Pondělí 19. října 2020, svátek má Michaela
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 19. října 2020 Michaela

Diskuse k článku

Brázdíme evropské silnice v Euro Truck Simulator

Usedáme do pohodlné kabiny dálkového kamionu, který nám alespoň virtuálně ukáže, jak tvrdý chleba mají jeho řidiči.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Blahoslav

Pomoc

Všechny zdravím. mám nainstalováný dirext, grafárnu snad dobře nastavenou, win 2000 nt a stejně když pak mám jed tak kolem sebe vidím černa až na pár světílek (menu funguje).

Prosím poradte

Děkuji za odpopvědi

0/0
13.3.2009 18:14

Trucker David

Noxi-Trans

Zdarec kamioňáci, chtěl by jsem Vám představit naší virtuální firmu Noxi trans, která sídlí v Praze, máme obnovováný a udržovaný vozový park, logistická centra ve 12-ti evropských městech, dobrý tým řidičů a vedení firmy. Nyní máte možnost se i vy stát řidičem naší společnosti na tahačích značky Scania, Renault, Volvo a po dohodě na tandemové soupravě značky Scania, Renault a Volvo. Neváhejte a navštivte náš web http://www.noxi-trans.wbs.cz! Děkuji za budoucí spolupráce nebo aspoň návštěvu našeho webu. S pozdravem David Němeček, ředitel společnosti Noxi trans.

0/0
4.1.2009 19:07

x

nicmoc

Cekal jsem lepsi kousek, dal jsem za to 500kc a byly to vyhozene penize

0/0
29.12.2008 17:09

Sipi78

Simulator kamionu

Jak už psali má to být realita. Jízda kamiónem po městě by tam být měla. Nízký mosty, uzavírky, malý kruháče, a firma v nedohlednu. A samozřejmě telefony typu proč už tam nejste a kdy tam přesně budete. Jako bonus ještě blokování světelný křižovatky aby jste se mohli otočit a zacouvat na vykládku.

0/0
23.12.2008 23:31

ADfsdff

ewtwet

(Y)(Y)(Y)(Y)[>-][>-](Y)

0/0
13.12.2008 11:15

counter

plna verze

Zdravim vsechny herni fanousky teto hry prosim poradi mi nekdo kde stahnu plnou verzi?? je to nej hra co jsem hral prosim moc...:( predem dekuji muj e-mail je: counter2153@seznam.czR^ dekuji

0/0
9.12.2008 16:59

Tomáš

info

Prosim vás kdo umí navrhnout návěs zadarmo. Kdo to umí a byl by ochoten mi to udělat tak se ozvěte na icq: 389-332-170

0/0
16.11.2008 18:46

PETROPOS

music

pusť si nějakou hudbu do repráků (třeba internetový rádio) a pak spusť hru - BUDEŠ MÍT RÁDIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0/0
12.11.2008 22:44

BluRRR

Benzín?!?!?!?

Tak by mě zajímalo kolik kamiónů v ETS jezdí na benzín??? 8-o8-o8-o

0/0
12.11.2008 16:10

jirka

rádio

Měl bych dotaz zda-li jse dá nějak zapnout v kamionu rádio.Má ten nejlevnější mercedes předem díky

0/0
3.11.2008 16:26

Soki

Pohoda

Připravuje se patch, který přidá Anglii a víc silnic, takže to bude paráda Jinak myslim že je to dobrá hra, mě baví...A přijde mi i lepší než Haulin

0/0
31.10.2008 6:59

eU-s

Benzín

´´.bere v úvahu únavu, nedostatek benzínu´´

Kamiony jezdí na naftu a ne na benzín;-D;-D

0/0
25.10.2008 11:37

Z.Z.

72 % ?????????????????

No nevím, ale takové hodnocení si takový titul prostě zasloužit nemůže. Kdyby aspoň hra měla skutečně originální prostředí, které by bylo více různorodé...

Jde skutečně pouze o titul spíše pro zaplácání občasné nudy a nutno podotknout, že takový titul bych nebral ani za třetinovou cenu, za kterou se dnes nabízí...

Já osobně bych něco podobného bral akorát s tím, že bych vozil náklad v letadle. Pak by bylo snazší udělat přijatelné prostředí a hra by mohla být tedy zajímavější. Ale to je věc názoru...

