Neděle 26. ledna 2020, svátek má Zora
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 26. ledna 2020 Zora

Pod vodou, v horách i na rybách. Za fotku relaxace můžete vyhrát saunu

aktualizováno 
V prosinci jsme vyhlásili soutěž o infrasaunu. Když pošlete fotografii svého oblíbeného relaxačního místa, můžete se se zařadit do výběru, ze kterého čtenáři vyberou nejlepší snímek. Výherce obdrží infrasaunu Isabel 2 pro dva lidi.
Část 1/4

Rybář, pěstitel česneku a včelař

Autor je včelař, pěstitel česneku a vášnivý rybář.

Autor je včelař, pěstitel česneku a vášnivý rybář.

První příspěvek je od Aleše Panochy. „Nejsem typ člověka, který relaxuje na gauči u televize. Nejraději jsem venku a kupodivu relaxuji prací. Jsem včelař a pěstitel česneku. Když je nejhůř a musím zůstat doma, zpracovávám kůže a vymýšlím, co bych z nich vyrobil,“ popisuje.

„Kromě toho jsem si vytvořil reputaci někoho, kdo je blázen do rybaření. Jedině rybaření mě dokáže vytrhnout z jednoho světa a dostat do jiného, i když je to jen na pár hodin. A je to skutečný svět, žádný film, hra nebo kniha. Nezáleží, jaký jsem měl den v práci, nebo co mě čeká zítra. Při rybaření je moje mysl tady a teď,“ tvrdí.

Jak soutěžit?

Pošlete fotografii svého oblíbeného místa nebo činnosti, při které relaxujete. Může to být grilování, místo na zahradě nebo „kutloch“, ve kterém se zavřete, když lepíte své modely lodí nebo letadel. Fantazii se meze nekladou. Připojte text, ve kterém vysvětlíte, proč je toto místo pro vás tak důležité. Fotografii (nejlépe na šířku) o rozměru alespoň tisíc pixelů pošlete na adresu hobby@mafra.cz do 15. ledna 2019. Z vybraných a zveřejněných příspěvků po skončení tohoto termínu vyrobíme fotogalerii a čtenáři na závěr vyberou vítěze.

Kompletní pravidla pro účastníky soutěže najdete ZDE.

Cenu do soutěže (infrasaunu Isabel 2) věnovala společnost Mountfield.

Infrasauna Isabel 2, kterou můžete vyhrát v soutěži.

Infrasauna Isabel 2, kterou můžete vyhrát v soutěži.

Autor:
  • Nejčtenější

Nejstarší hospody Česka najdete na Zlínsku, Ústecku i v Praze

Pivo se v nich čepovalo už před stovkami let a fungují dodnes. Chodívaly do nich osobnosti jako Mozart, magistr Kelly a...

Základem chodského koláče z kynutého těsta zdobeného merhováním je rum

Kynutý chodský koláč je zdobený, tedy merhovaný, tvarohem a navrch povidly i mákem. S nadsázkou se říká, že jeho...

Zima vrcholí a u vás už něco kvete? Podělte se o své fotografie

Na lednové či únorové květy sedmikrásek v trávníku jsme si už zvykli, zvlášť ve městech. S křehkými květy čemeřic a...

Vědci vybrali 30 našich nejvýznamnějších parků a zahrad z dob totality

Odborníci se poprvé v historii obsáhle zabývají parky a zahradami, které vznikly na českém území v období nacistické a...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vyzkoušejte krátké praní ve studené vodě. Ochráníte planetu i oblečení

Experti testovali náplň prádla v rámci chladnějších i teplejších pracích programů. Měřili vyblednutí barev a uvolňování...

Premium

Do dvou let se ukáže neudržitelnost elektroaut, říká bývalý šéf Škoda Auto

Vadili jsme hlavně značce Volkswagen, když jsme postavili Octavii proti Golfu, říká v rozhovoru pro LN Vratislav...

Premium

Parkování zadarmo díky fíglu. Stačí si připlatit za vlastní espézetku

Češi parkující v centru Prahy na takzvaných modrých zónách zkoušejí fígl, jak nezaplatit za parkovné svého auta ani...

Premium

Proč vyhraje vodík. Vynálezce Tůma má o budoucnosti automobilů jasno

Už před dvaceti lety se projel vodíkovým autem, kterým chtějí Japonci na letošní olympiádě v Tokiu propagovat...

  • Další z rubriky

Vyzkoušejte krátké praní ve studené vodě. Ochráníte planetu i oblečení

Experti testovali náplň prádla v rámci chladnějších i teplejších pracích programů. Měřili vyblednutí barev a uvolňování...

Premium

Gurmán Hejlík navštívil už 1 500 restaurací v Česku: Kam na nejlepší jídlo?

Aby splnil úkol, jedli jsme v rakovnické burgrárně Ella’s burger. Každý den na internetu zhodnotí aspoň jednu...

Premium

Kouzla v kuchyni. Pod pokličkou šéfkuchaře se skrývá všech pět chutí

Vaření z maximálně pěti surovin, spojení všech druhů chutí, neobvyklé kombinace inspirované pobytem v různých koutech...

Naši předkové považovali za postní jídlo i vydru. Měli ji za rybu

Postní jídlo se v průběhu věků mění. Není to tak dávno, co se na talířích našich předků objevovala i vydra. Vysvětlení...

Najdete na iDNES.cz