Redakční porotu tvořili redaktoři magazínu Hobby, odborným náhledem ji zaštítil šéfkuchař Petr Svoreň. Rozhovor s ním najdete tady , v současnosti vede tým restaurace Hotelu Passage v Brně.
Patří k oceňovaným kuchařům věnujícím se špičkové gastronomii a jeho výtvory na talíři si nehrají na samoúčelný plating, naopak se snaží vyvážit krásu na talíři s tím, aby měl host pocit, že se skutečně nají a neskončí „s kostkou ve skluzu“ na talíři.
Každý z poroty oznámkoval recept známkou od jedné do pěti jako ve škole a po zprůměrování vyšlo následující pořadí. Bojovalo se o kontaktní gril, tři udicí pistole, tři vouchery do kurzu vaření a deset kuchařských zástěr, vše od značky Sage, která také věnovala ceny (podrobnosti o cenách najdete v boxu).
Velká letní grilovací soutěž o ceny
Ceny do soutěže věnovala značka špičkových spotřebičů SAGE, o které se hraje. Pravidla soutěže najdete zde.
Kontaktní gril SGR700BSS. Je vybavený oboustrannými vyměnitelnými keramickými deskami. Na každé grilovací desce lze grilovat jiný pokrm díky separátnímu ovládání každé desky zvlášť.

3x udicí pistole Sage
Udicí pistole vám dovoluje povýšit různé druhy potravin a nápojů na gurmánský zážitek.
3x poukaz pro dva na Sage Academy
Zúčastněte se Sage kurzu a staňte se mistrem v přípravě masa.
10x kuchařská zástěra Sage
Zástěra, v níž se při grilování budete cítit jako šéfkuchař.Videa z kurzů Sage Academy
Více najdete na www.SAGECZ.cz
Na další stránce najdete výherce soutěže: