Diskuse k článku

Call of Duty: World at War – zpět do druhé světové, už to ale začíná být nuda

Intenzivní akce se opět vrací do druhé světové a byť se dobře hraje, jde o krok zpět v mnoha směrech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

oih

Do podobnejch diskusi pisou jen dementi..... A Ja se jim prave stal ;-D

0/0
20.12.2009 19:33

Host

Určitě ne 70%

Nevim co proti World at War vsichni máte..... Je to skoro to samí jako ostatní díli, jen s trochu horší AI a lepší grafikou. Ja bych dal aspoň 83%.

0/0
29.11.2009 16:46

Host

otras

aj keby to bola po všetkých stránkach najlepšia hra na svete, za to neustále nabehovanie vojakov po 50ks :D by som tvorcom najradšej odtrhol uši, proste to ma vie na call off duty totálne nasrať. A aj 4ku ked hrate na veteran, tak naskriptovany vojak čo ma vyskočiť z dverí a streliť do vas 2rany, v momente ked vojdete do chodby budovy ktora je už 500 metrov za aktualnym dianim hry, fakt poteší (=smrť ked neviete že je tam a nehodite oslepovak alebo ja neviem :D )

0/0
27.11.2009 0:14

Host

nudááááááááá

jak mohl vyjít patý díl vždyt je to pořád stejný:-( prostě hruza!!!!!!!!!! to si radši zapařim return of the castle wolfenstein:-)

0/0
13.10.2009 19:58

Host

online

zahrál by si to semnou někdo online? jmenuju se tam Davviddd

0/0
9.9.2009 18:19

Host

Konečně

Hrál jsem všechny díly COD a musím říct, že tenhle mě dostal ze všech nejvíc.... Sálá na mě atmosféra, jako bych byl přímo v boji...

Jinak pro ichtyly, kteří tu budou psát, že někdo je dement, protože se mu to líbí nebo nelíbí... jděte do háje.... Každý si může vyjádřit, jeslit se mu to líbí nebo ne... ;-O

0/0
20.6.2009 12:59

Balwis

Zábava na chvíli

Mám za sebou zatím všechny díly a musím říct, že tohle bylo moje největší zklamání. Asi mě trochu rozmlsala 4, která byla něco úplně nového a konečně opustila téma ohrané 2. světové války. Graficky parádní hru srazil do kolen 6 let starý koncept, který se nijak za celou dobu nezměnil. Do nekonečna se generující nepřátelská jelita, dokud nedosáhnete bodu vyznačeného na mapě, který spustí generování jelit za dalším rohem. Po chvíli hraní si musí každý zakonitě připadat jako myš v trubce, která je hnána kupředu za sýrem. 1300kč za 5 hodin klikání mi přijde moc. Snad bude Modern Warfare 2 lepší :-) PS: Doufám, že jste vydrželi závěrečné titulky, kde jsou zapsány snad i uklízečky, až do konce a zpřístupnili si tak Zombii Naci :-))

0/0
26.5.2009 11:22

rob

cd key

neví prosím někdo cd key pro demo?

0/0
25.5.2009 7:21

honza

Re: cd key

haha

0/0
25.5.2009 8:32

Indigho

Uuuh

Páni. Horší díl Call of Duty jsem v životě nehrál. Ani bych to nehodnotil 70% ale tak 40%. Kdyby se tahle hra jmenovala jakkoliv jinak a vydalo jí jakékoliv jiné studio(no, i když Treyarch..heh..možná by to ani jiné studio vydávat nemuselo), hra by měla tak 60% a to hlavně díky grafice a dynamice. Ale hraze série CoD a ukázat toto? No fuj. Ano CoD byl vždy o hraní v ,,TUNELU'', ale v 1,2,4 bylo občas alespoň několik možností, nebo alespoň dvě, kudy si je oběhnout a když ne, byl jste alespoň na větším herním poli, kde se dalo někam zaběhnout a skrýt se. CoD5 na mě zapůsobilo jako DOOPRAVDICKÝ METR ŠIROKÝ ASI 4 METRY. Běžíš, střílíš, zastavíš, hodíš granát, běžíš, střílíš, ... . Tak mi řekněte, tohle někoho baví? Pokud jo, jste na tom už fakt zoufale špatně. CoD se mi líbí. Ale jen od infinity Ward. Treyarch to vždy pěkně pos*re!

