Pátek 14. května 2021, svátek má Bonifác
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 14. května 2021 Bonifác
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M46i77l48o16š 42K76r66u40m72p 2554167814

Recenze od Mirky Spáčilové nebude? :-(

+17/0
doporučit
27.4.2021 1:57
Foto

M23i31r25o17s54l31a46v 51S88t63a59s58t74n95y 7834123876261

Tak hra taky není bůhví jak intelektuálně náročná, ne?

+16/0
doporučit
27.4.2021 6:29
Foto

K43a55t70k32a 78B81o58š17k41o53v86á 8699717363484

Tak nevím, asi jsem viděla jiný film. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala. A film jsem už viděla několikrát.

A že Emanuel nezná ani jednoho herce, je (upřímně) jen jeho problém. Já třeba znala většinu z nich a byla jsem nadšená, že režisér povětšinou vybral herce, kteří národnostně odpovídají postavám (Hiroyuki Sanada aka Hanzo Hasashi, Tadanobu Asano aka Raiden atd.). A naopak jsem ráda, že ve filmu nebyl téměř nikdo profláknutý Hollywoodem.

Asi jediné, na čem se shodneme, je Kano. Jako že ve hrách ho fakt nesnáším, tady byl, vedle Sub-Zera, nejlepší postavou.

+8/−2
doporučit
27.4.2021 8:11
Foto

M84i21l51a60n 66Š38e19l43i47g80a 7821284893403

Za me zklamani. Dobry zacatek, pak ma clovek pocit, ze hodinu sleduje posledni Power Rangers (stejny namet, dokonce je tam i spolecny herec), pak "to" zacne a do ctvrt hodiny je po vsem.

+4/0
doporučit
27.4.2021 7:30
Foto

M45a92r64t52i55n 22Š59k20o90ř51e42p57a 2465884924646

Asi jsem také viděl nějaký jiný film. V první řadě herecké výkony - mohly být místy lepší, jenže na druhou stranu od filmu s názvem Mortal Kombat snad nikdo soudný neočekával žádné komorní drama stojící právě na výkonu herců. Triky: zase tak špatné rozhodně nejsou. Tam jako dno mám Krále Škorpiona. A od toho je to na hony vzdálené. Duchovní hloubka filmu: to skutečně někdo v roce 2021 od filmu na námět mlátičky, která se v podstatě odehrává na jediné obrazovce, očekává nějaký přínos v tom, kam by se mělo lidstvo ubírat v následujícím století a co tu nikdy ve filmu nebylo? To jako fakt? ;-D Fatality!: Jestli někomu přijde málo to, že někdo přijde o život tím, že mu protivník rozmázne hlavu mezi dlaněmi, rozřízne ho obdobou stolní motorové pily, či prorazí meč až k ohryzku, tak já to vidím jinak. Přeci jen se jedná film, který má být přístupný ne jen úzké skupince sadistů. * Film není nic, nač by se mělo vzpomínat ještě po letech, ale ani není ničím, co se nepovedlo. Spíše mám za to, že po těch pár pivech se nemá psát recenze na cokoli. Vlastně psát cokoli.

+3/−1
doporučit
27.4.2021 10:44
Foto

M28i91c33h19a89l 84J41a50n31o86v33á21č 3332507957630

S recenzi absolutne nesouhlasim.

1)Choreografie souboju je daleko lepsi, nez v puvodnim filmu. Nedosahuje mozna kvalit J. Wicka, ale je opravdu dobra. Strihy mi nevadi. Sedi to se stylem hry a ruznych x-ray komb.

2)CGI a triky jsou az na par vyjimek (Raydenovy oci a auto po boji se Sub-Zerem napr.) dost dobre. Mozna ne na urovni Avengeru, ale to se ani nedalo cekat.

3)Cole je pravda asi nejslabsi clanek filmu, ale dovolil bych si nesouhlasit s tim, ze jde o hlavniho protagonistu. Jde jen o jednu z hlavnich postav filmu. Potrebovali se od nekoho odrazit, nekoho vic zlidstit, zacit od obyc cloveka a ne tam hned narvat nejakeho vyhajpovaneho hrdinu ze hry.

4)Spatne herecke vykony? Ja si nikoho vylozene toporneho nevsiml a urcite jsem necekal nikoho ze Shakespearova divadla.

