náhledy
Mykoložka Tereza Tejklová na výstavě Houby jedlé a jedovaté ukazuje pavučinec náramkovitý.
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Zdravé očištěné houby nakrájejte na tenké plátky a vyložte na pečicí papír. Na noviny raději zapomeňte.
Autor: Profimedia.cz
V polovině restování cibule přidejte slaninu a houby.
Autor: AKC.cz
Hezká nedělní procházka na Berounsku
Autor: Archiv čtenáře
Smrkové hřiby z albrechtických lesů u Písku, červenec 2022
Autor: Archiv čtenáře
Houby jsou bohatým zdrojem živin, některé jsou dokonce léčivé.
Autor: Profimedia.cz
Sbírejte jen houby, které opravdu dobře znáte, nic jiného. Případně vyrážejte do lesa se zkušeným houbařem, který vám poradí.
Autor: Profimedia.cz
Hřib moravský (Aureoboletus moravicus)
Autor: Jiří Čepelák , Creative Commons