0/0
23.5.2009 21:28

Jirka

Pacific

Jsem asi jediný komu se líbí mise v Pacifiku,ta doba mě zajímá a Stalingrad a Berlín je ohraný,dal bych 80%.R^

0/0
10.3.2009 10:02

rudolf

poradte

:-PProsim poradi mi nekdo jak mam spustit hru nejak mi to nejde musim byt podepsany jako v cod4 kdyz kliknu na solo tak mi to otevre mise kdyz na ni kliknu tak me to nechce pustit dal.Dik

0/0
5.3.2009 15:40

rod

Re: poradte

Odpoj LAN, rastart hry, spusť, ulož pozici, zapni LAN, nahraj pozici.

0/0
7.5.2009 15:24

Honzík

Neběží mi to

Chtěl bych se zeptat někoho kdo by mi poradil. Hru mám originál, takže v tom to není. Mám starší počítač, takže v tom to určitě bude, ale chtěl bych zjistit v čem. Mám Athlon 2500+, grafiku NVidia GeForce 4 128Mb AGP8x. Poraďte mi, zda má cenu měnit grafiku, popřípadě procesor (i když ten už asi nezměním) abych to rozběhl. Hru jsem nainstaloval, ale když jí chci spustit, tak to vůbec nic neudělá, ani to nenapíše, že je málo paměti atd. Tak pls. poraďte. Má cenu upgradeovat počítač, nebo si mám koupit lepší?(to bych ale nerad - není moc peněz). Díky Honza  

0/0
17.2.2009 11:21

R

Re: Neběží mi to

příště nekupuj hry, ale radši nové komponenty

PS: neposlouchej mně, mluvím z hladu

:-/

0/0
2.3.2009 19:09

luki

idioti

;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(XXXXX

0/0
10.2.2009 12:43

martin

Re: idioti

 coto jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee

0/0
10.2.2009 12:43

lenin107

blbe kecy

to je fakt totalni .... call of duty je asi ta nejlepší střílečka tak nwm co kecá ten d.... a 4 je taky supr ale hlavne pres net www.gamepark.cz tam to furt hraju:D :-):-)

0/0
5.2.2009 18:15

vejmelka2

Hodnocení.

Po dohrání téhle hry na normální obtížnost přínáším pár postřehů. Co se týče grafiky hra je výborně optimalizovaná, protože jsem tuhle hru hrál při 1280x1024 4xAA na MAX. detailech zcela plynule a na C2D E7200, GF9800GT, 2GB RAM. Grafika je fakt úžasná, stejně jako krvavé efekty po zásahu granátů apod.

Co se týče hratelnosti, AI protivníka je pouze průměrná, stejně jako spolubojovníků. Na normální obtížnost není problém hru dohrát a je to docela jednoduchý. Kampaň za Rusy v Evropě je celkem nudná, mnohem víc se mi líbila ta za Američany v Tichomoří. Obecně všechny mise byly trošku na "jedno brdo", čekal jsem, že tam bude víc misí, kde se budo ničit tanky, transportéry, dělostřelecký postavení, kulometný bunkry apod. Dost mi tam chyběla nějaká mise za Brity, buď v Evropě nebo klidně i v Tichomoří. Do týhle chvíle je hodnocení celkem pozitivní.  Nejhorší věcí na hře je zvuk. Zvuky zbraní a děl jsou HODNĚ divný, dost nerealistický, zní jak vzduchovky a dost to kazí celkoví efekt ve hře.

0/0
15.1.2009 9:22

kajuvo

potřebuju pomoc

Ahoj lidi včera mně přišla ta hra poštou ale do ps2 a hned na začátku jsem se zasekl seberu pušku ale nevím kam mám střílet nebo do koho prosím pomzte děkuju ps:pouze solidní lidi prosím a vtipálci jděte někam

0/0
3.3.2009 10:54

Host

Re: Hodnocení.

9800 to zvladne aj pri full-hd!

0/0
27.11.2009 0:20

si dezo

fff

Hovno sracka ty si sracka kdyz to neumis nediv se .easy si tak mozna ty je to good hra:-):-)a si i dement;-O

0/0
5.1.2009 9:59

kyblic3k

CoD5? Totalni sracka

Tak jsem to ted zkousel hrat a svete div se... Jako ostani dily CoD, krom 4, totalni sracka. Bezet, strilet, umirat. To je to jediny, co se v tehle hre deje. Fakt demence, jsem jedine rad, ze jsem za to neutratil penize. A jestli nekdo rika, ze je to super hra, tak se jedna o degenerovane dementy, kteri to hraji na easy. Shrnuti: Nejvetsi sracka jakou spatrilo toto i minule stoleti.(Y)

0/0
26.12.2008 1:24

konvička

Re: CoD5? Totalni sracka

:-) podle toho co jsi napsal se mi zdá že nejzdegenerovanější dement jsi ty. Pokud máš potřebu urážet lidi, kterým se tahle hra líbí, tak běž do (Y).

