náhledy
Do misky ponořené do kastrolu s vodou nalámejte čokoládu a přidejte lžíci kokosového tuku.
Autor: Martina Čermáková
Čokoládu a kokosový tuk rozpusťte na sporáku ve vodní lázni.
Autor: Martina Čermáková
Potřebujete zralé čerstvé banány, kvalitní čokoládu (na snímku hořká i mléčná, použili jsme hořkou), kokosový tuk a cokoliv na obalení. Například (sklenice zleva) strouhaný kokos, kustovnici nebo čokoládové vločky.
Autor: Martina Čermáková
Čokoládu a kokosový tuk nechte rozpustit ve vodní lázni, občas promíchejte.
Autor: Martina Čermáková
Banány oloupejte, rozkrojte na půlky a napíchejte na dřevěné jehly určené na špízy.
Autor: Martina Čermáková
Půlky banánu napíchnuté na špízy polévejte čokoládou.
Autor: Martina Čermáková
A rovnou obalujte třeba v kokosu.
Autor: Martina Čermáková
Hotové nanuky pokládejte na tác vyložený pečicícm papírem, aby se nepřilepily, a vložte na pár hodin do mrazáku.
Autor: Martina Čermáková
Nanuky s čokoládovou polevou a sušenými plody kustovnice čínské.
Autor: Martina Čermáková
Nanuky můžete obalit třeba v kokosu a na špičku přihodit malinu.
Autor: Martina Čermáková
Před konzumací můžete nechat nanuky vytažené z mrazáku trochu "povolit". Banán má pak krémovější konzistenci.
Autor: Martina Čermáková
Doma připravené nanuky jsou opravdu zdravé a navíc se po nich netloustne.
Autor: Martina Čermáková