Pondělí 19. října 2020, svátek má Michaela
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 19. října 2020 Michaela

Diskuse k článku

RECENZE: Ace Combat 7: Skies Unknown je i přes pár neduhů letecké eso

Co se leteckých arkád pro konzole týče, série Ace Combat vždy platila za jedničku. Je tomu tak i u sedmého dílu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J56a86k85u78b 71B77u30r13d65y58c20h 7291751512447

Tohle je fakt spatne napsana recenze.

+3/−2
20.1.2019 20:20
Foto

D80a26n57i36e45l 33M32a26g74n55u68s 4883475784847

Je zajímavé, že zatímco v reálném letadle se mi špatně nedělá, tak z VR je mi šoufl za chvíli :-) Asi je tam ten rozdíl mezi "očima" a vestibulárním aparátem ještě větší.

+1/0
20.1.2019 11:33
Foto

P86e78t74r 79Š83p73i53l28l87e77r 1378266766778

Co přesně autor myslí tím nesmyslným počtem kabelů u PS VR?

+1/−1
20.1.2019 11:25
Foto

K52a86r44e29l 33K20a11š34t71a51n 9988331641686

Protože Emanuel, člověk, kterému je z každého VR titulu blbě od žaludku se rozhodl, že se bude živit psaním recenzí na VR hry. Proto taky nevynechá jedinou příležitost, kdy se může o PSVR jakkoliv, byť nesmyslně, otřít.

+2/−1
20.1.2019 12:15
Foto

J14a25n 19T41o64d86o72r32o49v11i71č 9595171717392

Vypadá to, že už má na návštěvě delší dobu tchýni a musí si nějak ulevit a nebo je to ortodoxní hráč na PC.

0/−1
20.1.2019 18:59
Foto

J48a67k94u15b 49B95o12h81o53n27ě54k 8745856549127

Přijde mi o dost logičtější, když recenze na technologii, kde je slušné riziko nevolností dělá někdo, kdo má právě tendence k tomu, že se mu z ní dělá špatně.

Jak jinak má být podobně nastavený hráč varovaný, že zrovna u téhle hry je větší riziko nebo naopak uklidněný, že jinde je riziko malé?

+1/0
21.1.2019 10:06
Foto

M38a84r50i88a59n 82B61e28n84č21a90t 4798631935274

Eh, prosimvas, prestante si laskavě kadit (rekl bych to nejradeji mnohek vulgarneji) do úst. Já jsem fanouškem PS a PSVR a přesto jsem si naprosto vědom toho, jaké ohromné množství kabeláže s sebou PS VR nese a i presto, ze mam na to asi 30 VR her, tak jsem celkove s VR stravil asi tak 4 hodiny.. proste proto, ze je s tim neskutecny bordel...

Headset -> HUB

Sluchátka -> Headset

HUB -> Napájení

HUB -> USB -> PS4

HUB -> HDMI -> PS4

Camera -> PS4

PS4 -> TV

to je celkem 7 kabelů na zapojení PS VR + PS4 + TV a to NELZE bez změny zapojení PS4 + TV připojit jednoduše PS VR.

A to ani nemluvím o tom, že třeba kabel PSVR -> HUB je absolutne nevyměnitelný a nereklamovatelný - nejde koupit samosttaně, takže když se poškodí, tak můžete všechno vyhodit. I Sony je si tohoto vědom, tak jsou informace, ze se v PS5 zameri na to, at neni potreba samostatna VR compute unit jako je tomu nyni a s ni spojena salva kabelu.. Takze prosimvas, nemelte tady hlouposti o tom, ze ma PS VR malo kabelu.

0/0
21.1.2019 20:19
Foto

M60a59r92i61a42n 12B41e37n58č29a18t 4238361865474

Vskutku, pár kablíků, pokrytci ;-)

https://1gr.cz/fotky/idnes/17/101/sph/OZ6e6200_20171002_psvr_04.png

https://iczc.cz/oqm1sbq298325ttoi0aaf9nn5q_m/obrazek

https://iczc.cz/at4im5inmrgg8oqqiasbm5k6jv_m/obrazek

https://i.iinfo.cz/images/370/playstation-4-pro-a-zapojeni-vr-setu-1.jpg

0/0
21.1.2019 20:26
Foto

P41e97t46r 94Š97p43i74l66l81e79r 1648166766308

Dobře, pominu ty urážky a odpovím věcně. Pokud bych si kupoval VR k PC, tak bych šel do HTC Vive Pro a pojďme si cvičně projít kabeláž:

PC -> Link box (DisplayPort)

PC -> Link box (USB 3.0)

PC -> Monitor

Link box -> Headset

Link box -> Napájení

Base station 1 - Base station 2

Base station 1 - Napájení

Base station 2 - Napájení

Takže to je 8 kabelů, ale mohu se mýlit, načetl jsem to z manuálu.

