Pošlete fotku svého nejlepšího místa pro relaxaci a vyhrajte infrasaunu

aktualizováno 
Na konci listopadu jsme vyhlásili soutěž o nejlepší místo, kde nejraději relaxujete. Z desítek fotografií, které jste nám poslali, vybíráme další příspěvky.

Relaxace v horách | foto: Šárka Sudová

Fotogalerie

Soutěž končí 15. ledna 2019. To v praxi znamená, že nás bude čekat minimálně jedna nebo dvě sady fotografií z míst, kde nejraději relaxujete.

Jakmile soutěž uzavřeme, připravíme velkou fotogalerii, kde se metodou líbí/nelíbí budete moci podílet na hlasování o nejzajímavějším snímku.

Jak soutěžit?

Pošlete fotografii svého oblíbeného místa nebo činnosti, při které relaxujete. Může to být grilování, oblíbené místo na zahradě nebo „kutloch“, ve kterém se zavřete, když lepíte své modely lodí nebo letadel. Fantazii se meze nekladou. Připojte text, ve kterém vysvětlíte, proč je toto místo pro vás tak důležité. Fotografii (nejlépe na šířku) o rozměru alespoň tisíc pixelů pošlete na adresu hobby@mafra.cz do 15. ledna 2019. Z vybraných a zveřejněných příspěvků po skončení tohoto termínu vyrobíme fotogalerii a čtenáři na závěr vyberou vítěze.

Kompletní pravidla pro účastníky soutěže najdete ZDE.

Cenu do soutěže (infrasaunu Isabel 2) věnovala společnost Mountfield.

Infrasauna Isabel 2, kterou můžete vyhrát v soutěži.

Infrasauna Isabel 2, kterou můžete vyhrát v soutěži.

Autor:

Nejčtenější

Jan Punčochář, jeden z nejlepších českých kuchařů, rozjíždí vlastní podnik

Restaurace U Matěje, kterou v dubnu otevře Jan Punčochář.

Před časem se roznesla zpráva, že jeden z nejžádanějších pražských šéfkuchařů končí v restauraci Grand Cru. Od dubna...

Za lány bledulí míří tisíce turistů, ze vsi se na měsíc stalo parkoviště

Když vyjde počasí, vypadá to v rezervaci zhruba takto. Mezi lány bledulí se...

Poslové jara jsou tady, hlásí lidé z Chlébského na Bystřicku. Vesnička na pomezí Vysočiny a Jihomoravského kraje se...

KVÍZ: Otestujte se, co víte o jarní přírodě v Česku

Co víte o naší jarní přírodě? Úplně postačí, pokud se v ní umíte chovat. Víte...

Nemusíte být zrovna kovaní zoologové nebo odborníci přes tuzemskou flóru, nikdy ovšem nevíte, kdy se vám může vědění o...

Amuse bouche, clafoutis, gravlax, entrecôte. Průvodce jídelním lístkem

Chateaubriand je dvojnásobně tlustý steak ze svíčkové, asi 6 až 7 cm silný.

Dokonce i váš hostinský se zdánlivě zbláznil a má jídelníček plný cizích názvů pokrmů? Při návštěvě restaurace někdy...

Jak pěstovat kapradiny, ideální domácí čističky a zvlhčovače vzduchu

Ledviník je ideální i do závěsných nádob. Jeho listy mohou být až 75 cm dlouhé....

Jejich zajímavě tvarované listy osvěží domácnost jako málokterá jiná pokojová rostlina. Stačí si jen vybrat ten správný...

Další z rubriky

Sedmdesátiletá babička hvězdou internetu. Úspěšně předává tradiční recepty

Jelena Petrovičová je atypická důchodkyně. Každý den točí kuchařská videa.

Jelena Petrovičová ze Srbska je atypická důchodkyně. Každý den stráví celý tím, že společně s manželem vaří, natáčí...

Po zimě i větru nezanedbejte kontrolu střechy. Předejdete větším škodám

Zkontrolujte i oplechování všech průstupů střechy.

Letošní zima bohatá na srážky i změny teplot prověřila naše střechy. Majitelé rodinných domů, chat či chalup by tak...

Jak se vyhnout salmonele. Dejte pozor na křížovou kontaminaci

Mezi jednotlivými operacemi v kuchyni si myjte ruce.

Při práci s kuřecím masem nebo vejci by se podle kuchařů mělo automaticky pracovat tak, jako by se předpokládalo, že...

Najdete na iDNES.cz