0/0
5.1.2009 22:32

vejmelka2

Re: CoD5? Totalni sracka

Si asi úplně vypatlanej ne?! Call of Duty, Call of Duty: United Offensive a Call of Duty 2 byly vynikající akce a k tomu Call of Duty 4, který bylo naprosto fantastický. To nejsou žádný sračky! A nikdo to ty blbečku nehraje na easy, já to dohrál všechno (až na konec COD2 a pár misí v COD4) na hard obtížnost a bylo to super. COD4 všechny akce převišovala díky jinýmu příběhu, ale jinak ce celá tahle série výborná. Když to neumíš hrát, tak to nehaň. COD5 jsem zatím hrál cca 30min a podobný jako původní díly akorát na dnešní dobu trošku otřepaný téma. Grafika je ovšem fantastická. Si naprostej blbec, když tvrdíš, že je to největší sračka tohodle století. To je max. Far Cry 2 (alespon pro mě). 

0/0
9.1.2009 13:48

MARTIN

Re: CoD5? Totalni sracka

MÁŠ PRAVDU TOTÁLNÍ SRAČKA ALE NEDIV TE SE KDYŽ TO  VYVINULI TI MAGOŘI

;-O;-O

0/0
10.2.2009 12:38

kajuvo

Re: CoD5? Totalni sracka

tTOTÁLNÍ SRAČKY MELEŠ TY A SRAČKY TEDA JSI TY COD JE DOBRÁ VĚC

0/0
4.3.2009 13:15

sd

f

;-):-P:-/:-(:-)mas pravdu co treba obrana ruska nebo posledni mesice valky v berline nebo tak neco[>-]

0/0
4.12.2008 22:06

Noxík

Shrnutí

Ahoj všem, na tuhle hru mám smíšený názory. Zkusim vyjmenovat ty záporný. 1) asi nejvíc byjící do očí, respektive do uší. Zvuky zbraní jsou jak u kuličkových napodobenin, což mi přijde fakt hrůzný. 2) Umélá inteligence? Kdyby aspon měli nějaký pud sebezáchovi. 3) Respawn nepřátel? Pochopim když se resnou párkrát, ale sem vyčistli v jedné misi jeden bunkr od japonců a šel dovnitř s úmyslem vyzbírat náboje a pak vyjdu ven a z toho bunkru vyběhne jeden japončík a zastřelí mě??? To fakt ne, ještě když ten bunkr má 2x3 metry, bez žádných přístupových chodeb (kromě té jedné ;-D). 4) mise u japonečků se jim vůbec nepovedli, nebo aspoň mě vůbec nebavili. 5) a za poslední jsou ty otravný bariery, za který se nedá chodit, což je dost otravný, hlavně když se potřebujete honem někam shovat.

0/0
4.12.2008 13:19

Noxík

Re: Shrnutí

Teď asi ty klady. Líbí se mi grafika, i když někomu může přijít zastaralá, ale je to prostě grafika která patří do COD:-), i když semnou nebude moc lidi souhlasit. Pak se mi líbí hratelnost a vyhovuje mi běh, který byl i u CoD4. Nedávno jsem hrál CoD 2 a docela mi ten běh chyběl;-D. Ale i když jsem napsal víc záporných věcí, tak se mi CoD5 moc líbila, hlavně mise za Rusy. Hrál jsem to od začátku na to nejtěžší a při dobívání Německého sídla (teď nevim jak se přesně jmenuje Raichtag??) tak jsem občas docela ztrácel nervy, ale hotovo, dohráno. A Zombie mód je fakt luxusní. Hrál jsem ho zatim jenom dvakrát a dostal se max. do 8 úrovně. Zatim ahojR^

0/0
4.12.2008 13:20

vejmelka2

Re: Re: Shrnutí

Grafika je vynikající, nikomu nemůže přijít zastaralá, si upad ne?!

