Diskuse k článku

RECENZE: Utopená půlmiliarda? Sci-fi Destiny nevyužívá svůj potenciál

Jedna z nejdražších her všech dob, sci-fi střílečka Destiny, v mnoha momentech exceluje. Výsledkem ovšem není přelomová hra. Je to titul, který ukazuje ohromné ambice tvůrců, ale zatím svůj potenciál ovšem nevyužívá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P65e15t27r 58J34a15r77o23š 2754941255587

sebelepsi grafika se vzdy okouka, ale kvalitni herni prvky zustavaji. a ani mocna reklamni kampan na tomto faktu, bohuzel nic nemeni. Proto me nijak netankuje nulova technologicka invece, ci prevratne zmeny v hernich principech u nove ocekavaneho Borderlands. Naopak se na nej tesim o to vic jak malej kluk R^

+1/0
22.9.2014 21:25

M97i96r15o95s85l67a28v 42S94t36a70s54t42n63y 7794583846301

Naprosto typická "moderní" hra dnešní doby - forma stonásobně převyšuje obsah.

+11/0
22.9.2014 14:52

M49i74r77o13s66l62a82v 13C62i57n33k 6490230285

Problem je podle mne ve spatne informovanosti a v ocekavani.

Jsem odjakziva vyhradni PC hrac. Prakticky jsem vzdy hral jen fotbal, WOW a strilecky typu CoD. 

Letos jsem resil upgrade PC / koupi konzole. Z pohodlnosti zvitezila konzole, predevsim diky moznosti hrani z gauce a plug and play. Casy, kdy jsem mohl u PC sedet 10 hodin v kuse, jsou davno pryc. :)

No a k Destiny. Na konzoli je to naprosto idealni titul a ja jsem ze hry nadseny. Je potreba si uvedomit, ze to je predevsim strilecka typu CoD obohacena o RPG prvky a hlavne s online spoluhraci. Jsem na 20tem levelu, za sebou prvni dve "planety" a PVE me bavi. Hra odsejpa. Denne chodim strike (maly raid) a obsad dam PVP, abych splnil urcite questy.

Jakmile dokoncim celou kampan, tak se vrhnu ciste na PVP a tydenni raidy. Takze hratelnost je prakticky donekonecna.

Za mne 8/10, pokud bych mel celou dobu s kym hrat (nekdo ze znamych online), tak 9/10. Jsem mile prekvapen spolupraci nahodnych online hracu. Zatim funguje vyborne. 

Takze pokud je nekdo nespokojeny, tak to podle mne neni kvalitou hry. Ja bych take nedal jiste perfektni Minecraftu 9/10, protoze tenhle typ her me proste nebavi.

+5/0
22.9.2014 11:11

M16i52r95o24s35l88a12v 48C39i82n41k 6330200895

Takze hra rozhodne neni pro:

- lidi co od toho cekaj klasicke MMORPG

- lidi co nehrajou PVP a zajima je predevsim single kampan

Hra je naopak pro hrace, kteri maji radi FPS strilecky, hrajou PVP a jakekoli dalsi obohaceni berou jako pozitivum.

Za mne jeste jedno +, mise jsou opravdu velmi tezke, pokud je prochazite v doporucovanem levelu postavy.

+3/0
22.9.2014 11:34

V87l78a71d24i42m26í19r 94T18e32n29k11r38á32t 6838243785465

FPS střílečka s nutností neskutečnýho grindu?

fps střílečka na čtyřech mapách?

hele...CoD je zpátkyRv

+6/0
22.9.2014 17:33

M30i41r24o56s37l62a70v 94C59i72n38k 6730830315

Hodnotit hru podle toho, ze ji hraje kamarad, to je opravdu smysluplna argumentace... Rv

Je to multiplayer se spoustou pridaneho obsahu. Jak rikam, hra me bavi a dle vseho dlouho bavit bude.

0/0
23.9.2014 10:19

M59a92r71e69k 53Š77e97b84e89s42t10a 2153121693107

spoustou přidaného obsahu? Kde prosím vás...já sem ho tam nenašel----obsah měl např. Borderlands...tady není ani jedno zajímavé NPC prostě NIC!!!

0/0
23.9.2014 10:52

M19i16r97o26s53l72a86v 66C47i56n66k 6140620485

To asi proto, ze to neni RPG?

