náhledy
Hotové pečivo
Autor: iDNES.cz
Hotové pečivo
Autor: iDNES.cz
Posypané rohlíky před tím, než je budete dávat do trouby
Autor: iDNES.cz
Rohlíky viňte od nejširší části ke špičce
Autor: iDNES.cz
Těsto rozválejte do placky
Autor: iDNES.cz
Smotané trojúhelníčky
Autor: iDNES.cz
Na rohlíky těsto rozdělte na třetiny, zkaždé části vyválejte placku a rozdělte na čtvrtiny
Autor: iDNES.cz
Housky před pečením potřete rozkvedlaným vajíčkem
Autor: iDNES.cz
Na housku si vykrojte kousky, ze kterých vyválíte jednotlivé prameny
Autor: iDNES.cz
Bochánek je připravený do trouby
Autor: iDNES.cz
Rozkvedlejte si vajíčko na potření housek
Autor: iDNES.cz
Kynutí urychlíte v rozehřáté troubě
Autor: iDNES.cz
Nakonec bochánek pomoučete
Autor: iDNES.cz
Pořádně propracujte těsto
Autor: iDNES.cz
Nalámejte půl kostky droždí
Autor: iDNES.cz