Pečenáče z vánočního kapra
Autor: idnes video, iDNES.cz
Steak Rossini připravovaný v restauraci La Finestra in Cucina
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Sarma neboli zelný závitek v srbském provedení
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Mousr je vždy o krůček před kočkou.
Autor: kickstarter.com
Jak se pracuje s akumulátorovým foukačem listí.
Autor: iDNES.cz
Trailer k filmu Láska na kari
Autor: Bontonfilm CZ
Čivava. Čím menší, tím roztomilejší?
Wojciech Urbański z Polska skončil s koktejlem Sip Of Purity na druhém místě.
Autor: KMV
S koktejlem Mattoni Fresh, obsadil David Garcia Arrebola ze Španělska třetí místo.
Autor: KMV
Vítězka 17. ročníku Mattoni Grand Drink Krista Meri z Estonska.
Autor: KMV
Koktejl Green Temptation, s nímž uspěla vítězka Krista Meri z Estonska.
Autor: KMV
Ředitel soutěže Mattoni Grand Drink Aleš Svojanovský (vlevo) a šéf společnosti Karlovarské minerální vody Alessandro Pasquale s vítězkou soutěže Kristou Meri z Estonska.
Autor: KMV
Nabídka sýrů k vínu
Autor: Le Terroir
Bazén si mohou užívat i ti, kdo jsou citliví na chlorovou chemii.
Autor: GUAa.cz
Kapková závlaha šetří vodu. Na snímku koncový kapač vhodný i pro truhlíky.
Autor: Gardena
Kromě nejrychlejších běžců a náhodně vylosovaných účastníků se na Běhu pro gorily pravidelně oceňují i běžci s nejoriginálnějším kostýmem.
Autor: Zoo Praha
Stovky běžců na startu Běhu pro gorily 2014 na Hradčanském náměstí.
Autor: Zoo Praha
Start Běhu pro gorily 7. června 2014
Autor: Zoo Praha
Zdeněk Pohlreich pasíruje změklá rajčata na marinádu.
Autor: Prima TV
Osmdesát pět dětí v kuchyni, to byl pro šéfkuchaře v Chefparade křest ohněm.
Autor: Marek Burza
V našixh podmínkách by měla sekačka zvládnout i sekání přerostlé trávy.
Autor: Romana Navarová, iDNES.cz
Shinda ukusující z kopřivového smotku
Autor: Zoo Praha
Myška, která se překvapivě nechovala jako oběť, ale diskutovala, a kocour Číča.
Autor: Filip Novotný
Ukázka ze sbírky známek Emila Holuba
Autor: Infofila.cz
SMAZAT!!!!!!
Autor: Tomáš Adamec, Zoo Praha
Akustěrka obvykle vydrží kolem půlhodiny provozu.
Autor: Kärcher
Lupínky vyklopte na utěrku nebo papírové utěrky.
Autor: video.iDNES.cz
Gueréza pláštíková na stromě ve venkovní expozici; od návštěvníků tyto opice odděluje jen vodní kanál.
Autor: Michal Šťastný, Zoo Praha
Oproti jiným letům mohly letos díky teplému počasí guerézy pláštíkové do venkovního výběhu už 9. března.
Autor: Michal Šťastný, Zoo Praha
Ve větvích jsou guerézy jako doma.
Autor: Michal Šťastný, Zoo Praha
Svůj první letošní den venku si guerézy pláštíkové užily, lezly po stromě i po zemi.
Autor: Michal Šťastný, Zoo Praha
Guerézy s chutí hodovaly na pupenech.
Autor: Michal Šťastný, Zoo Praha
Včely vylétávají z úlu, když je 13 až 15 stupňů nad nulou. Když teplota klesne, včely se shlukují do hroznů, aby se zahřály. Takto dokážou přežít až 35stupňové mrazy. Vylétající včela se dorozumívá se včelou, která právě přilétla s nektarem a rousky pylu.
Autor: Dan Materna, MAFRA
pelikán
Autor: GoPro
Do rozšlehaných vajíček přidáte zbytky vařených těsto´vin, rýže nebo nebo brambor, kousky zeleniny i sýr.
Autor: video.iDNES.cz
Petr Hanzel z iniciativy Zachraň jídlo vidí v podobných receptech spoustu možností, jak v kuchyni ušetřit a neplýtvat jídlem.
Autor: video.iDNES.cz
Zbytek vařené rýže, kousky brokolice a rajčat, zbytek goudy... Do frittat yto všechno zužitkujete.
Autor: video.iDNES.cz
Základem svérázné italské omelety jsou vajíčka, do kterých přidáte další suroviny podle chuti nebo momentálních možností své lednice.
Autor: video.iDNES.cz
K nadšení návštěvníků se do olizování jogurtu ze skla expozice hned po Richardovi vrhnul třináctiměsíční Nuru.
Autor: Karel Ptáček, video.iDNES.cz
Mangrovových kořenů se vydry přidržují a pozorují okolí.
Autor: Tomáš Cetkovský, video.iDNES.cz
SMAZAT!!!!!
Autor: video.iDNES.cz
Artyčok a hruška s bílým lanýžem, jak je podávají v restauraci Guido v Serralunga d'Alba na severu Itálie.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Prodávající na trhu lanýžů v Albě předvádí potenciálním zájemcům svoji nabídku.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Alessandro Boglione , kuchař v zámecké restauraci Grinzane Cavour poblíž Alby, při přípravě těstovin pro aukci bílých lanýžů.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Fotografování dvou bílých lanýžů o hmotnosti 950 g, které se v listopadu 2013 vydražily za 90 tisíc eur. Kupující byl z Hong Kongu.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Bílé lanýže mají typickou vůni a nenajdete je nikde jinde než v oblasti severoitalského regionu Piemont poblíž Alby.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Zkušený hledač lanýžů Ezio Costa se svým úlovkem.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Zkušený hledač lanýžů Ezio Costa se svým psím pomocníkem.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Hledač lanýžů Ezio Costa (66) pátrá po lanýžích se svým psem Jolly v lese v Monchiero poblíž Alby. Jeho rodina patří hledačům lanýžů už po čtyři generace.
Autor: Stefano Rellandini, Reuters
Vinice v Serralunga d'Alba v severozápadní Itálii - v oblasti, kde v lesích rostou bílé lanýže - při západu slunce...
Autor: Stefano Rellandini, Reuters