- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Husa, kachna, vepřový bok, koleno...zelí bílé nebo červené. To je prostě gastro náboženství
Doporučuji vyzkoušet svatomartiskou kachnu, nadívanou vykostěným vepřovým kolenem. Je to bomba, hlavně ta nádivka.
Kdyz to ctu, rikam si, ze se autor musel urcite seknout. Na deset porci ctryrkilivou husu a tak malo zeli? To snad ne.
Husa je totiž hrozně blbý zvíře - jedna je málo, dvě jsou moc. Myslím pro jednoho, samozřejmě.
Do zelí cukr a k huse ovoce bych fakt nedávaal, vrhnul bych už ve dveřích kuchyně. Proč takto hloupě kazit jinak výborné jídlo?
Ja vzdycky kuzi kaceny propichuji vidlickou na mnoha mistech (nez ji dam to trouby). Ze se o tom v clanku nezminili ....
Proboha proč? Pak se maso děsně vypeče a jste bez chuti. Naopak je potřeba být velmi opatrný, abyste kůži náhodou někde nepoškodila.
Chlupaté knedlíky? To je jednoduché, prostě necháte normální knedlíky měsíc na stole
Já bych do nich spíš napíchal nějaké testosteronové vakcíny.
To je všechno pěkný, akorát množství zelí je poněkud poddimenzované. 800 g, to je na dvě porce.
Zelíčka by to chtělo trochu víc, to je pravda.
No, z penze nijak...
To všechno vypadá nádherně. Mňam.
Chlupaté knedlíky dělám z poloviny syrových a poloviny vařených brambor,mouku zásadně hrubou,vejce,sůl.
Vy když děláte chlupaté knedlíky, tak je neobalujete v chlupech králíka?
To je divné - co to tedy na mě doma hrají, když mi dávají ty moderní chlupaté knedlíky.