náhledy
Chcete si třeba příští neděli udělat krásnou předjarní rodinnou snídani? Vypěstujte řeřichu přímo v mističkách, ve kterých ji pak naservírujete spolu s pečivem a máslem.
Autor: Profimedia.cz
Řeřicha vám ze semínek vyroste zhruba za týden a kromě vody (a třeba ubrousku) k tomu v podstatě nic nepotřebujete.
Autor: Profimedia.cz
Skrojek petržele položíte jednoduše do mističky, zalijete vodou a necháte na okně vyrašit.
Autor: Martina Čermáková
Stejně jako u řeřichy nesmíte ani rašící kořen petržele nechat zaschnout.
Autor: Martina Čermáková
Petrželová nať zhruba po týdnu
Autor: Martina Čermáková
Takhle vyrostla petrželová nať ze skrojku kořene za deset dní. Skončila v polévce.
Autor: Martina Čermáková