Samozřejmě beru, že malé české studio asi těžko může udělat titul typu GTA IV. ;-D Ale to neznamená, že bychom měli hru hodnotit nějak jinak než spravedlivě.

0/0
19.10.2008 17:19

Doktor

Re: 72 % ?????????????????

Člověče si představ, že čechy podceňuješ. To není vůbec problém, jen to tady nikdo nezaplatí. Co například Mafia, která trhla i konkurenta The Godfather a na rok svého vydání to byla naprostá špička, navíc skvěle optimalizovaná.

Co se týče hraní, hra je super, ale má několik chyb, na které ukazuje právě to hodnocení. Je to simulátor, a to SKUTEČNĚ SIMULÁTOR, asi si to pleteš s arkádou... Že to tebe nebaví neznamená, že nemůže mít toto hodnocení. Je to hra originální a promakaná, přesto se pár chyb najde, o kterých napíšu v novém vlákně

0/0
25.10.2008 22:38

x_pavel

Re: Re: 72 % ?????????????????

co to meles... godfather nikdy nemohl byt konkurentem mafie, uz kvuli roku vydani - 2002 (Mafia) a Godfather (2006)... to ze je mafia asi jeste porad "lepsi" (to je subjektivni ja vim) nez GF je vec jina... konkurentem mafie byl v ty dobe tak maximalne GTA III (i kdyz to je proti mafii arkada)

0/0
29.10.2008 17:24

21

Hodnocení

Já jsem hru docela dlouho hrál a musim říct že je to  naprostej brak vhodnej jako freeware hra ale mezi hrami v obchodech nemá šanci. Stupidní nepružné kamery, nepodařené možnosti ovládání, absence nějaké výuky jízdy. Za 15 min jízdy se stačí vystřídat úplně všechny textury, nikam nevedoucí odbočky, vždy volné 1 místo na parkování u benzínky, absolutně neovlivnitelný děj. Prostě po půlhodině každého musí hra omrzet. Hrál jsem to déle jen kvůli tomu že jsem chtěl skusit nejlepší kraksnu ale sklamalo mě i to že jsem se nedočkal větší změny v chování. Podle mě je odpovídající hodnocení 30%. Pozitiva na hře jako takové nemohu najít, cokoli se zdálo že bude ten pozitiv na něčem zkrachovalo.

0/0
18.10.2008 23:23

Klok

Hmm

Tady je zajimavy download http://trucksimulator.cz/

0/0
18.10.2008 23:05

Podrazza

18 WOS: American Long Haul

Po Haulinu jsem nějakou dobu hrál American Long Haul, jedná se v podstatě o vylepšenou verzi Haulinu, je přidáno pár U.S. tahačů navíc, mapa Mexika+nějaké města (např. jedno stoupání serpentinami z lomu bez nehody je s dlouhým tahačem a návěsem docela náročné) a celkově jsou ve hře upraveny nějaké ty bugy a chybičky nejen na mapách, měřič ujetých km se chová na rozdíl od Haulinu reálně, a taky AI v okolních autech se mi zdála oproti Haulinu o něco "inteligentnější". Pravdou ale je, že takovéto zdlouhavé simulace silničního provozu a jízdy kamionem jsou jen pro opravdové příznivce žánru a trucků, ti co čekají nějakou akci budou zklamáni. Stejně jako k tomu asi nesedne člověk co má jízdy tahačem plné zuby z reálného života:-)

0/0
18.10.2008 13:38

Podrazza

Re: 18 WOS: American Long Haul

http://www.americanlonghaul.com/

0/0
18.10.2008 13:40

dexter

jak se má správně jezdit

Je jedině dobře že autoři nezpracovali centra měst. V simulátoru kamionu to ani nemá co dělat, stejně jako kamin nemá co dělat v centru jakéhokoli města. Je jenom tragédie že u nás neexistují překladiště u dálnic a chudáci řidiči jsou nuceni zajíždět do center měst, kde potom působí dopravní kolapsy.

Pro všechny: ježdění kamionem není o tom motat se v městském něbo příměstském provozu. Kamiony by dálnice neměly vůbec opouštět.

