Diskuse k článku

Historická strategie ANNO 1800 nám učarovala. Po desítkách hodin nemáme dost

Sedmý díl populární série budovatelských strategií vstoupil do bety. Láká na atraktivní období průmyslové revoluce a kolonizační výpravy. ANNO 1800 sice nijak zvlášť nemění zažitá pravidla, hraje se ovšem výtečně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R49a85d37o14v37a16n 91M42a96k80o19v32s78k93y 9514629303

Mnel jsem stesti a betu Anna 1800 jsem hral. Zde je muj feedback: https://forums.ubi.com/showthread.php/1990626-Feedback-Very-detailed-feedback

Ta hra je sice v bete ale uz ted je lepsi nez vetsina ostatnich her. Je jasne ze jeste dalsi herni mechaniku budou dodelavat.

A uz jsem si koupil Pioneers Edition. Nemuzu se dockat: https://store.ubi.com/eu/anno-1800---pioneers-edition/5b647011ef3aa548048c5960.html?ncid=15-5060---1-intdp-27-33-Store_UPC_Adserver_Anno_1800_GC_pr%C3%A9co--1-1--0818-4----AN1800_WC___Store_UPC_Adserver_Anno_1800_GC_pr%C3%A9co_ID62712#UPC_SHOP

0/0
18.2.2019 21:37

M75i97c89h95a47l 22S61l32e59z51á19k 5341966687601

Hrál jsem kdysi ANNO 2070 tuším že bylo to číslo. A zezačátku jsem byl hodně nadšený. Ovšem postupně to vyprchávalo, protože hra se stala tak náročnou, že už jsem pak nevěděl jak pokračovat, abych prosperoval.

0/0
6.2.2019 16:10

K37a78r93e91l 58U53r30b73a83n 2564754301989

ANNO je komplexnější hra.. jako za starých časů. Nic pro děti. ;-D

0/0
15.2.2019 9:52

J76a52n 37K72o79h29l 4163507651404

Asi to zkusím, ale nejspíš až časem ve slevě nebo na základě recenzí. Budovat metropoli na miniaturním ostrově byla sranda spíš v Tropicu, v ANNO to vždy byla zdlouhavá nuda, spíš matematika než hra. A třeba koukám, že cesty lze budovat opět jen do čtyř směrů.. to samo zabíjí realismus a hratelnost fakt hodně.

0/−4
5.2.2019 11:21

M36a34r14t54i84n 95B66e44r37a30n 6819535836121

Já bych řekl, že realismus jde ve hrách naopak proti hratelnosti ;-)

+9/0
5.2.2019 11:23

M10a11r24t43i29n 26B23e83r78a31n 6789395156901

*většinou

0/0
5.2.2019 11:23

O27n93d95ř52e69j 86S13e68k33e17r48a 1287556486559

Cities: Skylines jste hrál?:-)

+2/0
5.2.2019 12:01

M91a50r44t63i79n 27B91e17r46a24n 6229495356331

Světlá výjimka :-P

0/0
5.2.2019 12:31

O16n65d60ř53e19j 35S84e11k24e24r88a 1497756936759

Bohužel. Hlavně je to ale to důkaz, že realističnost rozhodně neobtěžuje - pokud za hrou stojí mistři, kteří tvoří hry pro hráče, a nikoliv nájemní dělníci, kteří se snaží vydojit pro zaměstnavatele maximum peněz.

+9/0
5.2.2019 12:55

J24a73n 76K67o90h38l 4863247591874

Ano, skvělá hra. Teď mě baví ještě Foundation, ale je to zatím jen beta :-)

+1/0
5.2.2019 13:00

M98a20r57t81i39n 29Š61i79m61e67k 4560934188305

Musím říct, že mě beta také velmi chytla. Ovšem otázka, jak moc bude hra zábavná, po dosažení vrcholu (upgrades atd.)

0/0
5.2.2019 10:22

J63a53k77u35b 54B24o13h32o25n92ě71k 8465546579957

Vzhledem k tomu, že můj dlouhodobý sen je Victoria 2 bez globálních prvků a zmršené ekonomiky je tohle pro mě jednoznačně nejočekávanější hra roku a kdyby se Ubisoft choval aspoň trochu slušně a pre-order byl s aspoň symbolickou slevou, tak bych teď do něj určitě šel

0/0
5.2.2019 8:57

O46n90d16ř71e54j 98S76e12k70e93r61a 1197866186469

20% sleva za 100 u-coinů, tedy odměna pro věrné, mi přijde jako slušné chování.

