Diskuse k článku

RECENZE: Svět potřebuje více her jako je český Chuchel

Máme teprve počátek března a už tu máme druhou hru z české produkce, která má našlápnuto k celosvětovému úspěchu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M22a47r48o94s 57G30o46c 3385682377

"Chuchel sice možná vypadá infantilně, ale zaručeně pobaví i všechny dospělé."

ja som dospely a hra ma nezabavila ...dizajnovo slabulinka hra, fakt nechapem tych 90% ale absolutne, to uz ziadna kritickost sa na tomto webe neposudzuje co sa tyka ceskych hier? pretoze z hier od Amanita, ktore maju dost kolisavu uroven kvality, je Chuchel to najhorsie, co spravili ....ta hra nema ani hlavu ani patu, humor ako pre deti chodiacich do materskej skoly a pointy "scenok" su casto vycucane z prsta, nakolko ste to uz niekde videli ....hrozne nekriticka recenzia, az strach ....Chuchel nema nic, co robi dobru hru dobrou hrou....

+1/−4
7.3.2018 0:20

M36i15l78o67š 79K27r58u94m95p 2684427964

zajímavé, že jste ji hrál 16 hodin před vydáním a na novináře nevypadáte

0/0
7.3.2018 21:02
Foto

S83a48m72u52e17l 88K62u37p44k28a 9423433284302

Mozno si na komousskej trubke pozrel nejaku hodinu hrania.

0/0
8.3.2018 11:41

M57a15r98i84o 38V77á92p54e79n53í96k 4590278404489

Chuchel je slabota. Do Chrchle bych šel.

+2/−2
6.3.2018 20:59

M68a64r87t14i73n 74B94e86r68a67n 6189935496941

To bude druhý díl...

0/0
7.3.2018 8:51

V92a86š58e20k 74H27a72v65r27á74n87e26k 2405512237341

Někde jsem slyšel, že Chrchel je ten padouch, co Chuchlovi pořád bere třešničku :D

0/0
7.3.2018 13:40

B76a49r92t71o56l23o67m67ě32j 42K87u46s 2905896881823

Zajímalo by mě, jak se ten název budou snažit vyslovovat v cizině :-)

[čukl] ? ;-D

+3/0
6.3.2018 20:12

M10a66r30t43i32n 41B53e73r30a93n 6769705736311

Pravděpodobně "čačl" :-)

0/0
7.3.2018 8:55

M61a70r19t28i74n 46B46e36r36a35n 6639255316381

"čakl, čušel, čučel"... Těžko říct... :-)

0/0
7.3.2018 8:55

J36a82r76o44s74l30a95v 96D29o80š80e12k 7299988944844

No recenze mě zaujala, i když je pravda že je až příliš podivně nadšená. Hru bych si i vyzkoušel. Ale zjistil jsem že ještě není k dispozici, a na Mac asi ani dlouho nebude. Takže na ni do tý doby naštěstí zapomenu.

0/−2
6.3.2018 18:27

J49i46ř16í 61J32u68ř71i54c52a 2618553741

Ta recenze je skutečně divná a podezřelá.

+2/−3
6.3.2018 17:36

Č13e14s21t93m15í70r 96P84o28l56á74k 9768128796

Proč je tam ta stará CRT televize?

0/0
6.3.2018 16:52

J89a17k98u74b 51B61o85h89o29n12ě91k 8615656819397

"estetická stránka jejich děl je pro ně to nejdůležitější, a to často i na úkor herních mechanismů."

"v Chuchlovi nenajdete žádnou výzvu ani svobodu při řešení problémů z něj nedělá špatnou zábavu"

atd.

A v závěru hodnocení 90%. Nevím, přijde mi to lehounce zvláštní a u hodnocení 90% bych si asi představoval větší pecku, než nenáročný a krátký interaktivní večerníček.

+1/−1
6.3.2018 16:29

M24i87l10o27š 90K84r35u75m19p 2154437794

I to je zanr. A kdyz je to v zanru spicka, tak proc ne 90%

+10/−2
6.3.2018 16:54

M47a20r72t43i35n 71B25e69r95a13n 6909745656551

Přesně tak, nutno hodnotit v rámci žánru. To samé platí o filmech...

0/0
7.3.2018 8:57

J11a21k59u37b 32B41o81h96o28n39ě83k 8905766139797

Samozřejmě, tohle říkám vždycky, jenom si nejsem jistý, že tyhle komentáře mě naplňují důvěrou, že si zaslouží téměř perfektní hodnocení i v rámci takhle omezeného žánru. Toť vše

+1/0
7.3.2018 9:12

Najdete na iDNES.cz