Diskuse k článku

Jak svádět ženy? Bizarní hra Super Seducer vás to rozhodně nenaučí

Interaktivní film Super Seducer chtěl zábavnou formou naučit nesmělé muže svádět ženy. Jenže výsledkem je příšerná slátanina, které se půlka internetu směje a ta druhá by ji chtěla zakázat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P77e95t88r 36K83o21l77á52ř 2778177434371

Ten svůdník je poměrně dost slizký ...;-)

0/0
15.3.2018 16:22

K22a72r67e59l 44U53r88b60a37n 2914144801199

Pochopil autor recenze o čem to je?

+1/−1
13.3.2018 13:10
Foto

H55o53n73z29a 97S84r25p 9814373142428

Poučte mě prosím.

+1/−1
13.3.2018 13:23

K67a41r48e77l 17U20r69b58a28n 2434854481409

No hlavně není míněna jako vážný simulátor, ale jako úsměvná parodující oddechovka. Právě proto bych vůbec nevyčítal ty schválně krkolomná videa apod..

+1/−1
13.3.2018 15:54

L36u81k78á45š 83P22o85b90u17c27k37ý 1667137336786

Je to cílovka ;)

0/0
14.3.2018 8:07

J32a28k54u83b 67R34o90u12s 3153210534262

Nepochopil.

0/0
14.3.2018 17:25

J31a54n 61H74l69a15h42ů92l26e15k 2783966252283

Ta recenze původního Larryho je fakt parádní!!!

0/0
13.3.2018 10:28

E50d59u24a20r20d 13K86o90l36í10s87e11k 7791159447789

Pokud děj nekončí pořádným BUKAKE, tak si to nekoupím!

+1/−1
12.3.2018 22:33

J73o34s40e95f 64H46a55v51l67e61n70a 3392614264487

Jo , viděl jsem to u Agraela na twitchi , pěknej cringe fest :D jako návod se to brát nedá ale sranda to je ;-D

+1/0
12.3.2018 15:38

J57a68n 49B82í41l87ý 8934107507389

trochu víc odstupu a nadsázky by recenzi slušilo víc, pane srpe. popravdě nechápu její vyznění. chvílemi to vypadá, jako byste byl uražen či dotčen. tak moc, že jste si nemohl odpustit slovo deb*lní.

+5/0
12.3.2018 14:27

J40i28ř61í 86N67o34v36á58k 1472409547669

Hře 0, ale recenzi za 98%, 100% si nechávám pro legendární ICQ recenzi Larryho.

+1/−2
12.3.2018 12:58

F29r62a14n14t72i51š58e41k 57B38a19r60t39ů42n40ě31k 4135902785338

A dá se to v rámci genderové rovnosti hrát i za ženskou?

+4/−1
12.3.2018 12:11

M88a66r34t27i92n 63B10e37r43a80n 6249855936891

A v Diablu byly ženské postavy taky z důvodů genderové rovnosti?

Vy musíte být na pozoru i při otevírání konzervy, abyste tam nenašel Váš strach z genderové vyváženosti.

+6/−1
12.3.2018 12:28

J48i85ř78í 36J25u52ř51i18c80a 2118183111

Jako že kontroluje sardinkám pohlaví, zda jsou v konzervě obého stejně?

+5/0
12.3.2018 18:03
Foto

M56i34c93h15a54l 55G60r30e76š61l38i85k 9201186502316

Podľa mňa určite. Čo by to bolo za genderovo vyváženú hru bez kozatej lesbičky? :-)

+1/0
12.3.2018 23:45

V97í75t 24P33a65v48l92i53š 3521759750361

Abych poznal, že je to blbost, stačilo v sobotu večer pustit Agraela.

+1/0
12.3.2018 7:27

M81a80r84e32k 19B90a16r74t42o38s 8356673346727

Bude i dvojka? Ja sa chcem naučiť baliť sporo odetých, vypasených inšalatérov, čerstvo ostrihané ovečky a babkyn zožltnutý kaktus

+2/0
12.3.2018 7:25

J23a86k56u91b 25Ř16e11z30n20í15k 5860843

Jakou hodnotu má recenze, kdy se autor sám přizná, že hru nedohrál a refundoval? Poměrně hodně recenzentů na steamu má odehráno víc jak 2 hodiny.Rv:)

+2/−1
12.3.2018 7:02

J44a17k41u49b 61B78o79h34o48n95ě76k 8165766299117

Pokud se hra zvládne opakovat už během první hodiny, tak druhá hodina vypadá jako zbytečný luxus :-)

+2/−1
12.3.2018 11:09

K75a87r68o49l 55S97e91f35c16i96k 2596590685348

hehe, tak kvuli "modelkam" davam +10% :-) cituji "ze hry vyplývá, že všechny ženy jsou vlastně stejné a stačí se naučit jen pár jednoduchých triků a vlezou do postele každému" ... no dobre, mozna ne vsichni (vzdy sa najde vyjimka) ale ruku na srdce, penize umi zmenit 30letiho panice bydlicim u maminky na zvudniho PANA na bilim koni ;-D:-)

+8/−4
12.3.2018 1:17

Najdete na iDNES.cz