Argument, že kvůli složité kabeláži máš nahráno jen 4 hodiny je opravdu slaboučký, to snad musíš vidět i sám. PS VR používám každý den a jakmile je to jednou zapojené, tak s tím přeci žádná práce není.

+1/0
22.1.2019 9:32
Foto

M37a15r31i27a58n 98B93e24n91č91a69t 4358531225404

OK, vidím, že máš problémy s vnímáním psaného textu, asi jakozdejší Karol,.. nejsi jeho alter ego? Takže popořadě...

1) Jak zapojení čehokoliv jiného na celém světě, mění počet kabelů u PSVR a to, že je jich hodně??? Změní se to tím nějak? Když napíšu, že je kabelů u PS VR hodně a ty napíšeš, že je jich jinde více, zmenší to ten počet?? To je nějaká jiná fyzika...

2) Kdybys u toho trošku přemýšlel, tak by si zjistil, že Vive PRO sice má 6 + 2 kabely, ale zapomněl jsi už zmínit, že:

- 2 kabely jsou napájení ze station, tedy řádově lepší mocap, který PS VR NEMÁ, to má jen blbou kameru.

- těch 6 kabelů Se připojuje ke stejným koncům a jsou stejně dlouhé, měl jsem na to i "krk", kterým z toho byly 2.

3) Ne to slaboučký opravdu není, protože mi úplně to samé tvrdili i všichni v mém okolí, ať to nekupuji, protože mi to stejně bude ležet ve skříni, jelikož je to strašně moc kabeláže a je s tím bordel.

Já je neposlechl, nakoupil na to navíc hned hodně her (některé jsou i skvělé - jako moss, to jo) a co? po pár dnech, kdy jsme si to všichni v rodině každý na půl hodinky vyzkoušeli, to šlo do skříně.

0/0
22.1.2019 9:56
Foto

P40e74t47r 91Š96p73i58l80l27e98r 1288276846368

No dobře, zrovna se nudím, takže rád budu rozvíjet debatu. Já možná mám problém s vnímáním psaného textu, ale smysl mého sdělení je snad jasný. Motýl Emanuel použil pro PS VR zástupný termín "headset s nesmyslným počtem kabelů". Já jen poukázal na to, že ostatní headsety mají minimálně srovnatelné množství kabelů, tudíž jeho výtka je zbytečná.

No a k bodu č. 2. Jestli tě PS VR zabavilo na tak krátkou dobu, tak to není problém Sony, ale tvůj. Buď hraješ špatné hry nebo prostě nejsi správná cílová skupina. Nejsem hardcore hráč, takže z non-VR her hraji na PS4 jen ty opravdu zásadní hry jako GoW, RDR2, Uncharted apod. a můžu s klidem říci, že počet hodin který mám nahráno na VR se tomu začíná vyrovnávat - Resident Evil 7, Skyrim VR, Astrobot, Firewall, Beat Saber a pár dalčích hříček.

+1/0
22.1.2019 10:52
Foto

M79a62r46i34a60n 38B91e13n90č18a37t 4478471835534

Jo aha o todle vám jde...o tuto větu:

"Takže pokud máte doma zmiňovaný headset s nesmyslným počtem kabelů, zbystřete"

Tak to to nemá ani smysl nijak dále rozebírat, protože je celá ta věta jen lingvistický sarkastický trop, který může být buďto:

- Povzdechnutí nad tím, že by těch kabelů mohlo být méně,

- nebo naopak slouží jen k ironickému / sarkastickému pobavení.

To jste opravdu NIKDY neslyšel v recenzi podobnou větu? Například:

"Toto je rodinný kombík s nesmyslnými 547kw pod kapotou" ?

Já to slýchávám v recenzích poměrně běžně.

0/0
22.1.2019 11:11
Foto

M38a18r31i53a51n 49B89e67n83č32a62t 4558501105594

Ještě k tomu bodu č.2:

Ano, já taky nejsem HC hráč, vždycky nakoupím a pak zahraju 1/20. Proto mám čas opravdu jen na 90%+ hry, takže jak píšeš:

GoW, Uncharted, TLOU, Spiderman, Horizon Zero Dawn atd,.. defakto exkluzivity. U RDR2 se ještě nemůžu třeba rozhodnout, jestli to hrát budu (mám tam asi 8 hodin a zatím jsem zjistil primárně to, že v té hře se děje všechno pomalu... v té hře se snad dělají pomalu i věci, co jsem nevěřil, že pomalu lze dělat ;-D).

Takže ty PS VR hry pro mě smysl aktuálně nemají... je to cool na vyzkoušení, je to strašně zajímavé, ale svůj čas do toho věnovat nechci.. není to zase až tak moc WOW, abych kvuli tomu měl někde připojený PS VR, když bych tu hru ani v non-VR nehrál. Reálně tedy jediné co pro mě mělol význam, to brát jako tech demo a pak strávit pár hodin u MOSSu... jediné co mě zajímá a co je asi schopno upoutat moji pozornost na dlouho (musím zkusit) je Beat Saber.

+1/0
22.1.2019 11:59

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...