0/0
18.10.2008 11:07

piskot78

prispevek

Jestly ono to nebude tim ze tato hra je opravdu realita ja kdyz prijizdim k nejakemu mestu a neco hledam taky mne nikdo nezvedne abych si ho moch prohlednout z dalky jen by to chtelo simulovat napr centrum parize nebo londyna at chytraci vydi jak se jezdi po evrope;-)

0/0
18.10.2008 6:36

kentuckygirl

haulin

No haulin je bezkonkurencne nejlepším simulatorem kamianů.Jet pár hodin vkuse jednu zakázku napříč amerikou byl skvělý zážitek.Tahle je jen prumerná.Ale říct že kariera je ,,zdlouhavá,, mi přijde spíše jako plus než minus

0/0
17.10.2008 20:35

Petr

Minulý díl nepřekonán

Tato hra se teda vůbec nepovedla...:-/ Čekal jsem to o hodně lepší, docela mě zklamalo, že každé město má jen cca 4 křižovatky s dvěmi městy a ani se do toho města nedá dostat a díky komplikovanému ovládaní pohledů si ani to město nemůžu prohlédnout z dálky... A co se týče cest, tak buď se stále opakují a vůbec mi to přijde nějaké dost nudné... Kde to vzalo 75 %...?

0/0
17.10.2008 16:10

Petr

Re: Minulý díl nepřekonán

teda s dvěmi městy, myslel jsem společnostmi...

0/0
17.10.2008 16:11

Tomasko

Jeto dobra hra

0/0
17.10.2008 14:48

Driver

eurosuck

 ETS:-©:-© ,Haulin is Best;-)

0/0
17.10.2008 14:07

honsik

Nudaaaaaaaaa

Zkoušel sem to hrát v práci a po hodině hraní musí být každému jasné, že nudnější hru těžko najdete... (Y) ... něco tak zdlouhavého... stereotypního těžko hledat Rv

0/0
17.10.2008 8:30

Smaky

Re: Nudaaaaaaaaa

Nikdo ti to nenutí . Jestli tě to neba , tak to nehraj . Jsou tací , který to prostě baví . Nevim co furt řešíte ;)

0/0
17.10.2008 18:50

thegrid

Re: Re: Nudaaaaaaaaa

no ale pro děti to může být zábavné, ale ti co mají  řidičák to opravdu neocení :-)

0/0
18.10.2008 14:39

Podrazza

Re: Nudaaaaaaaaa

Hraješ v práci? Takovou práci bych taky chtěl mít;-D;-D;-D

0/0
18.10.2008 13:24

V.I.P. blogger Patrik Zpalmyspad

To video

je bezva8-o

0/0
17.10.2008 1:24

Taz

Hehe, fajné datum zveřejnění...

Prý 13.10.2008 a já píšu koment 9.10.2008 pěkné.

Jinak ke hře, pokud jste měli co dočinění s předešlými díly, tak tady budete nejspíš zklamáni. Můžete sice jezdit se Scanii, Mercedesem a pod., ale počet cest, které byste jim probrázdili se jaksi oproti minule ztenčil, popravdě tajtrdlíkovat mezi 3mi stejnými městy po jedné cestě je docela nuda, neluvě o těch neviditelných policistech kteří vám při převozu nákladu za 2000 euro celých 300 strhnou dejme tomu za rychlost a dalších 300 několikrát za nedodržení spánkového režimu.

Co se vybavení tahače týče, tak blinkry blinkají, stěrače stírají, světla svítí, motor brzdí a houkačka houká, strach mě zaplavil ještě když jsem jaksi nenašel rádio k zapnutí :(

Největší vadou na  kráse pak je dle mého názoru absence možnosti vlastnění "tiráckého impéria" aneb, zde jezdíte pouze sami za sebe. Čili já si jdu zpět sednout k prvnímu dílu série :-)

0/0
9.10.2008 9:22

Taz

Re: Hehe, fajné datum zveřejnění...

P.S. Nechápu tak vysoké hodnocení, vzhledem k tomu, kolik dostal Haulin, Bus Driver a nemluvě o Hard Truck: 18 Wheels of Steel. Vývoj vpřed oproti Haulinu 0% vývoj vzad 60%. Že by autorka utekla z GP?

0/0
11.10.2008 9:57

Assassin_89

Re: Hehe, fajné datum zveřejnění...

a navic jeste spouste lidi ani nejde volant

0/0
17.10.2008 0:44

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...