0/0
5.2.2019 9:11

J80a15k53u23b 23B23o12h41o10n55ě64k 8825266849457

To by ovšem Ubisoft musel taky vydávat pravidelně hry, které za to stojí a ne jednou za x let :-)

0/0
5.2.2019 9:26

O84n70d64ř42e69j 60S83e49k19e52r60a 1817836726459

Jen na sérii AC jsem i přes utrácení za pitomosti vydělal na slevy na deset dalších her.:-)

+4/0
5.2.2019 9:31

J36a94k85u44b 86B28o32h40o44n93ě14k 8905596179707

Já říkal hry co za to stojí, ne jedna hra roztažená do nekonečna ;-)

+1/−2
5.2.2019 10:47

J81a90k65u85b 32B96o75h27o56n62ě40k 8955116629407

Ale žerty stranou, ať už jsem si od Ubisoftu v minulosti něco koupil nebo ne, tak realita je taková, že pre-order znamená platit předem a to podle mě bez slevy prostě nemá smysl. Nakonec oni ta dřívějších výnosech vydělají

+1/0
5.2.2019 10:50

O38n38d95ř73e60j 78S47e39k66e23r53a 1367706386789

Mohu vědět, které vydavatelství dává na předprodej slevu? Nemyslím samozřejmě předběžný přístup, to je úplně něco jiného.

0/0
5.2.2019 11:03

J11a75k77u36b 60B93o95h60o75n68ě19k 8485326139907

Občas ano, ale neměla to být výtka mířená jenom na Ubisoft Ten to odnesl jenom protože je náhodou vydavatel i tady. Platí to pro všechny, co chtějí moje peníze předem, aniž by za to výměnou něco dali (a věci jako speciálně barevné oblečení do hry mi jako bonus nepřijde zrovna jako nabídka, co by měla vyvolat tlačenici)

0/0
5.2.2019 11:21

O27n69d10ř15e64j 18S27e98k38e32r52a 1347526426959

Čili jste osamělý bojovník, stojící proti zvůli zkaženého světa...věrný oř pod sedlem, pevné kopí v pravici... pan Hájek níže promine...

Mimochodem, když propíchnete lopatku větrného mlýna tak, aby se kopí zapřelo o budovu, převody to nemusí ustát a vyhrajete.:-)

Každopádně hodně štěstí.;-)

+2/0
5.2.2019 11:34

J36a47k47u54b 85B61o69h49o67n44ě77k 8615366649217

Neplést si pasivitu s agresivitou, prostě si hru koupím klasickým způsobem a počet žil, co mi to přetrhne se limitně blíží nule :-)

+3/0
5.2.2019 13:10

J56o44s48e49f 52P53o30k15o29r60n12ý 6472559824351

Taky na tom dělá Honza Dungel. Jeden z nejlepších herních designérů které jsem potkal.

0/0
5.2.2019 8:24

O50n63d64ř49e30j 70S92e45k50e30r76a 1117646376129

Zní to pěkně. Snad se Ubisoft poučil a pitomé nápady typu "victory stars" v Settlers nechá tentokrát u ledu.

+7/0
5.2.2019 7:30

P80e62t86r 81H87á14j84e98k 6883741306286

"

ANNO 1800 nám učarovala"

Co vam ucarovala? 8-o

0/−48
5.2.2019 7:18

P85a52v47e16l 86K23a27f80k22a 9224157921288

?

Strategie Anno nám učarovala = hra nás okouzlila

+20/−1
5.2.2019 7:32

P20e92t27r 71H51á87j91e12k 6473971246656

No to je jak drbani se levou nohou za pravym uchem.. sorry jako.. To zas urcite vymyslel nejaky doc ing. mgr. ze?... Rv proc se proste nepouzije "nas"?... aneb chceme byt desne cool.

0/−53
5.2.2019 8:03

V66l78a50s50t74i88m28i12l 83D49ü96m44l43e62r 1839839252897

Hm proč hned tak negativní a agresivní příspěvek? Je to správně česky a navíc docela vystihuje nadšení že hry. Doc Ing Mgr jsou vysokoškolské tituly, nic co by mělo budit výsměch, pokud ovšem nejsi fanoušek strýčka Okamury

+24/−1
5.2.2019 8:09

P74e68t68r 70H94á85j23e57k 6103821286796

Cesky mozna, logicky ne...

0/−35
5.2.2019 9:52

O87n38d80ř49e17j 72S75e16k32e92r13a 1197776226589

Problém je patrně v tom, že to slovo neznáte a myslíte si, že je to zastaralá varianta slova "očarovala". Není, má to trochu jiný význam.