0/0
9.1.2009 13:50

MARTIN

Re: Re: Re: Shrnutí

GRAFIKA OK ALE TEN ZAČÁTEK NENI PRO SLABÝ ŽALUDKY BRÁCHA ŠEL ZVRACET (to s těch hamburgrú)(Y)(Y)

0/0
10.2.2009 12:41

Indigho

Re: Re: Re: Shrnutí

A hrál si někdy Crysis na maximum? :P To si pak pěkně pustíš CoDy a připadáš si jako v jiném století :D

0/0
23.5.2009 21:30

xmacala

hnus

Cele je to totani sračka. Už jsem si davno odvykl na neviditelne zdi(hra je jich plna) dum se dveřma, do ktereho nejde vlezt atd. Tahle hra zaspala dobu a dal bych ji max tak 40-50 %. jako pokud se chcete nekam schovat , nebo nepritele obehnouty zezadu, tak bohuzel. Musite jit proste korytem.Co bych určitě vyzvedl jsou ale videa mezi misemy s autentickomo zabery a zacatky misi, ktere jsou celkem dramatick. Jinka podpruměr

0/0
1.12.2008 23:15

x

Re: hnus

Pokud si chcete zahrat dobrou strilecku, tak si urcite pockejte na BattleField Bad company.... U mě jedinečna pecka a kdo ma rad Enemy territory, tak nebude jednoznacne zklamanej.

0/0
1.12.2008 23:20

Syki

Re: hnus

zajímavý že stejnýma věcma trpěl i CoD4 a všichni z toho šli do kolen:D...ta série byla zastaralá už po prvním díle

0/0
4.12.2008 16:23

Ash

coop

Nezminit v recenzi na tuhle hru kooperativni multiplayer je docela chyba. Ten je totiz z cele hry nejlepsi a je to vlastne jediny duvod k porizeni CoD5. A v recenzi ani carka.. ani o Nazi Zombie modu, ktery je snad jeste lepsi nez kampan.. To je krize

0/0
1.12.2008 22:48

Ky6@

Grafarna

Stači mit i nVidii GeForce 6600GT s 128MB a Shade 3.0 to stači :-) ma to kamoš a jede mu to bez lagu :-)

0/0
1.12.2008 18:07

Punisher

Flashpoint

Flashpont je nejlepčí má myšlenku a děj ať žije Flashpoint kéž by někdo vymyslel pokračování Flashpíka s původníma postavama..

0/0
28.11.2008 19:52

Mr.fucked

cod

Serie Call of duty je podle mě zamerena na multiplayer a singleplayer (az na 4) je tu jen z povinosti. Jinak nej. je a bude Call of duty 2 MP.

0/0
26.11.2008 18:41

enick3312

tema hry

Ja si myslim, ze 2.svetova valka nebude nikdy "otrepane tema" pane redaktore.

0/0
26.11.2008 15:03

Girm

Re: tema hry

Moje rec. Dat tohle primo do nadspisu je hnus :(

0/0
26.11.2008 15:47

Arnie

Re: tema hry

zato ja si myslim ze hier z druhej svetovej je az moc a uz sa tazko nieco spravi ked sme bojovali v kazdom obdobi za kazdu stranu, uz len ostava vymyslat si fiktivne udalosti do tejto doby,...ako to spravil Wolfenstein trebars :-)

0/0
5.1.2009 13:32

Olaf

nic noveho

Brách to hrál asi 10 min. a přestalo ho to bavit a já to ani nezapnul

0/0
23.11.2008 11:35

john02

Re: nic noveho

tj pekne... ja to zase zapl a kvalitne (byt kratce) jsem se pobavil. stale z toho nevyprchala hratelnost predeslych CoD a za to jsem rad.

0/0
23.11.2008 11:50

Bugr

Re: nic noveho

Tak toto je opravdu hodnotný příspěvek :-/

0/0
23.11.2008 13:42

ssvd

flashpoint

Kdy už něco překoná flashpoint?

0/0
22.11.2008 13:00

Girm

Re: flashpoint

srovnavat tohle a flashpoint je jako srovnavat rallye zavody s tahovou strategii Rv

0/0
23.11.2008 11:49

Punisher

Re: flashpoint

Souhlasím Fhlaspoint je neobyčejná hra která člověka vcucne svím poutavím a promyšleným dějem narozdíl od ARMY která se mi zdá být po stránce příběhu maličko rostržitá a nepoutavá jako kdyby byla dělaná ve spěchu..

0/0
28.11.2008 19:50

Venca

Re: flashpoint

Troufám si tvrdit, že ARMA 2 by mu mohla zatopit.

0/0
23.11.2008 12:31

Najdete na iDNES.cz