náhledy
Trhané kuře v domácí briošce, vše na grilu
Autor: Marek Neuman
Než začnete péct housky, nezapomeňte moukou poprášit pečicí kámen.
Autor: Marek Neuman
Do zlatova upečené briošky
Autor: Marek Neuman
Do stojánku nalijte dobré víno, dá kuřeti další chuť.
Autor: Marek Neuman
Jehlu s teploměrem zapíchněte hluboko do stehna tak, aby se nedotýkala kosti, hotové kuře by mělo mít 78-80 °C.
Autor: Marek Neuman
Nejdříve sundejte kůži, ale nevyhazujte ji, je v ní nejvíce chuti. Pak ji nadrobno nakrájíte a smícháte s masem.
Autor: Marek Neuman
Profesionálové na trhání masa používají drápy, ale vystačíte si i s obyčejnou vidličkou.
Autor: Marek Neuman
Pak už stačí jen naplnit masem a zakápnout dipem ze zakysanky.
Autor: Marek Neuman
A můžeme servírovat!
Autor: Marek Neuman