náhledy
Zdeněk Pohlreich v diskusním pořadu iDNES.cz Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Není nad letní grilování na terase.
Autor: Prima TV, MAFRA
Pohlreich si dal na Impulsu tlačenku.
Autor: Rádio Impuls, iDNES.cz
Zdeněk Pohlreich se snaží vylepšit restauraci U Vlka v Brně.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Rozpálený gril nejdříve otřete špekovou kůží a šup na něj s plátky marinovaného bůčku.
Autor: FTV Prima
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je hostem video on-line rozhovoru na iDNES.cz. (21. března 2016)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Zdeněk Pohlreich v diskusním pořadu iDNES.cz Rozstřel.
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Pohlreich vysvětluje, jaké kosti a masa tvoří T-bone steak.
Autor: Prima
Pohlreich opakuje, jak připravit omáčku pod maso
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje rozdíl mezi běžnou a panko strouhankou.
Autor: iPrima
V Luži se podařilo štábu Ano, šéfe natočit takový retrodíl. Možná i objednání smažáku či kuřete s broskví lidem připomíná nějaké "staré dobré časy", a proto si je stále dávají.
Autor: Prima TV