Diskuse k článku

RECENZE: Ace Combat 7: Skies Unknown je i přes pár neduhů letecké eso

Co se leteckých arkád pro konzole týče, série Ace Combat vždy platila za jedničku. Je tomu tak i u sedmého dílu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J69a40k13u15b 55B75u91r66d39y87c43h 7211421582507

Tohle je fakt spatne napsana recenze.

+3/−2
20.1.2019 20:20

D17a78n72i14e62l 64M64a37g85n56u88s 4693655874627

Je zajímavé, že zatímco v reálném letadle se mi špatně nedělá, tak z VR je mi šoufl za chvíli :-) Asi je tam ten rozdíl mezi "očima" a vestibulárním aparátem ještě větší.

+1/0
20.1.2019 11:33

P55e41t76r 46Š73p29i30l49l44e36r 1848656766738

Co přesně autor myslí tím nesmyslným počtem kabelů u PS VR?

+1/−1
20.1.2019 11:25

K92a64r42e21l 63K62a91š43t73a61n 9588141751756

Protože Emanuel, člověk, kterému je z každého VR titulu blbě od žaludku se rozhodl, že se bude živit psaním recenzí na VR hry. Proto taky nevynechá jedinou příležitost, kdy se může o PSVR jakkoliv, byť nesmyslně, otřít.

+2/−1
20.1.2019 12:15

J29a98n 86T31o10d51o34r87o78v65i21č 9765861577332

Vypadá to, že už má na návštěvě delší dobu tchýni a musí si nějak ulevit a nebo je to ortodoxní hráč na PC.

0/−1
20.1.2019 18:59

J68a36k79u98b 59B22o62h33o37n54ě33k 8105626979137

Přijde mi o dost logičtější, když recenze na technologii, kde je slušné riziko nevolností dělá někdo, kdo má právě tendence k tomu, že se mu z ní dělá špatně.

Jak jinak má být podobně nastavený hráč varovaný, že zrovna u téhle hry je větší riziko nebo naopak uklidněný, že jinde je riziko malé?

+1/0
21.1.2019 10:06

M84a24r25i54a72n 25B36e97n43č75a32t 4688761635554

Eh, prosimvas, prestante si laskavě kadit (rekl bych to nejradeji mnohek vulgarneji) do úst. Já jsem fanouškem PS a PSVR a přesto jsem si naprosto vědom toho, jaké ohromné množství kabeláže s sebou PS VR nese a i presto, ze mam na to asi 30 VR her, tak jsem celkove s VR stravil asi tak 4 hodiny.. proste proto, ze je s tim neskutecny bordel...

Headset -> HUB

Sluchátka -> Headset

HUB -> Napájení

HUB -> USB -> PS4

HUB -> HDMI -> PS4

Camera -> PS4

PS4 -> TV

to je celkem 7 kabelů na zapojení PS VR + PS4 + TV a to NELZE bez změny zapojení PS4 + TV připojit jednoduše PS VR.

A to ani nemluvím o tom, že třeba kabel PSVR -> HUB je absolutne nevyměnitelný a nereklamovatelný - nejde koupit samosttaně, takže když se poškodí, tak můžete všechno vyhodit. I Sony je si tohoto vědom, tak jsou informace, ze se v PS5 zameri na to, at neni potreba samostatna VR compute unit jako je tomu nyni a s ni spojena salva kabelu.. Takze prosimvas, nemelte tady hlouposti o tom, ze ma PS VR malo kabelu.

0/0
21.1.2019 20:19

M52a85r15i84a49n 91B32e33n76č25a16t 4458621935554

Vskutku, pár kablíků, pokrytci ;-)

https://1gr.cz/fotky/idnes/17/101/sph/OZ6e6200_20171002_psvr_04.png

https://iczc.cz/oqm1sbq298325ttoi0aaf9nn5q_m/obrazek

https://iczc.cz/at4im5inmrgg8oqqiasbm5k6jv_m/obrazek

https://i.iinfo.cz/images/370/playstation-4-pro-a-zapojeni-vr-setu-1.jpg

0/0
21.1.2019 20:26

P28e33t34r 80Š61p36i61l70l13e59r 1538106816648

Dobře, pominu ty urážky a odpovím věcně. Pokud bych si kupoval VR k PC, tak bych šel do HTC Vive Pro a pojďme si cvičně projít kabeláž:

PC -> Link box (DisplayPort)

PC -> Link box (USB 3.0)

PC -> Monitor

Link box -> Headset

Link box -> Napájení

Base station 1 - Base station 2

Base station 1 - Napájení

Base station 2 - Napájení

Takže to je 8 kabelů, ale mohu se mýlit, načetl jsem to z manuálu.

Argument, že kvůli složité kabeláži máš nahráno jen 4 hodiny je opravdu slaboučký, to snad musíš vidět i sám. PS VR používám každý den a jakmile je to jednou zapojené, tak s tím přeci žádná práce není.

+1/0
22.1.2019 9:32

M83a89r93i56a73n 98B80e24n57č22a62t 4918911915764

OK, vidím, že máš problémy s vnímáním psaného textu, asi jakozdejší Karol,.. nejsi jeho alter ego? Takže popořadě...

1) Jak zapojení čehokoliv jiného na celém světě, mění počet kabelů u PSVR a to, že je jich hodně??? Změní se to tím nějak? Když napíšu, že je kabelů u PS VR hodně a ty napíšeš, že je jich jinde více, zmenší to ten počet?? To je nějaká jiná fyzika...

2) Kdybys u toho trošku přemýšlel, tak by si zjistil, že Vive PRO sice má 6 + 2 kabely, ale zapomněl jsi už zmínit, že:

- 2 kabely jsou napájení ze station, tedy řádově lepší mocap, který PS VR NEMÁ, to má jen blbou kameru.

- těch 6 kabelů Se připojuje ke stejným koncům a jsou stejně dlouhé, měl jsem na to i "krk", kterým z toho byly 2.

3) Ne to slaboučký opravdu není, protože mi úplně to samé tvrdili i všichni v mém okolí, ať to nekupuji, protože mi to stejně bude ležet ve skříni, jelikož je to strašně moc kabeláže a je s tím bordel.

Já je neposlechl, nakoupil na to navíc hned hodně her (některé jsou i skvělé - jako moss, to jo) a co? po pár dnech, kdy jsme si to všichni v rodině každý na půl hodinky vyzkoušeli, to šlo do skříně.

0/0
22.1.2019 9:56

P56e19t89r 45Š49p30i13l44l51e81r 1928256336438

No dobře, zrovna se nudím, takže rád budu rozvíjet debatu. Já možná mám problém s vnímáním psaného textu, ale smysl mého sdělení je snad jasný. Motýl Emanuel použil pro PS VR zástupný termín "headset s nesmyslným počtem kabelů". Já jen poukázal na to, že ostatní headsety mají minimálně srovnatelné množství kabelů, tudíž jeho výtka je zbytečná.

No a k bodu č. 2. Jestli tě PS VR zabavilo na tak krátkou dobu, tak to není problém Sony, ale tvůj. Buď hraješ špatné hry nebo prostě nejsi správná cílová skupina. Nejsem hardcore hráč, takže z non-VR her hraji na PS4 jen ty opravdu zásadní hry jako GoW, RDR2, Uncharted apod. a můžu s klidem říci, že počet hodin který mám nahráno na VR se tomu začíná vyrovnávat - Resident Evil 7, Skyrim VR, Astrobot, Firewall, Beat Saber a pár dalčích hříček.

+1/0
22.1.2019 10:52

M80a88r48i31a51n 21B41e26n51č15a30t 4568471195754

Jo aha o todle vám jde...o tuto větu:

"Takže pokud máte doma zmiňovaný headset s nesmyslným počtem kabelů, zbystřete"

Tak to to nemá ani smysl nijak dále rozebírat, protože je celá ta věta jen lingvistický sarkastický trop, který může být buďto:

- Povzdechnutí nad tím, že by těch kabelů mohlo být méně,

- nebo naopak slouží jen k ironickému / sarkastickému pobavení.

To jste opravdu NIKDY neslyšel v recenzi podobnou větu? Například:

"Toto je rodinný kombík s nesmyslnými 547kw pod kapotou" ?

Já to slýchávám v recenzích poměrně běžně.

0/0
22.1.2019 11:11

M67a97r44i68a78n 35B12e43n19č46a25t 4638851585144

Ještě k tomu bodu č.2:

Ano, já taky nejsem HC hráč, vždycky nakoupím a pak zahraju 1/20. Proto mám čas opravdu jen na 90%+ hry, takže jak píšeš:

GoW, Uncharted, TLOU, Spiderman, Horizon Zero Dawn atd,.. defakto exkluzivity. U RDR2 se ještě nemůžu třeba rozhodnout, jestli to hrát budu (mám tam asi 8 hodin a zatím jsem zjistil primárně to, že v té hře se děje všechno pomalu... v té hře se snad dělají pomalu i věci, co jsem nevěřil, že pomalu lze dělat ;-D).

Takže ty PS VR hry pro mě smysl aktuálně nemají... je to cool na vyzkoušení, je to strašně zajímavé, ale svůj čas do toho věnovat nechci.. není to zase až tak moc WOW, abych kvuli tomu měl někde připojený PS VR, když bych tu hru ani v non-VR nehrál. Reálně tedy jediné co pro mě mělol význam, to brát jako tech demo a pak strávit pár hodin u MOSSu... jediné co mě zajímá a co je asi schopno upoutat moji pozornost na dlouho (musím zkusit) je Beat Saber.

+1/0
22.1.2019 11:59

Najdete na iDNES.cz