Diskuse k článku

RECENZE: Zneužitá a pohřbená. Značka Dungeon Keeper klesla na samé dno

Postavit si vlastní kobku, nastražit pasti a likvidovat hrdinské otrapy, kteří chtějí vybrat vaši pokladnici, to byla před patnácti lety úžasná zábava. Z aktuální mobilní inkarnace však číší pouze snaha vyždímat známou značku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J97a80n 18F18r97ý33d53l 1344758232615

Nejlepší je, jak EA zakoupila dobré hodnocení této hry. 70 tisíc 5 hvězdiček, přičemž všechny komentované hodnocení mají jednu hvězdičku. Podle celkového hodnocení by se mohlo zdát, že jde o slušnou hru.

0/0
11.2.2014 15:34

O95n48d69ř56e15j 60Z10a82c94h 3883410963682

Ono to bude ještě jinak: http://www.pocketgamer.co.uk/r/iPad/Dungeon+Keeper/news.asp?c=57158&srch=dungeon+keeper

Chceš dát 5 hvězdiček z pěti? Ok, můžeš. Chceš udělit mezi 1 - 4? Pošli email se zpětnou vazbou :-P

+10/0
11.2.2014 16:43

J15a20n 56F49r84ý91d11l 1264218422245

Dobrý trik. Díky za info

0/0
11.2.2014 16:56

J42a35n 88F60r33ý18d48l 1224288222645

Mohli by jste to přidat  do článku do toho šedého sloupce. Rozhodně je to zajímavé.

0/0
11.2.2014 23:11

O10n62d92ř98e75j 88Z64a28c76h 3663820493122

Bude v souhrnném článku zítra včetně kritického vyjádření Petera Molyneuxe.

+2/0
12.2.2014 15:46

J86a76n 13F49r83ý21d45l 1844158552245

už se těším

0/0
12.2.2014 23:41

V79o71j49t58a 85P50a28t78k55o50s 8190928558853

Z těhle her je mi nevolno a dostávám kopřivku, jako by nestačilo že všude na netu mi neustále vyskakují reklamy na všechny možné stupidní klany a impéria, tak oni teď takhle zprzní i takovou klasiku? Fuj.

Mimochodem hrál někdo War for the Overlord? Má to být ryzí nástupce DK a je to teď na Steamu ve verzi early alpha acces. Na videu to vypadá vcelku slibně, ikdyž možná až příliš podobně jako DK2.

0/0
11.2.2014 10:05

P25e22t60e91r 64B57i58e84l85y 6725551156

mam to kupene od prvej chvile co to bolo na steame a je to klon jako prase :) (skoda ze updaty prichadzaju strasne pomaly), ale myslim ze hanbu to neurobi...

0/0
11.2.2014 17:07

V98o38j17t76a 78P93a17t78k28o14s 8490158418363

Podle videa mi to právě přišlo jako naprostý klon :) takže tam není nic moc navíc oproti Keeperovi 2?

0/0
11.2.2014 17:25

P47e14t92e61r 77B82i56e62l67y 6985831926

zatial tam bolo len budovanie mestnosti, AI este dotiahnuta nebola, takze priserky si behali len tak pre potesenie oka, musim to zasa nainstalovat a pozriet sa na progres. klonu by som sa moc nebranil-hry ako DK a DK2 zmizly z herneho sveta uplne (neratam Impire co je totalna nuda) a to je skoda. esteze existuje GOG.com kde si mozeme tieto skvele pecky zahrat aj dneska :)

0/0
12.2.2014 14:23

V50o96j64t93a 84P75a13t80k50o89s 8700778708243

Sakra, má to být War for the Overworld :)

0/0
11.2.2014 18:41

M85a76r66t21i71n 54M59a38i20k53s91n34a94r 3714573458692

Zalezi jak k tomu pristupujete, uz jsem hral nekolik her podobneho typu a po par dnech to porad neni tak hrozne. Boje jsou zhruba stejne jako ve vsech ostatnich hrach tohohle typu, staveni jak by smet.... vsechny hry tohohle typu davaji moznost si dokoupit moznost zlepseni nebo urychleni za penize, tahle je jen trosku drazsi. Ale porad se herni mena da ziskavat za achievementy a za specialni raidy. Neobhajuju ji, ale rozhodne ji jeste dam tak 2-3 tydny nez ji smazu :o) treba neco do te doby vymysli.

