Diskuse k článku

RECENZE: Devil May Cry 5 je comeback roku, z akce vás budou bolet prsty

Ta nejzběsilejší z nejzběsilejších akcí se vrátila a je zběsilejší než kdy předtím. Je to mela, na kterou jsme dlouho čekali a kterou si zasloužíme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J57a93n 91Š15l29é69g67l 8712180328963

Nechápu hrací dobu 15 - 16 hodin, na youtube je video jak to dohrál bez spěchu včetně animací za 7 hodin a přitom rozhodně nepospíchal

+1/0
18.3.2019 0:40

M89a48r75i43a31n 68B51e96n41č32a81t 4228691335594

Podle howlongtobeat, je to 7-13hodin. 14hodin průměr a +- median včetně "extras".. Holt ta recenze je celá zajímavá.

0/0
18.3.2019 1:45

P19e38t60r 70P89a47u47l 8614558520975

Já taky nechápu takové hodnocení a to nejen tady, taková hovadina a graficky mě to taky nepřijde kdovíjaký. Jestli tohle má 90% tak to by pak takový Metro Exodus muselo mít tak 200%, ale má jen 95% a to ve většině případů má v recenzích dokonce méně než tahle hovadina. Pro mě naprosto nepochopitelný. Metro takový nářez co se už jen tak nevidí a tohle taková debilita. Co by pak musel dostat takový Witcher 3 ? 300% ? Ale chápu, můj názor, každého baví něco jiného. Jen se mě těžko chápe, co za hovadiny lidi baví tak hodně, že dostávají taková hodnocení.

+2/−4
16.3.2019 17:23

M72a77r82i84a79n 69B88e71n98č74a81t 4328811685594

Je to úplně ujetý :-) Jako pro mě si metro 95% nezasloužilo, je to prostě pro mě velmi dobrá hra (80-85%), devil may cry 5 za mě tak 70%.

Jsou věci, které jsou naprosto subjektivní, jako zábava... ale že někdo todle nazve graficky a TECHNICKY na vysoké úrovni, to je kacířství :-)))

a říci to proto, že hra někde drží na 60fps je už ujen směšné,.. ještě aby nedržela, když je technologicky 5 let stará, né-li více...

0/−1
16.3.2019 18:15

P38e20t46r 42P58a52u86l 8304908330405

No tak já to samozřejmě nadsadil, ale to jen proto, že jsem tím chtěl říct, že aby dostávala taková hovadina jako DMC takový hodnocení (a jako příklad jsem vybral Metro a Zaklínače) jako uplně ty nejšpičkovější hry a nebo ještě hůř, dostávala dokonce hodnocení lepší, tak to je úplný flusanec do ksichtu vývojářům opravdu kvalitních her. Ale to je holt dnešní svět, když se nejvíc prodávají furt dokola a dokola každý rok vydávaný rychlokvašky jako Call of duty, fifa, nhl atd. tak na co pak se srát roky dřiny s kvalitní hrou, když stačí každý rok vydávat fotbal a přidat jen pár změn a lidé za to ještě můžou urvat ruce. Demence

+1/−1
16.3.2019 21:59

M91a76r26t51i16n 24P23o17c86h41m55a75n 6908309582

Neni tech superlativu zase nejak moc. Posledne jsem se nechal nalakat na resident evil a nerikam, ze to byla spatna hra, ale ani nic extra a byla strasne kratka. Tohle vynecham, zvlast kdyz casu moc neni a na PC uz mam hromadu restu, ktery nikdy nemuzu stihnout dohnat.

+5/0
16.3.2019 7:03

M74a62r80i69a74n 55B89e69n85č68a38t 4648951725854

No, asi 100 lidí, 100 chutí... Za mě je ta hra jednoduchá i na nejtěžší obtížnost - prostě mě irituje, když stačí u bosse stát a spamovat tlačítka... DMC mám rád, ale todle mi přijde až směšný...

https://youtu.be/Z0YJrR-3i2Q?t=63

A o tom je celý ten battle systém...

Co mě irituje ještě více je prohlášení, že ta hra vypadá skvěle a ještě tam hodíte screeny... ta hra vypadá, jak kdyby jela na enginu dark souls / bloodborne (až na FPS) a kdyby nebyl záběr na postavu a její mimiku, nechápu absolutně jak můžete zmiňovat věty jako je:

"textury jsou pěkné", když jde většinu času buďto o naprosto rozmázlý flek:

https://www.idnes.cz/hry/recenze/devil-may-cry-5-recenze.A190314_154553_bw-ps4-recenze_oz/foto/OZ79fc32_3_12_2019_7_45_40_PM_yw3cdvw2.jpg

nebo o texturu na rovině:

https://www.idnes.cz/hry/recenze/devil-may-cry-5-recenze.A190314_154553_bw-ps4-recenze_oz/foto/OZ79fc30_3_11_2019_2_34_04_PM_bgm4fjla.jpg

bez jakékoliv povrchové úpravy,.. prostě naprosto blbá textura bez jakéhokoliv shadery, který by třeba mohl naznačit, že jde o plech, že jde o cihlu,.. je to jen blbá rovina a na ni naroubovaná textura...

kdy jste tak s hodnocením "klesnuli", že todle vám stačí?

+2/−3
15.3.2019 16:33

R57a90d61e48k 77Č22e55r56n68ý 8678183740814

Tohle už je moc. Není nad to se uvelebit na střeše pumpy, čekat na fanatické představitele církve, vyřídit malou skupinku, poté si jít pro helikoptéru a sestřelit 3 jejich zásobovací auta (FC5). Prostě v klidu bez atomovek, tunových mečů a Godzill za každým rohem :-). No ale jasně pro každého něco jiného :-)

0/−2
15.3.2019 10:40

Najdete na iDNES.cz