náhledy
Soutěžící nesměli do hotového štrúdlu sami říznout. Porotci chtěli sami slyšet, jak při zakrojení křupne.
Autor: Česká televize
Většina amatérských cukrářů doporučuje jablka do štrúdlu krájet, ne strouhat. Maximálně na plátky.
Autor: Česká televize
Závin s hroznovým vínem
Autor: Česká televize
Závin s hroznovým vínem byl jedním z tzv. překládaných štrúdlů.
Autor: Česká televize
Podoba překládaného štrúdlu s ovocným vínem před pečením
Autor: Česká televize
Tady vznikal štrúdl jako od maminky, podávaný s vanilkovým krémem.
Autor: Česká televize
Hotový štrúdl jako od maminky, podávaný s vanilkovým krémem
Autor: Česká televize
Nervozita z časového limitu hrála při přípravě štrúdlu velkou roli.
Autor: Česká televize
Také Jenda, jeden ze dvou soutěžících mužů, se pustil do překládaného štrúdlu.
Autor: Česká televize
Porotce zajímají detaily přípravy a osvědčené fígle soutěžících.
Autor: Česká televize
Takto vznikal Petřin překládaný štrůdl.
Autor: Česká televize
Petřin překládaný štrůdl a krásně hladké těsto v detailu.
Autor: Česká televize
Petřina nervozita během pečení
Autor: Česká televize
Petřin štrúdl s vůní badyánu, který si můžete zkusit upéct.
Autor: Česká televize
Petřin štrúdl s vůní badyánu, který si můžete zkusit upéct. Porotu nadchl jak vizuálně, tak svou brilantní chutí.
Autor: Česká televize
Kombinace jahod s rebarborou je chuťově skvělá, ovšem příliš šťavnatá. Aby šťáva nevytékala, doporučil Josef Maršálek přidat do směsi trochu škrobu, třeba pudinkový prášek.
Autor: Česká televize
Kombinace jahod s rebarborou je chuťově skvělá, ovšem příliš šťavnatá. Aby šťáva nevytékala, doporučil Josef Maršálek přidat do směsi trochu škrobu, třeba pudinkový prášek.
Autor: Česká televize
Nervozita před hodnocením porotců
Autor: Česká televize
Porotu zajímalo, jak štrúdl při zakrojení křupne, jak těsto lístkuje, jakou má náplň konzistenci i jak celý výsledek chutná.
Autor: Česká televize
I tento třešňový štrúdl soutěžící Báry porotu zaujal. Právě Bára ovšem ve 2. kole soutěže skončila.
Autor: Česká televize