0/0
11.2.2014 9:45

M17a92r85e53k 19Š23e33b28e72s12t60a 2843561423247

úplně se bojím až se zde objeví nějaký zastánce této hrůzy...a začne vykládat jak je to super na občasné hraní a že si nemusíte kupovat diamanty a další nesmysly které pochytil během hraní na WC......

+5/−1
11.2.2014 8:10

F89i62l95i79p 95P56e36t38e43r 1218856214121

Ono je bohuzel takovych lidi spousta. A popravde, pokud me nejaka hra chytne, tak si dokazu i sam obhajit takovy zverstva. Kdyz me ta hra bavi, je mi jedno jestli za zabavu platim prilis nebo akorat. Osobne me strasne chytlo Battle Nations, ale potkal jsem na forech par lidi, kterym vadi ten model. A ja se nedivim, v urcity fazi ma clovek pocit ze to bez placeny meny nejde. Ale jde, jen to chce trpelivost,hodne trpelivosti. A to je dost problem, porad jsme vsichni zvykli na klasicky model, kdy si koupime hru a mame vsechno pristupny, vsechny jednotky, budovy atd. Jde o postup hrou, ktery je zalozeny na nejakem plneni misi/ukolu/atd. ale jinak maji vsichni vse stejne. Ale u F2P her se vydavatele snazi min. nabudit ten pocit (nekdy to neni jen pocit ale pravda,bohuzel), ze si tu placenou menu proste musite koupit. A pokud si nekdo zaplati nejakou vyhodu (urychleni nejake produkce, lepsi budovy, lepsi vylepseni, atd.) tak ma oproti Vam hodne navrch a clovek ma pocit ze bez placeni nemuze ani vyhrat. U Clash of Clans mi to vadilo, u Battle Nations jsem si nasel zpusob jak se bavit.

Hry na mobilu hraju nejaky 4 roky (zacal jsem s iPhone 3G) a ze zacatku byly hry bud na klasicke bazi,ale relativne drahe nebo to byly nejake F2P, kdy jsem si nekoupil zadnou placenou menu protoze jsem nemusel, zahral jsem si plnohodnotne i tak. Ale nekdy v 2012/2013 zaclo byt vic a vic her zadarmo ale s podstatne agresivnejsim modelem. Proc je asi jasne, vydavatele nevydelavali tolik kolik chteli a tak se snazi ty trzby nejak udelat. Viz Civilizace na iOS. Poprve jsem si koupil za penize (tusim za 5$) asi pred 2 rokama, pak byla vloni akce ze byla hra zadarmo. A za nedlouho vysel update, kde si musite nove pridane budovy a featuringy koupit! Takhle se tahaj penize z lidi.

Mate Vy nejakou takovou hru? Ktera ma relativne agresivni F2P model ale Vas pres to bavi?

0/0
11.2.2014 14:50

F59i80l40i33p 15T29ř62e84b84a 6703760638426

Sector strike. Výborný "vertical" shooter. Vylepšení jsou drahá a zas tolik nevylepšují. Na druhou stranu je to jen single a dá se úplně v pohodě hrát zadarmo prakticky do nekonečna.

0/0
12.2.2014 8:41

V91l97a52d97i53m63í20r 76Š44e41v74e76č48e23k 1791630517414

Na GOGu je jednička a dvojka za 9.98$. To je pár šupů za hromadu zábavy... :-P

+5/0
11.2.2014 0:11

Najdete na iDNES.cz