0/0
23.9.2014 13:49

V10l57a59d89i37m54í11r 33T31e16n76k58r52á42t 6398653945625

Tak jsem byl navštívit kamaráda, který si PS4 kupoval v podstatě jen kvůli Destiny

Dnes je z něj smutný člověk ;-D

Ke hře snad ani není co říct...upřímně jsem mnoho nečekal už díky vydavateli

je to prostě jen další přehypované nedochůdče od Activisionu, který má na takovéhle clusterfucky už téměř monopol Rv

Já osobně se hrám s logem Activision a EA v regálech a na steamu vyhýbám gigantickým obloukem a tohle mě v tom jen utvrzuje...co proboha, kromě bonusů managementu za "krásně odvedenou práci" na tomhle stojí takovej balík?!

A za pár týdnů budou zase EA a Activ brečet, jak jim klesají zisky kvůli pirátům !! Guess what....udělejte pořádnou hru za třetinu prachů co dnes tyhle zoufalosti a to budou zisky.

člověk se nemůže ani divit, že dnes lidi cpou takový prachy Chrisi Robertsovi a Danovi Vávrovi, od nich se dá aspoň čekat za ty prachy kvalitní hra

+12/−3
22.9.2014 9:34

P64e92t89r 71D29v66o84r14a15k 9308830129163

Destiny je jedna z nejprodávanějších nových značek všech dob takže kvuli ztrátovosti Destiny opravdu plakat nebudou ;-)

+2/0
22.9.2014 12:46

V30l41a79d37i93m10í57r 51T79e72n64k15r73á94t 6468943385245

ze stejného důvodu jako titanfall

nic jiného než prachsprostý a neopodstatněný hype...hodně se slíbí, málo dodá (jen doufám že takhle nedopadnou mnou zmínění Roberts a Vávra :-))

něco podobného lidi přestane hodně rychle bavit a z hype bude skoro sprosté slovo

vždyť se podívej kolik to stojí...za rozpočet těhle dvou her by ČR fungovala v pohodě půl roku a co přinášejí?

4 mapy a pár kvérů bez příběhu?! (Destiny)

CoD s možností pohybu po zdech a "tanky" za killstreak, který ale vyřadíš v pohodě, po chvíli repetetivně....bez příběhu?!

+2/0
22.9.2014 17:29

H15e27r11b19e10r82t 16V67á86c69l70a68v95s28k11ý 4329745521312

Máš zajímavé představy o výši státního rozpočtu ČR :)

+2/0
22.9.2014 17:41

H11y58n38e11k 61Š17l50a20h98ů64n60e20k 4199673346559

;-DR^

0/0
22.9.2014 22:24

M86i11r12o40s70l36a21v 92C89i63n19k 6110940195

Tak po precteni tohohle prispevku jsem pochopil, ze diskuse je marna. ;-D

Nicmene doporucuji kamaradovi priste vice koukat pres rameno a nedelat ze sebe troubu.

0/0
23.9.2014 10:21

V55l93a24d30i85m91í13r 68T71e17n47k74r65á56t 6878153195575

a když už jsme u toho, neříkal jsem že hra je ztrátová...říkám že nestojí za prachy za vývoj ani za prachy za nákup....o to je smutnější že se najdou mraky console kids který na ní stojí frontu protože hype

+1/0
22.9.2014 17:30

P85e59t75r 75S86l51o28v70á86k 9115895687279

nasli by sa aj pc cry babies, len pre pc to nevyslo:D znate tu o heozbe a lyske?:D

0/0
22.9.2014 20:34

H85y10n96e69k 51Š64l25a52h13ů69n94e96k 4439673626889

Tohle je psáno jakou řečí? Hodil jsem to do google translatoru a ten to nerozpoznal :-(

+2/−1
22.9.2014 22:27

A45l37e42x75a14n91d46r 32V94e27j48v42a44r72a 9423801697277

Který idiot by si tímhle špinil PC? Tohle bych ani z torrentu nestáhl i kdyby to mělo přes milion seeds! Tyhle hry jsou pro děcka která nikdy neviděla 30+ fps

0/0
23.9.2014 11:40

M77i56r78o56s89l44a67v 92C70i16n71k 6160910545

presne tak, tohle hraji a kupuji decka, zatimco dospelaci si hry stahuji z torrentu ;-D;-D;-D

0/0
23.9.2014 15:36

A84l12e34x22a53n41d84r 20V95e15j32v28a68r96a 9143701347317

Tak to je pak těžké někomu něco vysvětlovat když nepochopí ani tak jednoduchý text :)

0/0
23.9.2014 16:40

M63a62r96e44k 21Š88e58b85e84s68t33a 2533601883547

oni nestojí frontu protože hype..oni stojí frontu aby si vůbec něco zahráli....vždyť se podívejte kolik toho vychází...téměř nic....hráč kterej hraje prostě nemá jinou možnost než kupovat tyhle hry protože jiné prostě nejsou!

