku

RECENZE: Devil May Cry 5 je comeback roku, z akce vás budou bolet prsty

Ta nejzběsilejší z nejzběsilejších akcí se vrátila a je zběsilejší než kdy předtím. Je to mela, na kterou jsme dlouho čekali a kterou si zasloužíme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J52a40n 25Š26l53é12g40l 8602600548573

Nechápu hrací dobu 15 - 16 hodin, na youtube je video jak to dohrál bez spěchu včetně animací za 7 hodin a přitom rozhodně nepospíchal

+1/0
18.3.2019 0:40

M61a98r50i67a75n 13B58e44n21č48a90t 4628501465544

Podle howlongtobeat, je to 7-13hodin. 14hodin průměr a +- median včetně "extras".. Holt ta recenze je celá zajímavá.

0/0
18.3.2019 1:45

P26e58t84r 55P68a12u36l 8194588840225

Já taky nechápu takové hodnocení a to nejen tady, taková hovadina a graficky mě to taky nepřijde kdovíjaký. Jestli tohle má 90% tak to by pak takový Metro Exodus muselo mít tak 200%, ale má jen 95% a to ve většině případů má v recenzích dokonce méně než tahle hovadina. Pro mě naprosto nepochopitelný. Metro takový nářez co se už jen tak nevidí a tohle taková debilita. Co by pak musel dostat takový Witcher 3 ? 300% ? Ale chápu, můj názor, každého baví něco jiného. Jen se mě těžko chápe, co za hovadiny lidi baví tak hodně, že dostávají taková hodnocení.

+2/−4
16.3.2019 17:23

M49a48r57i62a42n 34B39e19n54č21a22t 4758321385634

Je to úplně ujetý :-) Jako pro mě si metro 95% nezasloužilo, je to prostě pro mě velmi dobrá hra (80-85%), devil may cry 5 za mě tak 70%.

Jsou věci, které jsou naprosto subjektivní, jako zábava... ale že někdo todle nazve graficky a TECHNICKY na vysoké úrovni, to je kacířství :-)))

a říci to proto, že hra někde drží na 60fps je už ujen směšné,.. ještě aby nedržela, když je technologicky 5 let stará, né-li více...

0/−1
16.3.2019 18:15

P69e34t66r 83P56a24u27l 8914818750475

No tak já to samozřejmě nadsadil, ale to jen proto, že jsem tím chtěl říct, že aby dostávala taková hovadina jako DMC takový hodnocení (a jako příklad jsem vybral Metro a Zaklínače) jako uplně ty nejšpičkovější hry a nebo ještě hůř, dostávala dokonce hodnocení lepší, tak to je úplný flusanec do ksichtu vývojářům opravdu kvalitních her. Ale to je holt dnešní svět, když se nejvíc prodávají furt dokola a dokola každý rok vydávaný rychlokvašky jako Call of duty, fifa, nhl atd. tak na co pak se srát roky dřiny s kvalitní hrou, když stačí každý rok vydávat fotbal a přidat jen pár změn a lidé za to ještě můžou urvat ruce. Demence

+1/−1
16.3.2019 21:59

M14a19r14t45i17n 42P46o93c13h33m98a71n 6678349852

Neni tech superlativu zase nejak moc. Posledne jsem se nechal nalakat na resident evil a nerikam, ze to byla spatna hra, ale ani nic extra a byla strasne kratka. Tohle vynecham, zvlast kdyz casu moc neni a na PC uz mam hromadu restu, ktery nikdy nemuzu stihnout dohnat.

+5/0
16.3.2019 7:03

M30a67r41i11a70n 38B75e29n60č70a53t 4758181135414

No, asi 100 lidí, 100 chutí... Za mě je ta hra jednoduchá i na nejtěžší obtížnost - prostě mě irituje, když stačí u bosse stát a spamovat tlačítka... DMC mám rád, ale todle mi přijde až směšný...

https://youtu.be/Z0YJrR-3i2Q?t=63

A o tom je celý ten battle systém...

Co mě irituje ještě více je prohlášení, že ta hra vypadá skvěle a ještě tam hodíte screeny... ta hra vypadá, jak kdyby jela na enginu dark souls / bloodborne (až na FPS) a kdyby nebyl záběr na postavu a její mimiku, nechápu absolutně jak můžete zmiňovat věty jako je:

"textury jsou pěkné", když jde většinu času buďto o naprosto rozmázlý flek:

https://www.idnes.cz/hry/recenze/devil-may-cry-5-recenze.A190314_154553_bw-ps4-recenze_oz/foto/OZ79fc32_3_12_2019_7_45_40_PM_yw3cdvw2.jpg

nebo o texturu na rovině:

https://www.idnes.cz/hry/recenze/devil-may-cry-5-recenze.A190314_154553_bw-ps4-recenze_oz/foto/OZ79fc30_3_11_2019_2_34_04_PM_bgm4fjla.jpg

bez jakékoliv povrchové úpravy,.. prostě naprosto blbá textura bez jakéhokoliv shadery, který by třeba mohl naznačit, že jde o plech, že jde o cihlu,.. je to jen blbá rovina a na ni naroubovaná textura...

kdy jste tak s hodnocením "klesnuli", že todle vám stačí?

+2/−3
15.3.2019 16:33

R24a26d48e31k 15Č19e81r52n86ý 8888563180954

Tohle už je moc. Není nad to se uvelebit na střeše pumpy, čekat na fanatické představitele církve, vyřídit malou skupinku, poté si jít pro helikoptéru a sestřelit 3 jejich zásobovací auta (FC5). Prostě v klidu bez atomovek, tunových mečů a Godzill za každým rohem :-). No ale jasně pro každého něco jiného :-)

0/−2
15.3.2019 10:40

Najdete na iDNES.cz