náhledy
Česnáček lékařský, bylinka podporující funkci ledvin.
Autor: Vendula Šefrnová
Bylinky sbírejte na čistém místě a před zpracováním je pečlivě očistěte a omyjte.
Autor: Vendula Šefrnová
Sbírejte jen ty bylinky, které pečlivě poznáte.
Autor: Vendula Šefrnová
Sedmikrásky můžete použít na ozdobu jakéhokoliv jídla.
Autor: Vendula Šefrnová
Do salátů používejte nerozvitá poupátka pampelišek, plně rozvité květy použijte na přípravu sirupu.
Autor: Vendula Šefrnová
Na bylinky vyrážejte ideálně s košíčkem, sbírat můžete do krabiček i papírových či mikrotenových sáčků. Hlavně je nenechte zapařit a po návratu urychleně zpracujte.
Autor: Vendula Šefrnová
Sedmero bylin, které můžete na jaře nakombinovat nejen do salátů.
Autor: Jana Vlková
Těstovinový salát s jarními bylinkami a sýrem
Autor: Jana Vlková
Veganská variace s fazolemi
Autor: Jana Vlková
Jarní bylinková variace se zeleninou
Autor: Jana Vlková