+19/0
5.2.2019 10:47

P83e18t67r 13M75a21t71ě38j55ů 5946713914378

S logikou jste na štířu vy. Zcela běžná spojení "nám učarovala" a "nás očarovala". To, že neznáte nějaká slova ještě neznamená, že na tom jsou ostatní stejně blbě.

+19/0
5.2.2019 11:58

O92n73d16ř10e32j 94S21e25k93e35r88a 1177776916959

Čili vám vadí knižní obrat a chtěl byste, aby recenzenti používali lidovější fráze? Knižně "zemitější"?

+12/0
5.2.2019 8:23

P71e59t90r 58H45á12j14e88k 6963161166176

Chci aby se pouzivali vseobecne fraze, protoze tu nejsme v kniznim klubu ;-)

0/−33
5.2.2019 9:53

P58a82v85e77l 25K45a81f41k26a 9914797231658

Ale on to je všeobecná fráze která se vyskytuje fakt všude.

https://www.google.com/search?q=u%C4%8Darovala+n%C3%A1m&oq=u%C4%8Darovala+n%C3%A1m&aqs=chrome.0.69i59l2j69i61l3.1597j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

+8/0
5.2.2019 10:34

O95n63d57ř28e60j 34S83e24k98e78r63a 1457356886339

Přesně tak. Aneb slovy klasika (Petra Hájka)...

"Veni, Vidi, Veneri... čemu se smějete???"

;-)

+3/0
5.2.2019 10:44

S14o76l98o93m24o46n 38S39h26o19r53t 2349462745142

Co se tak naucit cesky, nez zacnes otravovat ostatni? Zobaku.

+5/0
5.2.2019 12:06

M91a46r34i62a81n 54K84r38a71l 6324902184797

Uz chapu, knizni fraze jsou na Vas prilis slozite. V tom pripade Vam doporucim misto novin nejake leporelo.

+3/0
5.2.2019 23:00

A28n50t51o35n22í77n 64Ž27o97h65a 2765370668466

Vy jste toho asi moc nepřečetl, že ? Je to naprosto běžné, že se to takhle píše. Někdy je lepší mlčet, než zbytečně sekýrovat ostatní. Může se stát, že na vás ostatní budou koukat jako na.... (doplňte si tam co chcete)

+1/0
5.2.2019 21:04

J47a74n 35Š87l18é20g17l 8422390828523

Pokud danou věc pochopí všichni lidé krom jednoho není problém v té dané věci ;-)

+6/0
5.2.2019 14:23

R44a47d74i14m 76S12l16á66d19e87k 3731832403559

Takhle se ztrapnit a ještě to v dalších komentářích násobit, na to člověk musí být troll, nebo volič spd :D

+4/0
6.2.2019 0:02

D80a57v15i36d 68S96a94m44e16c 3197129828

Beta je otevřená, nebo si jí zahraje jenom někdo? Naposledy jsem hrál ANNO 1602 a celkem mě chytlo, tak bych rád zkusil tohle.

0/0
5.2.2019 6:11

P23a79v10e46l 87K66a98f90k73a 9134597501948

Taky mě to zajímalo, ale obávám se že to byla jen "closed" beta která skončila 05.02.2019, 3AM .

0/0
5.2.2019 7:35

P58a19v27e77l 71K63a43f79k17a 9594157801728

Doplnění- open beta bude prý někdy cca v dubnu.

0/0
6.2.2019 12:02

M42a86r17t38i38n 72Š31i62m32e15k 4290314318745

Byla closed a je již po vypršení časového limitu.

0/0
5.2.2019 10:23

J91i66r52i 30N17o20s76e59k 5787272718510

Do open bety se dalo přihlásit před nějákou dobou. Hraju anno 2070 a nabídlo se mi to.

Pokud vás bavilo anno 1602 tak vám doporučím anno 1503, 1701, 1404 a 2070, každý další díl je dle mého názoru už jen horší

0/0
5.2.2019 10:35

V74o32j75t63ě74c29h 73R55ů78ž90e61k 1457402384872

Ježiš, už jen dělníci mají tolik požadavků.

KDe jsou ty časy, kdy jim stačily ryby ;-D

+8/0
5.2.2019 1:14

P72a52v89e95l 56K96a70f76k36a 9854527941138

ANNO -20000 BC :)?

+2/0
5.2.2019 13:55

Najdete na iDNES.cz