0/0
23.9.2014 8:21

L41u50k89á87š 40M56i57c73h46a71l 3677596843228

Nějak mi není jasné, co má logo EA, které hru pouze vydává, společného s Bungie, které hru vyrobilo :D To je jako kritizovat prodejce aut, že Škoda, VW nebo jakákoli jiná automobilka vyrobila blbé auto, ale může za to prodejce.

A teď k tématu. Destiny hraje mraky lidí a i přes nedostatky se u toho všichni baví a je te nejprodávanější hra, takže na ní něco bude.

K tomu poslednímu co píšeš, hry určitě nejsou o jménech vývojářů, třeba viz Destiny. To dělala firma, která je oceňovaná za Halo a jak to dle tebe dopadlo, si sám řekl :D Prostě zmatený názor :D

+1/−1
23.9.2014 8:57

A48l33e73x11a11n80d70r 89V31e14j88v11a63r82a 9983341367807

Kdyby ses trochu vyznal v herním průmyslu tak by jsi věděl že EA platí vývoj her a hry i vydává takže má na vývoj značný vliv. Proto jsou za posledních několika let všechny hry s logem EA jen nedodělané sračky!!

+1/0
23.9.2014 11:48

L78u67k79á51š 72M29i44c42h33a16l 3497706733278

Kdyby ses trochu vyznal, nemůžeš napsat takovouhle kravinu :D Bungie nemá s EA nic společnéhom, to dělalo pouze distribuci, ale to se nehodí do krámu všem, co na EA jenom plivou. A kvalitních herních sérií od EA je spousta, to jenom ovce kopírující názor, že EA je zlo nevidí a vidět ani nechtějí, takže diskuze na tohle téma je vcelku zbytečná...

0/−1
23.9.2014 21:37

H89o35n10z55a 84R29o85č86e53k 3595799983662

Ty asi netušíš jak funguje marketing, co ?

0/0
24.9.2014 0:47

J35a66n 56H19r63u71š42k32a 6143439793533

Teď jsem dopařil tento "výkvět". Po nahraných 40hodinách nemůžu říci, že je to dobrá hra. Bez příběhu, nudný grind, bez motivace. Možná za 500,-

Na MP i SP serii Halo nesahá ani po kolena. Klasickému MMO jako je Planetside2 ani po paty. Tak nevím co tím chtěli vývojáři říci???...Pro mne 5/10 a jinak souhlas celkem s recenzí.

+5/0
22.9.2014 3:10

H31o38n81z45a 38R66o25č64e28k 3365469913732

další zbytečný mmo .. neupoutalo ani mediální masáží ani po recenzci a ani po videích ...

+6/0
22.9.2014 0:58

T34o79n94í58k 80K91u97t22t49m45a75n97n 6483918602

Děláte, jako kdybyste v redakci nikdy nehráli MMORPG. Což totiž Destiny je.

0/0
22.9.2014 0:44

R20u54d56a 12S94l22a14v75í64k 5573718236501

Tak to opravdu není.

+5/0
22.9.2014 10:03

R42u50d69a 48S30l72a70v97í17k 5523188836981

Destiny je spíš MMOFPS.

+2/0
22.9.2014 10:41

A60n33t25o41n10í62n 68H76o71l66í25k 8917443704390

Destiny ma multiplayer. Tim to hasne. Neni to masivni multiplayer, a hra ani neni online, ve smyslu, ze by bezela na nejakem externim serveru.

0/0
22.9.2014 17:34

T67o89n82í26k 44K36u98t97t13m34a37n98n 6713878492

Instance. Kooperace vs. možnost hrát "single". Potenciálně tisíce hráčů hrají simultánně v otevřeném světě pomocí internetového připojení. Interakce mezi hráči. Atd. Co je na této hře multiplayerové typu CoD, BF aj.?

0/0
22.9.2014 20:57

T55o49n59í85k 37K15u24t40t42m39a23n87n 6733738972

Argument? Když něčemu odporujete, je dobré přihodit argumentaci, proč s opačnou stranou dialogu nesouhlasíte.

0/0
22.9.2014 20:58

Najdete na iDNES.cz