náhledy
Vojta Kalášek
Autor: Vojtěch Kalášek
Plíseň a kusy masa vyfocené během stáže v Toskánsku
Autor: Vojtěch Kalášek
První ochutnávka sušení nedávno v Kantýně pořádaná pro zaměstnance
Autor: Vojtěch Kalášek
Čuník rozporcovaný Vojtou Kaláškem
Autor: Vojtěch Kalášek
Kloubní kost vykosťujte velmi opatrně, abyste nezanesli do kýty infekci.
Autor: Vojtěch Kalášek
Vojta Kalášek ještě v kuchyni na britské ambasádě během svých pokusů
Autor: Vojtěch Kalášek
Je potřeba použít velkozrnnou sůl bez jódu.
Autor: Vojtěch Kalášek
Vojta suší nejen kýty, ale klidně i klobásky.
Autor: Vojtěch Kalášek
Bůčky je ideální potřít drceným pepřem kvůli chuti, ale i proto, aby na něj nešel hmyz.
Autor: Vojtěch Kalášek