Diskuse k článku

Recenze tankové akce World of Tanks Blitz. Nic lepšího neseženete

World of Tanks pro mobily a tablety není jediná tanková hra na trhu. Konkurenty ovšem převyšuje o dvě třídy. K dispozici je zatím na iOS, v přípravě je ovšem i verze pro Android.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J47o87z20e31f 95R14y50b21á91k 6237425834819

Výborná hra. Wargaming odvedl s Blitz kus dobré práce a sám jsem překvapen, jak povedený kousek to je. Nejlepší hra pro iOs.

+1/0
21.7.2014 8:44

T35o57m33á76š 67R18e44k14t64o49r 1918244957529

Trošku mně zklamali, že to nevyšlo rovnou i na androidu, přeci jen tam by měli větší základnu hráčů, tak to nevypadá moc logicky..

+1/0
20.7.2014 15:11

J60i59ř37í 97J94u85ř28i62c69a 2428843331

Asi to chtěli nejdříve vyzkoušet na opravdu fungujícím OS. Aby nemuseli dolaďovat chyby androida.

0/−4
21.7.2014 17:59

T93o56n24í22k 13K29u87t48t68m11a84n22n 6803438412

Jako já nechci nějak rejpat, ale toto? "... rychle zacouvat a zahnout za roh baráku..." Baráku? Vážně? Odkdy se recenze píšou hovorovou češtinou? K tomu číslovky psané číslicí? Ale notak...

0/−8
16.7.2014 20:35

D71r12a83h54o81m14í88r 53S67t41r63o14u84h86a49l 4385698172354

To je otázka. Během hraní se hodně počešťuje a zkracuje. Slovník úprav názvu tanků je bohatý a dost hru zpřesňuje. Aspoň je vidět, že autoři recenzí si dali tu práci a hru hrají i na klanové úrovni.

Termíny jako myš, vaflovač, pošťák (popřípadě muž s brašnou), betčeta (alias batman), kočka (paradoxně tady se kočka myši bojí), "horský průser" (označení mapy, ne situace), deprese, meďák a další pojmy hru zpestřují a zpřesňují. V použitém smyslu jde o slova nesmyslná, až sprostá. Slovo barák je běžně používaný výraz pro stavbu kryjící celý tank. Řekněme, že jde o terminus technikus :D.

Kdyby šlo o regulérní zpravodajství, asi bych měl výhrady. Jenže tento web je o zábavě a pro zábavu. Pokud se použije výraz ze hry, osobně s tím nemám problém.

+7/0
17.7.2014 8:57

J33i21ř19í 18J34u78ř20i76c63a 2218893361

Jenom pošťák já říkám něčemu jinému. Ve wot se tím myslí co?

+1/0
17.7.2014 13:41

D22r82a14h83o30m96í40r 10S78t21r52o35u67h44a87l 4345438822244

Spoterům. Spěchají a musí být zastaveni (naráží to na zastřeleného muže s brašnou, v Pelíškách tuším)

+2/0
18.7.2014 16:05

J45i82ř20í 36J16u48ř90i73c46a 2578343781

;-D Fajné, to jsem neznal. R^

0/0
21.7.2014 8:39

O76n13d29r72e77j 72H13o44b53l49i20k 8939328425969

je to paradni smazba,akorad baterka v Ipadu dostava zabrat. R^

+2/0
16.7.2014 10:35

P64e98t21r 75M87a39r76e17k 3217756986922

Je ve hre moznost nastavit grafiku?

0/−1
16.7.2014 9:07

J57a23r58o48m35i41r 63F28a55r89e40k 4672603647

Nenasel jsem, podle me se nastavuje nejak automaticky.

+1/0
16.7.2014 9:12

Najdete na iDNES.cz