Středa 19. února 2020, svátek má Patrik
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 19. února 2020 Patrik

VIDEO: Superšéf Pohlreich se v Mostě snažil dokázat, že nic není nemožné

  0:08aktualizováno  0:08
Ani nemusíte být fanoušky seriálu Most!, abyste odhadli, jak to vypadalo v nejlepší mostecké pizzerii předtím, než to tam otočil Pohlreichův Superšéf naruby. Snad tato lekce podnik Nautico opravdu nakopla k lepším výkonům.

Je to už pár měsíců, kdy mosteckou pizzerii ve zrekonstruovaných bývalých kasárnách přepadl tým nového pořadu Superšéf aneb 24 hodin do pekla a zpět se Zdeňkem Pohlreichem v čele. Výsledek televize Prima odvysílala v pátek večer, další díly z jiných míst budou následovat. 

Superšéf v Mostě

Pohlreich dorazil v přestrojení, objednal si a ochutnal. A následně provozovatele a zaměstnance konfrontoval s tím, jaký obrázek si o jejich podniku udělal i díky kolegům, kteří mu pod záminkou jiného natáčení pořídili obrázky ze zákulisí restaurace. A nešlo jen o zanedbaný interiér, jiné ceny pro našince a pro německé hosty, špínu v kuchyni nebo pizzu nic moc, ovšem „nejlepší v Mostě“.

Obratem od superšéfa dostali nabídku: zkušený tým za Pohlreichovými zády složený mj. ze špičkových kuchařů, interiérových designérů a odborníků na provoz restaurace či marketing jim za 24 hodin pomůže jejich podnik proměnit na skutečnou a prosperující italskou restauraci. Musí ovšem i sami máknout.

Pohlreich byl jako šéf nekompromisní, na nic jiného také nebyl čas. A jakkoliv to muselo být pro tým mladých lidí v mostecké restauraci opravdu pekelných 24 hodin, vypadalo to, že si z jeho rad vzali maximum.

KVÍZ: Otestujte se, jak si pamatujete pořad Ano, šéfe!

Pomineme-li šéfovy cenné rady k uspořádání kuchyně či účetnictví, bylo fajn vidět, jak mladý personál Nautica hltá ve špičkově vybavené kuchyni superšéfovského kamionu správnou přípravu skutečných italských jídel. Jak jim poctivé italské pokrmy opravdu chutnají, a jak se ho sami nadšeně učí připravovat a věří si, že to opravdu zvládnou. 

Snad pochopili, že pokud před příjezdem šéfa brali jako relevantní měřítko to, že ostatní místní restaurace jsou horší, tak to z nich mistry světa ještě nedělá. A když dostali skutečnou šanci na sobě zapracovat (i nějaké to nové a drahé vybavení do kuchyně a doslova přes noc i nový interiér), snad se jí opravdu s pokorou chopili, využili ji a jejich hosté to ocení. Vždyť kdo by si s chutí nedal opravdu dobrou pizzu či jiné italské jídlo.

Autor:
  • Nejčtenější

VIDEO: Dělají to blbě, ale vůbec o tom nevědí. S Pohlreichem U Václava

Tady je všechno špatně, myslí si Zdeněk Pohlreich, když v převlečení za instalatéra navštíví hostinec U Václava v...

I čivava je pes. Potřebuje socializaci a bez pravidel přeroste přes hlavu

Pro spoustu lidí je kukuč čivavy s velkýma očima roztomilost sama. Hýčkají si ji jako miminko a nemají potřebu ji...

KVÍZ: Mořský jednorožec i vosa bez křídel. Co víte o neznámých zvířatech?

Každý pozná psa a kočku, každý ví, jak vypadá holub nebo lev. Někteří živočichové jsou však trošku opomíjení, málo...

Jak na kachnu, kterou ohromil módní návrhář Berky porotu v MasterChef

Návrhář Pavel Berky se pustil do vaření v soutěži MasterChef, která nedávno odstartovala na Nově, a sklidil obrovský...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

VIDEO: Pes se v útulku nesmí cítit jako doma, aby měl nový majitel šanci

Sam je nádherný výmarský ohař v nejlepších letech a výborné kondici, přesto už dva roky marně čeká v útulku v...

Premium

Trend u rozvodů: čím dál více dětí končí ve střídavé péči

Neustálé pendlování mezi dvěma domácnostmi dětem škodí, varují odborníci. Ve střídavé péči je v Česku stále více dětí....

Premium

Jak se falšuje maso. Šunku bez „éček“ by nikdo nekoupil, říká odborník

Podvody s potravinami jsou staré jako lidstvo samo. Jen se postupně změnily metody. „Za záměnu hovězího masa za koňské...

Premium

Karlův most je jen most, stěžují si turisté. Kritika nešetří ani další památky

Do Česka loni přijel rekordní počet turistů. Památky si u nich leckdy vysloužily i bizarní recenze na internetu,...

  • Další z rubriky
Premium

Mák nikdy chybět nebude. Lidé musí chodit na jistotu, říkají restauratéři

Dlouholetí kamarádi Martin Makovička a Petr Flek se potkali v legendární pražské restauraci Brasileiro. Zatímco Martin...

Premium

Vlastní čerstvou mikrozeleninu do salátů snadno vypěstujete za oknem

Tyto delikátní malé výhonky jsou velmi chutné a zdravé. Poradíme vám, jak si je snadno vypěstovat na okenní římse a...

VIDEO: Superšéf Pohlreich se v Mostě snažil dokázat, že nic není nemožné

Ani nemusíte být fanoušky seriálu Most!, abyste odhadli, jak to vypadalo v nejlepší mostecké pizzerii předtím, než to...

Premium

Mám ráda dezerty, ale sama nepeču, říká herečka a moderátorka Bebarová

Tereza Bebarová mě pozvala k sobě domů a už od vstupních dveří bylo jasné, že místo, kde bydlí, je prolnuté harmonií....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

Najdete na iDNES.cz