Diskuse k článku

RECENZE: Zneužitá a pohřbená. Značka Dungeon Keeper klesla na samé dno

Postavit si vlastní kobku, nastražit pasti a likvidovat hrdinské otrapy, kteří chtějí vybrat vaši pokladnici, to byla před patnácti lety úžasná zábava. Z aktuální mobilní inkarnace však číší pouze snaha vyždímat známou značku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J43a67n 30F39r48ý40d44l 1524268472305

Nejlepší je, jak EA zakoupila dobré hodnocení této hry. 70 tisíc 5 hvězdiček, přičemž všechny komentované hodnocení mají jednu hvězdičku. Podle celkového hodnocení by se mohlo zdát, že jde o slušnou hru.

0/0
11.2.2014 15:34

O34n45d32ř36e65j 42Z12a69c33h 3273300643142

Ono to bude ještě jinak: http://www.pocketgamer.co.uk/r/iPad/Dungeon+Keeper/news.asp?c=57158&srch=dungeon+keeper

Chceš dát 5 hvězdiček z pěti? Ok, můžeš. Chceš udělit mezi 1 - 4? Pošli email se zpětnou vazbou :-P

+10/0
11.2.2014 16:43

J50a87n 74F95r79ý83d78l 1554338432585

Dobrý trik. Díky za info

0/0
11.2.2014 16:56

J84a71n 28F89r28ý43d98l 1564228812675

Mohli by jste to přidat  do článku do toho šedého sloupce. Rozhodně je to zajímavé.

0/0
11.2.2014 23:11

O73n71d87ř27e65j 72Z16a44c26h 3473650343972

Bude v souhrnném článku zítra včetně kritického vyjádření Petera Molyneuxe.

+2/0
12.2.2014 15:46

J51a69n 56F46r62ý50d76l 1114128732505

už se těším

0/0
12.2.2014 23:41

V23o22j50t89a 28P72a51t32k81o24s 8120178618273

Z těhle her je mi nevolno a dostávám kopřivku, jako by nestačilo že všude na netu mi neustále vyskakují reklamy na všechny možné stupidní klany a impéria, tak oni teď takhle zprzní i takovou klasiku? Fuj.

Mimochodem hrál někdo War for the Overlord? Má to být ryzí nástupce DK a je to teď na Steamu ve verzi early alpha acces. Na videu to vypadá vcelku slibně, ikdyž možná až příliš podobně jako DK2.

0/0
11.2.2014 10:05

P16e48t88e26r 21B29i47e30l48y 6585851626

mam to kupene od prvej chvile co to bolo na steame a je to klon jako prase :) (skoda ze updaty prichadzaju strasne pomaly), ale myslim ze hanbu to neurobi...

0/0
11.2.2014 17:07

V92o70j14t66a 71P97a46t33k51o60s 8650538978733

Podle videa mi to právě přišlo jako naprostý klon :) takže tam není nic moc navíc oproti Keeperovi 2?

0/0
11.2.2014 17:25

P23e11t25e37r 66B48i83e44l43y 6385221846

zatial tam bolo len budovanie mestnosti, AI este dotiahnuta nebola, takze priserky si behali len tak pre potesenie oka, musim to zasa nainstalovat a pozriet sa na progres. klonu by som sa moc nebranil-hry ako DK a DK2 zmizly z herneho sveta uplne (neratam Impire co je totalna nuda) a to je skoda. esteze existuje GOG.com kde si mozeme tieto skvele pecky zahrat aj dneska :)

0/0
12.2.2014 14:23

V61o30j55t92a 72P91a13t64k78o79s 8280248518133

Sakra, má to být War for the Overworld :)

0/0
11.2.2014 18:41

M69a38r75t55i82n 44M28a46i15k45s14n20a90r 3464773578372

Zalezi jak k tomu pristupujete, uz jsem hral nekolik her podobneho typu a po par dnech to porad neni tak hrozne. Boje jsou zhruba stejne jako ve vsech ostatnich hrach tohohle typu, staveni jak by smet.... vsechny hry tohohle typu davaji moznost si dokoupit moznost zlepseni nebo urychleni za penize, tahle je jen trosku drazsi. Ale porad se herni mena da ziskavat za achievementy a za specialni raidy. Neobhajuju ji, ale rozhodne ji jeste dam tak 2-3 tydny nez ji smazu :o) treba neco do te doby vymysli.

