Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Mašek chce v Senátu dotáhnout práci, Holásek slibuje moderního senátora

Exředitel záchranky, poslanec a reprezentant ANO Jiří Mašek se ve druhém kole senátních voleb v hradeckém obvodu utká s právníkem Janem Holáskem, hradeckým zastupitelem a nynější volební kometou komunálního HDK.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můj poslední příspěvek k tématu.Svobodné Dvory,o jejichž dopravních problémech jsem psal včera níže- mají rozlohu asi 8 km2,žije zde asi 2400 obyvatel a pokud je někdo o generaci mladší nežli já,nebydlí v blízkém sousedství a nijak se veřejně pro SD neangažuje,tak ho prostě neznám. V červnu 2018 proběhla v narvané tělocvičně místní ZŠ debata obecní vrchnosti především zastoupené primátorem Hrabálkem a magistrátním Špejblem Bláhou s plebsem,tedy s občany,kteří si toto panoptikum ze svých daní vydržují.Panstvo dostávalo od občanů,zejména těch z Kozlovky silně kořeněnou a kyselou čočku. Ale nevybavuji si,že by v diskusi vystoupil někdo,kdo by lidu oznámil,že je opoziční zastupitel a že třeba pro lid umře,ale městské vládě z opoziční lavice nedá ani deko.Třeba tím,že zadupe na chodníky a silniční tankodrom ve Spojovací ul.Včera jsem níže popsal,jak si s občany Dvorů Hrabánkova vláda vytírá a dnes večer jsem se k svému nelíčenému údivu z FB pana Maška od jakési paní Sadilové z SD dozvěděl,že pan Holásek je rodilý Dvorák,její spolužák a že pro Dvory třeba vykrvácí! Taktně přechází,že v minulých volbách bydlel na okraji Prahy,kandidoval za Beroun a kdyby ho zvolili,dnes by byl za Berounsko jako senátor moderního typu zcela vykrvácený.Myslím,že o dění v SD mám jistou povědomost,ale nějak si nevybavuju,že bych kdy slyšel o tom,že nějaký Holásek,o jehož existenci jsem neměl do doby,nežli jsem začal míjet jeho bilboardy tušení pro občany své čtvrti z titulu svého zastupitelování cokoliv udělal a ani v kampani o tom nepadlo ani slovo.Takže bych si dovolil touto cestou požádat někoho z jeho PR týmu,který se čtením článků a příspěvků čtenářů pod nimi zaobírá,aby mi laskavě odtajnil,co úžasného pro nás tenhle geroj udělal!Patrně byl zcela vytížen lobingem za silnici na Plachtě a posluhováním paní Ceral-Petrofové,takže mu na Dvory nezbyl čas a síly. Za mě jediné- nekrmit,nehladit,v případě krvácení volat Rychlou,ale NEVOLIT!

0 1
možnosti

J65o95s93e52f 27N74o55v61á27k

9. 10. 2020 12:06

Dlouhé psaní a v něm některé lži - např. pan Holásek neloboval za silnici na Plachtě. Podrobněji zde: https://www.janholasek.cz/plachta

O vaši "informovanosti" svědčí např. i to, jak tu matláte dohromady celostátní a komunální témata (silnice I.třídy spadají pod ŘSD - resortním ministrem je Havlíček za ANO, oprava chodníků - město HK a dvě náměstkyně primátora HK za ANO). Tohle jsou volby do senátu. Do sněmovny budou v roce 2021 a komunální v roce 2022. Před nimi zkuste zase přijít se svými problémy týkajícími se Svobodných Dvorů a podle toho volte.

0 0
možnosti

L68i56b64o11r 28H92a97m24p27l

7. 10. 2020 22:31

Letos ,asi 20.5.vypukla bez jakéhokoliv předběžného oznámení občanů,škole či KMS rekonstrukce poloviny silnice1/11 a především kompletní přestavby kruháčů Dvorská a Zelená.Dopravní vládce HK,tedy primátora a jeho náměstka Bláhu vůbec nezajímalo,že současně probíhá kvůli výstavbě nadjezdu uzavírka silnice ze Stěžer do Zelené, v Bříze komplikace s výstavbou kanalizace a silnice do Všestar napůl uzavřena - výstavba nadjezdu. Kruháč Dvorská byl rozhrabán tak že umožňoval pouze průjezd autobusu a ZS vozidel na ruční řízení pracovníky stavby,ale nikoliv ostatní provoz,včetně chodců a kol - ti byli značkami nasměrování na neschůdnou,zarostlou a neupravenou pěšinu kolem Zinkovny a na okliku asi jeden km,to vše s blahosklonným souhlasem a kulatým razítkem úředního stojanu na policejní uniformu póringa Veverky. Situace na stavbě křižovatky byla z pohledu bezpečnosti zejména chodců a zejména dětí dost špatná.Primátor ani Bláha pro občany nehnuli prstem,natož,aby se obtěžovali projít trasu,na kterou je značky posílají.O tomto jsem zde tenkrát psal.Jako první se podařilo přesvědči náměstkyni primátora paní Pourovou(ANO),že vyjednala s DP bezplatnou přepravu školních dětí přes kruháč a přes opakované intervence u pana poslance Maška a následně díky jeho intervencím na ŘSD se podařilo dosáhnout toho,že ti dva chasníci,co řídili dopravu umožňovali i průchod kol a pěších.To by bez jejich pomoci při tom množství aut nešlo a díky jim za to,že tam nedošlo k žádnému vážnému úrazu.Na FB MUDr. Maška někdy z června je záznam jeho besedy s šéfem ŘSD,panem Dědečkem a ještě s někým a něco k tomuto tam myslím je.Takže konkrétní ukázka toho,jak dobrý člověk z vyššího patra politiky může přispět k tomu,že Vám velká stavba otravuje život méně,nežli když se za Vás nikdo nebije a pak si s Vámi zhotovitel stavby vytírá. Takže panu Maškovi a všem ,kteří tenkrát pomohli dík a za to dostane můj hlas.A teď se ptejte Holáska,co pro Vás udělal on.