5)Film se vylozene hlasi ke sve videoherni predloze vsim moznym, obcas jsou tam tim padem nelogicke veci (tohle ze Jax prezil...?). Zprvu jsem to povazoval za chybu, po shlednuti celeho filmu a chvilce traveni to beru jako plus. Oni proste nechteli udelat film podle videohry, ale chteli zfilmovat videohru. Zkuste si tu myslenku chvilku prezvykovat. Podivejte se treba na nuz v Kanoove noze...

6)Kano wins!

Chyby) Kung-Lao a jeho klobouk (chvili je latkovy, pak najednou celokovovy), zminene auto, OP Coleuv oblek (celkove je ten borec celou dobu jen o tom, ze do sebe proste necha mlatit a nakonec z toho udelaji prednost?) a par dalsich veci urcite najdu, ale nejsou ani zdaleka tak dulezite jako to, ze ja se proste bavil!

+4/−3
doporučit
27.4.2021 13:29
Foto

J68a75n 95M60r32k27v25i23č88k73a 9293986275188

Filmy podle her (doom, warcraft, resident evil, tomb raider, starej mortal komat) nikdy nebyly žádná pecka. V lepším případě byl takovej film béčko na jedno zkouknutí. :-)

+2/0
doporučit
27.4.2021 9:09
Foto

O91n30d50ř82e62j 90M93a80r50e59k 2602237302685

Tak podle recenze bych tomu dal 10 %, tak nevím jestli to budu riskovat a kazit si svojí oblíbenou verzi z 90 let.

+2/0
doporučit
27.4.2021 8:55
Foto

K87a47r86e49l 55M78a88c69h92a41l42í10č75e19k 4297250655410

Film jsem si užil, Kano byl opravdu skvěle napsaný a jeho narážky a urážky přesně seděly na jeho postavu.

Fatality jsem nečekal takže další +

Osobně 7/10.

+2/0
doporučit
27.4.2021 7:47
Foto

K32a23r94o13l 70R50o87u14b68í86č35e45k 1987181962

Film je otřesná bída. Nic moc jsem nečekal a stejně jsem dostal takovou hrůzu. ;-( Víceméně souhlas s recenzí. Kromě úvodní scény je film naprosto otřesný. Jak mohli obsadit takové neherce? Kromě Kana všichni sak éz. Zvlášť z Raidena se mi chtělo blít. Tomu herci bych nafackoval. Proč jsou efekty jak z televize CW a jejího Arrowversu? Proč je hudba tak nevýrazná? Proč musí být v každé bojové scéně 100 střihů? Za mě tak 10 % a upřímně doufám, že film na sebe nevydělá, aby se nepokračovalo v takové hrůze. Raději bych si také přál další reboot než pokračování tohohle flusance fanouškům do tváře. Fuj, fuj, fuj!!! RvRvRv

+2/−2
doporučit
27.4.2021 10:33
Foto

F55i34l51i85p 79Š53v48e28h31l36a 1186493618247

Ano je to intelektualne slabe, ale lepsi nez to predtim.

+1/0
doporučit
27.4.2021 14:29
Foto

K84a61t34k93a 28B89o17š72k83o76v46á 8609507193114

Pane mínusující Roubíčku, ze zvědavosti, proč ty mínusy?

+1/0
doporučit
27.4.2021 10:20
Foto

T44i57b42o33r 13V30i83z77v38a84r87y 9834934723765

Vysloveně špatný to asi není, ale je to místy dost nudný. Choreografie soubojů nic moc, to bych čekal něco zajímavějšího,peníze nějaké očividně byly, zas tak laciný to nevypadá. Obsazení mě tedy moc neohromilo, Sanada snad jedinej pořádnej herec, ta holka celkem ušla. Jako béčko na večer proč ne.

+1/0
doporučit
27.4.2021 9:53
Foto

L61a10d36i89s83l35a10v 50R79y27š88a82v50ý 3741487284124

Videl sem driv nez toto cetl. Jednohubka, neurazilo me to, nic sem od toho necekal.

+1/0
doporučit
27.4.2021 9:06
Foto

D39a27v86i78d 75R26i58e93s10z 4828953197405

Z nostalgie se podivam... ale uz ted s odporem.

+1/0
doporučit
27.4.2021 9:00
Foto

A16l23e98š 17H25o46l34i59n34s74k44ý 4169612167237

Mnoho jsem nečekal, mnoho jsem nedostal, mnoho nejsem zklamán. Mám rád první film (a OST miluju), nic víc jsem prakticky nevyděl. Mých 60% a dovedu si představit další film s dalšími postavami.

