náhledy
Vepřová žebra v jablečné omáčce
Autor: Marek Neuman
Nízká žebra je třeba odblanit.
Autor: Marek Neuman
Zhruba v polovině žebra nožem rozřízněte blanku a pak ji snadno stáhnete.
Autor: Marek Neuman
Vyberete si chuť podle chuti.
Autor: Marek Neuman
Co hodinu stříkejte žebra směsí jablečného octa a jablečného džusu v poměru jedna ku třem.
Autor: Marek Neuman
Po prvním pečení potřete žebra marinádou a po zabalení pečte dál.
Autor: Marek Neuman
Balte do pečicího papíru a pak do alobalu. Balíček pak pačte na mřížce asi hodinu při 120 °C.
Autor: Marek Neuman
Po upečení v „balíčku“ žebra ještě jednou potřete marinádou a dopečte asi 20 minut při 160 °C pro dosažení kůrky.
Autor: Marek Neuman
Tato žebra se doslova rozpadají a odlupují od kosti.
Autor: Marek Neuman