1 1
možnosti

Shrnuji pro ty, kteří to nechtějí číst celé: "Z vašeho rozsáhlého příspěvku jasně vyplývá, že by bylo dobré, aby Mašek zůstal nadále poslancem a do senátu pošleme Holáska :-) "

0 0
možnosti

L31i86b11o52r 27H78a95m84p30l

7. 10. 2020 21:31

Holásek je z farmy projektantů provázaných s HDK a ODS přisátých na různé nesmyslné stavební soutěže a projekty placené z obecních - tedy NAŠICH peněz,z čehož Terminál ale především křižovatka Koruna jsou toho nejviditelnějším důkazem. Ale nejde zdaleka jen o ně. V nedávné době se na těchto stránkách psalo,takže se někteří rozpomenou o majiteli pozemků v Malš.Lhotě vynucovaném odstranění armádní střelnice v Malšovicích,která výrazně snižuje cenu dnešních luk a lesů,ale brzy lukrativních stavebních parcel.takže díky těmto čiperům bude Malš.Lhota chvíli trošku rozkopaná,nežli se tam přitáhnou všechny sítě pro budoucích kolik? říká se ,ale já to netvrdím,že 400domů. Další perspektivní lokalitou,o které se ale veřejně vůbec nemluví je oblast Sv. Jana na Novém HK a informací k tomu moc není.Snad je tam nějaké chráněné území se vzácnými živočichy,ale na soukromých zahradách,kde někteří majitelé chtějí čistotu území zachovat,jiní chtějí vytvořit stavební parcely,další chtějí stavební parcely na okolních pozemcích dosud ochranou nepostižených okolo,čímž je jasné,že vzácný biotop bez ochranného nedotčeného území okolo brzy zanikne. Komedie okolo silnice na Plachtu a tedy přístup do rozsáhlé oblasti slibující komfortní a klidné bydlení zatím přibrzdilo 9 000 podpisů proti této lumpárně.Jenže tato oblast je KRAJSKÁ přírodní památka,a kraji budou vládnout chlapci z Vlasákovy ODS s postrkem zejména HDK,které poženou kupředu spřátelení architekti s vyceněnými redispery napřaženými jako kopí proti každému,kdo by jim chtěl rušit klid na práci při kreslení těch úžasných developerských projektů které z nich udělají multimilonáře.A madam Ceral-Petrof na to něco přidá,protože prodej části areálu městu je patrně poslední šance,jak zachránit nemocnou firmu a pokud se Holásek stane senátorem ,budou neporazitelní a nic je nezastaví,tak si rozmyslete,koho budete volit.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Plechový úkaz s atmosférou devadesátek. Polská tržnice dál láká zbožím i cenami

18. dubna 2024

Premium Rázovitá tržnice táhne do polského pohraničního městečka Kudowa Zdrój tisíce Čechů. Autobusy sem už...

Zloději očesali nové vozy u autosalonu, škoda se šplhá ke dvěma milionům

19. dubna 2024  10:47

Dva muži s pestrou trestní minulostí způsobili škodu za téměř dva miliony korun, když se v...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Špindlerův Mlýn povolil propojení skiareálů, parkovací terminál počká

22. dubna 2024

Premium Kvůli raketově rostoucím nákladům musela společnost Melida zcela přepracovat projekt na lyžařské...

Řidič na stavbě vypil lahev vodky a převrátil tatru, nadýchal tři promile

19. dubna 2024  12:55

Během pracovní doby popíjel na stavbě dálnice nedaleko Hradce Králové sedmačtyřicetiletý řidič...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ze země vykoukl kel. Mamut z Hradce je jako první důkaz lovců dodnes unikátem

21. dubna 2024

Premium Přesně před 125 lety našli dělníci ve Svobodných Dvorech u Hradce Králové kostru mamuta. Dodnes jde...

První záchranka na elektřinu. V Hradci od ní očekávají výkon a levnější provoz

24. dubna 2024  15:35

Záchranáři v Hradci Králové si jako první v republice pořídili pro výjezdovou skupinu s lékařem...

Basketbalistka Čuperková završila kariéru. I bez medaile byl konec příjemný, říká

24. dubna 2024  14:31

Do osmé sezony v hradeckém dresu vstoupila Kristýna Čuperková kvůli dlouhému zranění se zpožděním a...

Přesuny v extralize: Hradecký útok posílí Pour z Plzně, do Vítkovic míří Hladonik

24. dubna 2024  12:13,  aktualizováno  13:38

Hokejisté Hradce Králové získali novou posilu do útoku. Barvy Východočechů bude hájit Jakub Pour,...

Policie rozbila gang falešných bankéřů. Volali z Ukrajiny, obrali stovky důvěřivců

24. dubna 2024  12:03

Královéhradečtí policisté rozkryli organizovanou skupinu, která má na svědomí podvody tzv....

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.