+1/0
doporučit
27.4.2021 7:40
Foto

J46a43k13u89b 65R84a53i75d85a 5968846829764

PLUSY: Je to Mortal Kombat. Postavy mi vyloženě nevadily (ani Cole, ani absence Johnnyho, čehož jsem se obojího bál). V článku hodně řešíte, že herci neumí hrát, ale na bojovku mi třeba Jessica McNamee přišla v pohodě, z Liu Kanga je mladé ucho, což je novinka, ale jako takového ho jeho představil podal docela v pohodě. Některé fatality (Kung Lao, Gorův konec). Kano jako comedy relief (opravdu si dost krade film pro sebe). Široká přehlídka postav a odkazů. Pojetí Scorpiona a Sub-Zera (oba představitelé v pohodě). Úvodní souboj katana plus kunai versus ninjové (bohužel jako jeden z mála má tu správnou energii). Chci dvojku... snad to nedopadne jako Warcraft.

MÍNUSY: Bohužel místy dost pomalé a nevýrazné souboje, které navíc jsou docela krátké (třeba Jax versus Sub-Zero docela o ničem, stejně tak souboj Hanza a Bi-Hana je zklamání, zejména, když následoval po docela dynamické likvidaci cannon fodder ninjů Hanzem). Chybí jim cool momenty. Když už nabrali Joe Taslima, mohli rovnou zavolat dalším indonéským borcům, aby jim s tím trochu pomohli. Raiden a Shang Tsung jsou opravdu nic moc. Celkově málo cool momentů, kupř. "get over here" je dobře načasované, ale bez hluboce položeného a agresivně laděného hlasu Eda Boona to vyzní do ztracena (proč ten jeho legendární hlas prostě nepoužili, však ve hrách taky Scorpion má jiný hlas, ale svou hlášku říká klasickým způsobem... a nikomu to nevadí). Hudba taky trochu vyznívá do ztracena, i když na druhou stranu nechápu pořád ten váš apel na to, aby Mortal Kombat působil jako diskotéka. Poslechněte si třeba OST k MK X. Je to sice počítačová hudba, ale spíš pochmurně a fantasy laděná... A rozhodně k tematice sedí. No, v posled, příběh působí spíš jako úvod, chybí pocit jakési velikosti a epičnosti dění. I proto chci dvojku... a bojím se, že to dopadne jako Warcraft.

+1/−1
doporučit
27.4.2021 8:34
Foto

T95o83m51á14š 41N48e20u75b82a42u58e11r 7937522142517

Za mne dobrý. Otevřený dveře k MK2. Filmy už se dnes netočí tak kvalitní jako kdysi, to je všeobecná premisa. A spoilery tam máte...

+1/−1
doporučit
27.4.2021 8:10
Foto

T52o71m23á19š 44V56e65s79e16l52ý 6551617465222

A ono to u MK jako má být nějak jinak? Co od toho očekával autor? Duchovní rozjímání a očistu ve jménu Budhy?

+2/−7
doporučit
27.4.2021 15:24
Foto

P20e39t62r 56H63á50j32e39k 6743221956476

Nemuzu si pomoct, ale ta recenze na me pusobi, jakoby to psala Spacilova aneb ocekavam necekane od neceho, u ceho to ocekavat nelze.. Tenhle druh filmu je prave ta odreagovacka, u ktere ma clovek vypnout mozek a neresit, jestli tamta byla prababicka tohoto a podobne .. Jak tam neni poradna sexualni scena a aspon 4 transgender herci, tak je to o nicem ze? :)

+2/−13
doporučit
27.4.2021 11:05

Lékařské špičky v kauze obřích pojistných podvodů. Hrozí jim až 10 let

Premium Uznávaní doktoři „léčili“ neexistující zranění. V kauze tří stovek pojistných podvodů za 50 milionů korun je obžalováno...

Revmatoidní artritida může zkrátit život až o 15 let, varuje imunoložka

Premium Morové rány, pandemie tuberkulózy či cholery jako příčiny smrti medicína už takřka pohřbila. Nebezpečí ale číhá i u...

Tisknu se k zemi. A rakety se blíží! Reportérka pod sprchou raket Hamasu

Premium Ležím na trávníku, příjemně teplý večer. Byla by to pohoda, ale je to peklo, místo hvězd totiž počítám na nebi zásahy...