Diskuze

Koupit a zbořit. Úpice bojuje s vybydlenými byty, z nichž jsou ruiny

Patrový dům na okraji Úpice na Trutnovsku býval dobrým místem pro život. Podnikání s chudobou to ale změnilo. Z bytů jsou neobyvatelné ruiny, zbývá jen nákladná demolice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ti jsou všechno cikáni že Slovenska. Ti původní čeští zel nepřežili nacistickou okupaci. Za komunistů je k nám Slováci posílali a pak jim vypálili chatrče. Teď se k nám stěhují sami za vyššími dávkami.

0 0
možnosti

Nechápu, proč se demolice neprovádějí v rámci výcviku - hasičů, specialistů armády pro ničení objektů lítého nepřítele, strojníků pracovních strojů ....

0 0
možnosti

Tento dům postavili za 1. republiky Buxbaumovi, majitelé opodál stojící textilky, pro své zaměstnance. Říkalo se mu dlouhá léta Belveder. Buxbaumovi by zírali, co za "lidi" v tomto domě v posledních letech bydlelo a nevěřili by vlastním očím, jak Úpice v posledním desetiletí zčernala8-o

0 0
možnosti

I50v79o 73Š11i76m53e52k

27. 7. 2021 15:40

Špatně!

Žádné koupi a zbourat. Majiteli nařídit s důvodu nebezpečnosti stavby její odstranění ve lhůtě 30 dní. Poté ji zbořit vlastními silami a náklady vymáhat na majiteli.

2 0
možnosti

Ideální stav, majitel žije v zahraničí mimo EU .... Ukrajina, Bělorusko, Rusko ... zbořit jí mohou v rámci výcviku vojáci, tak jako se likvidovaly vesnice po přesunutých Němcích v pohraničí ....

0 0
možnosti

Jediné řešení tohoto problému má v rukou vláda a parlament. A to okamžitě zrušit veškeré příspěvky na bydlení. Bohužel, naděje na to že by tohle opatření mohlo projít je téměř nulová.

4 0
možnosti

jedine co na na tohle slysim i u nas ve meste Bílina zamorené c...y je ze kdyz jim vezmemem dávky budou krást..a to ríkají uredníci z mestského uradu

1 0
možnosti

Co na to Romea? Už mají viníka?

4 0
možnosti

J78a52n 88S90l44o88v29í42k

27. 7. 2021 11:52

Při stoupajících cenách a hladu po bytech dnes naštěstí někteří majitelé podobných domů v Trutnově dostali rozum, či spíše ekonomický obrat a ruší nájemní "byty" a přestavují domy hrůzy na byty k prodeji, každý za pár milionů. Díky vystěhování a rekonstrukci dvou domů se ze známého ghetta zase stává klidná lokalita, kde budou bydlet rodiny, které kvůli hypotéce chodí do práce a nevysedávají a nehulákají celé dny a noci na celé okolí. Tohle je jediná cesta.

4 0
možnosti

Tak pronajímat je můžou klidně i dál. Ale musí vědět komu. Na hypotéku každý nedosáhne. A jako jistotu nezničení bytu , požadovat po nájemníkovi klidně pětiměsíční kauci. Ale je pravda že vlastního si lidé více váží a udržují ho.

1 0
možnosti

J55a90k87u40b 10C54e17c44h

27. 7. 2021 10:25

nepřizpůsobiví jsou zbyteční tvorové, jen to dělá čurbes a množí se to mezi sebou.

12 0
možnosti

Demokracie ve svém elementárním výkladu: svoboda názorů i pohybu, práva občana, volba co a kdy chci a nechci dělat, pracovat či ne...... to je vysada jen pro slušné lidi. V reálu na lidskou čeládku platí cukr a bič. A jsou skupiny osob, kde bude bič práskat velmi často.

5 0
možnosti

Zatrolené samovybydlovací baráky, tohle dělat svým nájemníkům ! Vyrvat si když jsou v práci okna a dráty...

7 0
možnosti