Zimní krajina | foto: Adobe Stock

Houby s octem? Spíš pod sněhem. Smaženici si můžete uvařit i v zimě

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Zimní houbařská vášeň? Proč ne! S proutěným košíkem můžete do lesa vyrazit klidně i po Vánocích. A pokud víte, jak a kde sbírat, budete mít k večeři chutnou smaženici.

Zimní les je překrásný, a i kdybyste se šli jen projít a nic nenašli, vrátíte se domů obohacení a šťastní. Když si ale přinesete i malý úlovek, bude radost o to větší. Příchod mrazů a zimy v žádném případě neznamená konec houbařské sezony, i v našich lesích rostou dál jedlé houby, nejčastěji na pařezech, kmenech, ale také na zemi ve sněhu. 

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se