Diskuze

Rokytnici v srpnu 68 vládli okupanti, ničili přírodu a zapalovali skládky

Jen málokteré město v Královéhradeckém kraji zasáhla okupace Československa v srpnu 1968 tak jako Rokytnici v Orlických horách. Vojáci i s rodinami tvořili v horském městečku většinu a podle toho se chovali. Tanky ničily pole, v chráněné oblasti hořely skládky a městem občas zněla i střelba.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J53a68n 12M64o31l50n76á31r

24. 8. 2018 9:21

Už nikdy více tento mongoloidní národ se svými středověkými metodami a chování.

4 0
možnosti
Foto

Naštěstí je dnes z Rokytnice hezké horské městečko ;-)

4 0
možnosti
HU

Hodousku, Hodousku, ale kšeftovat s okupanty vám tenkrát nevadilo, co? Levný benzín aspoň částečně přebil ty jejich prasárny, co se jich dopouštěli.

0 1
možnosti
ZS

Ono to po těch 50 ti letech dnes není jiné. Každý si tu demokracii vykládá po svém a to zejména politici a ti lobisté jako jejich přisluhovači. Čemu se prosím divíte. To bylo, je a bude paušálně. Rok 1968 se jen dramatizuje. Byla to pohnutá doba, ale kde byl Západ ?? Nikde jako v roce 1938 Mnichov nebo 1948 Vzkříšení. Nyní si jen o tom píšeme, ale nic s tím neuděláme. Británie si vydobyla BREXIT. Tak ať jde. Churchill se bude v hrobě obracet. Ale musíme žít.

0 0
možnosti
HU

Vy jste ten rok 1968 určitě neprožil, takže o tom nic nevíte. Nikdo nic nedramatizuje, Rusáci se tady chovali přesně tak, jak se dalo čekat od nevzdělaných a arogantních okupantů. Jich mnógo, takže lidský život jim nic neříká. A nějaká ochrana přírody jim je k smíchu (to mi potvrdila i ruska žijící v ČR). A nedalo se čekat, že by za sovětský satelit někdo vyvolával další minimálně evropskou válku.

5 0
možnosti