náhledy
Drůbeží polévka je bezesporu životobudič, základem je vývar.
Autor: Kulinární studio MAFRA
Hovězí vývar se připravuje dlouho, ale výsledek každého potěší a v kuchyni je podmínkou pořádných základů.
Autor: Lubomír Mareček, MF DNES
Rybí vývar je rychle hotový a zužitkujete všechny zbytky z ryby.
Autor: Česká televize
Zeleninový vývar není sice z masa, ale mimo polévky jej použijete denně při vaření.
Autor: Kulinární studio MAFRA
Demi-glace se podává k masům a je to koncentrovaná chuť hovězího vývaru.
Autor: Kulinarskeumeni.cz
Vývary můžete několik dní skladovat v chladničce, pokud jste vyrobili větší množství, klidně ho můžete zmrazit.
Autor: instagram.com/zorganizovano
Vývar nejlépe rozmrazujte pomalu v chladničce.
Autor: Getty Images