náhledy
Než houby zavaříte, tepelně je předem upravte a propláchněte vodou, aby nebyly slizké.
Autor: Profimedia.cz
Pro mrazení dávkujte do sáčku vždy jen množství pro jedno zpracování.
Autor: Profimedia.cz
Jádrem aplikace je atlas hub.
Autor: iCartel
"Nelinka houbařka". Fotografie vznikla 22.8.2010 v lesích v Polabí na Nymbursku. Houbaření je náročné a proto je nejlepší sebe i houbařské úlovky pohodlně vozit. Na houby vyrazila celá rodinka a smaženice byla opravdu dobrá.
Autor: Petra Kazdová
Když houby rostou, roste i nálada. Dobrý pocit z houbařského úlovku, ukončeného čistění a krásného červencového odpoledne. Červenec 2007, smíšené lesy na Merklínsku u Staňkova.
Autor: MUDr.Vlastimil Tuháček
Rostou! Teplé a deštivé počasí přeje houbám.
Autor: iDNES.tv
Miroslav Nevídal vyrazil ve středu brzy ráno na Hodonínsko a nasbíral sedmdesát hřibů.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Houbová smaženice podle šéfkuchaře Jiřího Švestky z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
Autor: Archiv hotelu Horizont