0/0
11.2.2014 9:45

M75a54r85e45k 26Š76e57b86e73s49t42a 2933421823107

úplně se bojím až se zde objeví nějaký zastánce této hrůzy...a začne vykládat jak je to super na občasné hraní a že si nemusíte kupovat diamanty a další nesmysly které pochytil během hraní na WC......

+5/−1
11.2.2014 8:10

F84i62l78i55p 68P86e54t76e66r 1258256204881

Ono je bohuzel takovych lidi spousta. A popravde, pokud me nejaka hra chytne, tak si dokazu i sam obhajit takovy zverstva. Kdyz me ta hra bavi, je mi jedno jestli za zabavu platim prilis nebo akorat. Osobne me strasne chytlo Battle Nations, ale potkal jsem na forech par lidi, kterym vadi ten model. A ja se nedivim, v urcity fazi ma clovek pocit ze to bez placeny meny nejde. Ale jde, jen to chce trpelivost,hodne trpelivosti. A to je dost problem, porad jsme vsichni zvykli na klasicky model, kdy si koupime hru a mame vsechno pristupny, vsechny jednotky, budovy atd. Jde o postup hrou, ktery je zalozeny na nejakem plneni misi/ukolu/atd. ale jinak maji vsichni vse stejne. Ale u F2P her se vydavatele snazi min. nabudit ten pocit (nekdy to neni jen pocit ale pravda,bohuzel), ze si tu placenou menu proste musite koupit. A pokud si nekdo zaplati nejakou vyhodu (urychleni nejake produkce, lepsi budovy, lepsi vylepseni, atd.) tak ma oproti Vam hodne navrch a clovek ma pocit ze bez placeni nemuze ani vyhrat. U Clash of Clans mi to vadilo, u Battle Nations jsem si nasel zpusob jak se bavit.

Hry na mobilu hraju nejaky 4 roky (zacal jsem s iPhone 3G) a ze zacatku byly hry bud na klasicke bazi,ale relativne drahe nebo to byly nejake F2P, kdy jsem si nekoupil zadnou placenou menu protoze jsem nemusel, zahral jsem si plnohodnotne i tak. Ale nekdy v 2012/2013 zaclo byt vic a vic her zadarmo ale s podstatne agresivnejsim modelem. Proc je asi jasne, vydavatele nevydelavali tolik kolik chteli a tak se snazi ty trzby nejak udelat. Viz Civilizace na iOS. Poprve jsem si koupil za penize (tusim za 5$) asi pred 2 rokama, pak byla vloni akce ze byla hra zadarmo. A za nedlouho vysel update, kde si musite nove pridane budovy a featuringy koupit! Takhle se tahaj penize z lidi.

Mate Vy nejakou takovou hru? Ktera ma relativne agresivni F2P model ale Vas pres to bavi?

0/0
11.2.2014 14:50

F62i10l66i86p 31T52ř52e69b65a 6673530608286

Sector strike. Výborný "vertical" shooter. Vylepšení jsou drahá a zas tolik nevylepšují. Na druhou stranu je to jen single a dá se úplně v pohodě hrát zadarmo prakticky do nekonečna.

0/0
12.2.2014 8:41

V68l19a94d85i51m71í62r 13Š34e38v67e32č88e49k 1301760297304

Na GOGu je jednička a dvojka za 9.98$. To je pár šupů za hromadu zábavy... :-P

+5/0
11.2.2014 0:11

Najdete na iDNES.cz