náhledy
Zdeněk Pohlreich nastiňuje, jak by to v restauraci u fotbalového hřiště mohlo vypadat a chutnat
Autor: FTV Prima
Fotbalová idylka v Dymokurech
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich už toho v českých a moravských hospodách viděl hodně. Na FK Dymokury ale jen tak nezapomene.
Autor: FTV Prima
V FK Dymokury to v bývalých šatnách fotbalistů roztáčí u plotny Jaroslav Skokan, který předtím působil v zavedeném podniku v Poděbradech.
Autor: FTV Prima
Je fascinující, do jaké nejistoty se kuchař Jaroslav Skokan se svou ženou a dvěma dětmi v Dymokurech vrhnul. Oba ale byli od počátku ochotni dát do toho všechno.
Autor: FTV Prima
Kdy by to byl řekl, že šéf ujíždí na dobré bramborové kaši a karbanátku.
Autor: FTV Prima
V tomto díle si Zdeněk Pohlreich zahraje i fotbal. Odnese to naraženým ramenem.
Autor: FTV Prima
Šéf radí, jak používat kvalitní suroviny, které dělají chuť, a přitom šetřit, kde se dá.
Autor: FTV Prima
Utopenci jsou klasika, která k fotbalu a pivu patří. Tedy i do Dymokur.
Autor: FTV Prima
Šéf zařídil, aby místní fotbalisté pomohli kuchaři a jeho ženě zprovoznit velký sál.
Autor: FTV Prima
Idylka na fotbalovém hřišti podle Zdeňka Pohlreicha.
Autor: FTV Prima
Šéf radí, jak používat kvalitní suroviny, které dělají chuť, a přitom šetřit, kde se dá.
Autor: FTV Prima
Čisté maso makrely lze naservírovat s polníčkem.
Autor: FTV Prima
Když maso, tak aspoň s trochou zeleniny a chutí nabité omáčky.
Autor: FTV Prima
Topinka se směsí z odřezků z hříbků (ze kterých šéf udělal řízky). Proč ne, v kuchyni se má zužitkovat všechno.
Autor: FTV Prima
Po návratu do Dymokur je šéf až dojemně spokojený: karbanátek s bramborovou kaší a rajčatovým salátem s cibulí ho přesvědčil, že jednu hvězdu si tu zaslouží.
Autor: FTV Prima