náhledy
Grilovaná vepřová žebra
Autor: Lenka Kovaříková
Roastbeef osolte a opepřete, natřete hořčicí, olejem a worchesterem a zabalte do fólie.
Autor: David Kubricht
Před grilováním ho alespoň na hodinu dejte do pokojové teploty. Grilujte nejprve na přímém žáru.
Autor: David Kubricht
Po "zatáhnutí" kus masa přendejte na nepřímý žár.
Autor: David Kubricht
Až si maso odpočine, můžete začít krájet.
Autor: David Kubricht
Roastbeef má krásně růžovou barvu.
Autor: David Kubricht
Ideální náplň do sendviče
Autor: David Kubricht
Hovězí burger
Autor: Josef Grosman
Grilovaná hovězí veverka
Autor: Lukáš LIška
Hot wings na grilu
Autor: Luděk Müller
Grilovaný špíz s česnekovým dipem
Autor: Kateřina Wolfová