Diskuse k článku

Jak na velikonoční mazanec. Vyzkoušejte postup krok za krokem

Mazanec či velikonoční bochník je bochánek pečený zpravidla na Velikonoce ze sladkého kynutého těsta. Pečení mazance probíhalo tradičně na Bílou sobotu. Jeho příprava není složitá, podle návodu ho zvládne každý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R44a81d66e34k 79T77o76č70i51l 8902321879643

Každý, kdo má klávesnici umí vařit. Zkusil jsem postup dle tohoto návodu.... Po upečení těsto nedopečené /trouba na 160, čas 90min/

Musel jsem dopéct /150, čas 60min/ a potom to šlo. Ale nedá se říci, že by to byl mazanec....

Ale jinak vše dle návodu....

+1/0
31.3.2018 22:52

D73a94n89a 67T38e74n78z79l74e92r 5210582435893

Přesně.

Navíc tady je moc vajíček.

V internetu hledat recept - to je předem ztracená věc. Nejlepší jsou ony dvě kuchařky z 60 let a ze 70 let. Po převratu se začalo tisknout kde co, takže nové knížky jsou stejný humus jako internetové "recepty" (vesměs).

0/0
3.4.2018 10:41

P55a37v60e27l 45J67e82ř86á48b85e50k 7571692774557

Obávám se, že většina chlapů si pod pojmem "velikonoční mazanec", představuje něco jiného.

Pod jeho vidinou, mnozí řidiči z povolání si raději na další den či dva berou dovolenou.

0/0
31.3.2018 1:29

T81o12m96á37š 17H75o67r28á57k 8320825126699

to není mazanec ale namazanec

+1/0
31.3.2018 14:09

K68a87r55e75l 46M87a30r42t90i72n85e29c 6818868566144

Nebo spíš "pořádnej mazec" ;-D

0/0
31.3.2018 20:50

Najdete na iDNES.cz