náhledy
Pohlreichův kuchařský guru Josef Frank, s nímž se potkal v sedmnácti. Tehdy si ještě vůbec nebyl jistý, jestli je kuchařina pro něj to pravé.
Autor: iPrima.cz
Hradčanský špíz s mandarinkou a šunkovou rýží podle Josefa Franka
Autor: iPrima.cz
Špindlerovský guláš s bramboráčky podle Josefa Franka
Autor: iPrima.cz
Plněný telecí kotlet Panorama podle Josefa Franka
Autor: iPrima.cz
Steak wagyu s wasabi a hlívou ústřičnou, připravený na grilu.
Autor: iPrima.cz
Pohlreichův guru Josef Frank, který ho učil vařit v sedmnácti.
Autor: iPrima.cz
Vzpomínání na natáčení Ano, šéfe!, kdy musel Pohlreich ochutnávat leckdy tristní kreace na talíři.
Autor: iPrima.cz
Vzpomínání na natáčení Ano, šéfe!, kdy musel Pohlreich ochutnávat leckdy tristní kreace na talíři.
Autor: iPrima.cz
Plátky masa naklepete přes fólii jako na roládu, osolíte a dochutíte kari kořením.
Autor: iPrima.cz
Plátky masa naklepete přes fólii jako na roládu, osolíte a dochutíte kari kořením.
Autor: iPrima.cz
Učeň a jeho gur při vaření vzpomínají. Chystají hradčanské špízy jako v sedmdesátkách.
Autor: iPrima.cz
Na každý plátek masa rozložíte plátek či plátky šunky.
Autor: iPrima.cz
Na každý plátek masa rozložíte plátek či plátky šunky.
Autor: iPrima.cz
Nakonec přidáte řadu dílků vínem ovoněných mandarinek tak, aby ve finále zůstaly uprostřed rolády. A každý plátek pěkně zarolujete.
Autor: iPrima.cz
Roládky by měly být pěkně kompaktní, aby se daly dobře krájet. Každou je totiž potřeba rozkrojit na 5 až 6 dílků.
Autor: iPrima.cz
Zdeněk Pohlreich se při vaření směje hláškám svého kuchařského guru, Josefa Franka.
Autor: iPrima.cz
Každý dílek rolády pečlivě obalíte plátkem anglické slaniny.
Autor: iPrima.cz
Dílky zabalené ve slanině pak naplocho napícháte na špízy.
Autor: iPrima.cz
Dílky zabalené ve slanině pak naplocho napícháte na špízy.
Autor: iPrima.cz
Špízy zhruba 8 minut pomalu opékáte na pánvi s rozehřátým olejem a nakonec v troubě rozehřáté na 180 °C necháte 10 minut dopéct.
Autor: iPrima.cz
Špízy zhruba 8 minut pomalu opékáte na pánvi s rozehřátým olejem a nakonec v troubě rozehřáté na 180 °C necháte 10 minut dopéct.
Autor: iPrima.cz
Špízy se podávají s ochucenou rýží, třeba šunkovou.
Autor: iPrima.cz
Rýži ochutíte pokrájenou šunkou a nasekanou petrželkou.
Autor: iPrima.cz
Špízy se podávají s ochucenou rýží, třeba právě šunkovou.
Autor: iPrima.cz
Hotvé špízy naservírujete na talíř.
Autor: iPrima.cz
Z másla a zbytku bílého vína (případněi i z výpeku ze špízů) připravíte šťávu, kterou špízy na talíři přelijete.
Autor: iPrima.cz
Z másla a zbytku bílého vína (případněi i z výpeku ze špízů) připravíte šťávu, kterou špízy na talíři přelijete.
Autor: iPrima.cz
Hradčanský špíz s mandarinkou a šunkovou rýží podle Josefa Franka se může servírovat.
Autor: iPrima.cz
Krásné setkání učně a mistra po letech. Zdeněk Pohlreich a Josef Frank
Autor: iPrima.cz