náhledy
Nenápadná dvoustránka s receptem na svíčkovou obsahuje praktické rady k nezaplacení
Autor: Markéta Pavlů
Na pánev stačí vložit pokrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, navrch maso a trochu podlít vodou
Autor: Markéta Pavlů
Špalík masa začal po nějaké době nadzvedávat pokličku, tak ho Markéta překrojila na půl
Autor: Markéta Pavlů
Zeleninu se smetanou šoupnete do mixéru
Autor: Markéta Pavlů
Maso pokrájíte na plátky nebo na kousky
Autor: Markéta Pavlů
Zelenina rozmixovaná ve smetaně vytvoří sama o sobě dostatečně hustou omáčku
Autor: Markéta Pavlů
Zelenina rozmixovaná ve smetaně vytvoří sama o sobě dostatečně hustou omáčku
Autor: Markéta Pavlů
Maso dejte zpět do hotové omáčky
Autor: Markéta Pavlů
Hotovou omáčku, jen ze zeleniny a smetany, podle potřeby dochutíte
Autor: Markéta Pavlů
Pokrájené maso vložíte zpátky do hotové omáčky
Autor: Markéta Pavlů
První vlastnoručně udělaná svíčková, a výborná
Autor: Markéta Pavlů