Diskuse k článku

Vyzkoušejte uzení na grilu. Zvládnete to na briketách i na plynu

Uzení patří vedle grilování k nejstarším a nejzákladnějším způsobům přípravy jídla. Potřebujete jen lupínky z vybrané dřeviny, které podle druhu dodají jídlům jemnou či intenzivnější příchuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J98a94r57o70s58l33a82v 33K39a60d38l68e56c 5401929652751

Proč tak pracně na briketách, když to jde zdravěji na elektrickém zařízení přímo k tomu určeném, za pár stovek....

0/0
23.8.2016 8:23

V73á51c95l22a47v 53M31a32š89e44k 5250436122538

Hmm, a firma Weber nezná bukové dřevo?

+1/0
23.8.2016 8:04

J59a29r42o47s19l49a20v 68K70a78d45l68e83c 5161989382831

Buk a dub je karcinogenní a nemá příchuť jako ovocné dřeviny...

0/0
23.8.2016 8:24

R67a93d58i83m 30T19o93b77i71á67š 2353422884796

na buku a olši se přece udí odjakživa...

+1/0
23.8.2016 9:00

Najdete na iDNES.cz