Diskuze
Jak připravíte svatomartinskou husu s chlupatými knedlíky a zelím
Děkujeme za pochopení.
L81a18d62i49s23l43a89v 70N22e13k63o54u67ř22i88l
Husa, kachna, vepřový bok, koleno...zelí bílé nebo červené. To je prostě gastro náboženství
M69i92c26h41a27e75l 70K73o66n12e51č55n20ý
Doporučuji vyzkoušet svatomartiskou kachnu, nadívanou vykostěným vepřovým kolenem. Je to bomba, hlavně ta nádivka.
P53e23t56r 59V60r31a13n88i74k
Kdyz to ctu, rikam si, ze se autor musel urcite seknout. Na deset porci ctryrkilivou husu a tak malo zeli? To snad ne.
M53a48r98t73i37n 12K18ř58í96ž
Husa je totiž hrozně blbý zvíře - jedna je málo, dvě jsou moc. Myslím pro jednoho, samozřejmě.
M58a57r19t42i85n 42K30ř79í81ž
Do zelí cukr a k huse ovoce bych fakt nedávaal, vrhnul bych už ve dveřích kuchyně. Proč takto hloupě kazit jinak výborné jídlo?
A20l44e94n47a 71P87i79p27e98r
Ja vzdycky kuzi kaceny propichuji vidlickou na mnoha mistech (nez ji dam to trouby). Ze se o tom v clanku nezminili ....
M56a13r93t46i18n 98K93ř48í76ž
Proboha proč? Pak se maso děsně vypeče a jste bez chuti. Naopak je potřeba být velmi opatrný, abyste kůži náhodou někde nepoškodila.
P42e53t47r 67K64o18v15á91ř
Chlupaté knedlíky? To je jednoduché, prostě necháte normální knedlíky měsíc na stole
M96a10r20e36k 23K38l79u48f91a
Já bych do nich spíš napíchal nějaké testosteronové vakcíny.
T54o78m16á76š 20T93a20t13í61č55e12k
To je všechno pěkný, akorát množství zelí je poněkud poddimenzované. 800 g, to je na dvě porce.
M21a48r19e47k 47K65l87u36f43a
Zelíčka by to chtělo trochu víc, to je pravda.
J52i78n86d41ř78i89š78k16a 72B42u73r23g97e26r54o25v42á
No, z penze nijak...
S53i14l49v74i90e 73H97r30a25b14o39v29s80k88a
To všechno vypadá nádherně. Mňam.
V32ě64r31a 14K65a66b76í16č86k76o35v39á
Chlupaté knedlíky dělám z poloviny syrových a poloviny vařených brambor,mouku zásadně hrubou,vejce,sůl.
P97a40v87e42l 83J83e33ř69á92b75e78k
Vy když děláte chlupaté knedlíky, tak je neobalujete v chlupech králíka?
To je divné - co to tedy na mě doma hrají, když mi dávají ty moderní chlupaté knedlíky.
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Referent/ka odboru výstavby a územního rozhodování
Městská část Praha 18
Praha
nabízený plat:
30 000 - 40 000 Kč