Diskuze

Vepřové nikdy nezklame. Hvězdou je pomalu pečená plec i krkovice

Maso „z prasátka“ chutná skvěle jen tak upečené nebo v guláši, ale vy můžete překvapit své hosty třeba jeho trhanou variantou. Plec je k tomu přímo ideální, připomíná týdeník 5plus2.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a61n 35K11o79l82a38r

21. 9. 2021 19:24

600g masa 4-5 hodin pri 160°C? To jako pak bude nekdo jist? ....

0 0
možnosti

M47i34l28a65n 73G65á79l

21. 9. 2021 4:34

... nasolené maso dáme do marinády. Maso se do marinády zásadně nemá solit, protože pak pustí všechnu vodu a je jak podrážka.

1 0
možnosti

Gril na 85°C? Snad troubu, ne?

0 0
možnosti
Foto

Plány mohamedánů zhatí, vepři naši boubelatí;-D

2 0
možnosti
Foto

P86a94v93e17l 86P90e20c38h

20. 9. 2021 9:30

Vepřové v bílém pečivu? Já zklamán jsem.

0 0
možnosti

Pulled pork je skvele jidlo, ale musi byt z plece.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti

krkovici lehce opeprit a osolit a dat na 12hodin pict do trouby na cca 100 stupnu, rano otocit a orostovat na 5 minut na 180

marinadu dle libosti, kazdopadne takto se to da jist okamzite

to same kachna, ale ta by se mela jeste pokminovat

1 2
možnosti

A já to tam dám na 15min na 220 a pak 2hodinky na 160 a také dobré.

1 0
možnosti

Vypadá to luxusně!

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...