náhledy
Plíčky na smetaně Přemek Forejt ochutnal v Ostravě poprvé v životě, nesnáší je, vadí mu jejich konzistence. Jan Punčochář pajšl miluje.
Autor: TV Nova
Plíčky na smetaně s láskou připravili Radim, vegetarián Filip a Tomáš tak, jak je vaří pro své hosty v ostravské restauraci U Kluků.
Autor: TV Nova
Plíčky na smetaně s láskou připravili Radim, vegetarián Filip a Tomáš tak, jak je vaří pro své hosty v ostravské restauraci U Kluků.
Autor: TV Nova
Omáčku dělají U Kluků naprosto skvělou, Radek Kašpárek ji miluje.
Autor: TV Nova
Plíčky na smetaně U Kluků připravují s láskou, podle receptu dědečka jednoho z nich.
Autor: TV Nova
Radek Kašprek na milovaných Bazalech
Autor: TV Nova
Radek Kašprek na milovaných Bazalech
Autor: TV Nova
Přemek Forejt se kousl a plíčky nepřipravoval. Což se mu vymstilo a musel zazpívat baníkovskou hymnu.
Autor: TV Nova
Forejt vsadil na vepřová líčka.
Autor: TV Nova
Forejt připravoval pečený celr i celerové pyré.
Autor: TV Nova
Forejtova vepřová líčka na červeném víně, zjemněná smetanou.
Autor: TV Nova
Forejtova vepřová líčka na červeném víně, zjemněná smetanou.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt a Honza Punčochář představují hostům svá menu.
Autor: TV Nova
Padron papričky Přemek Forejt servírval na žhavém uhlí.
Autor: TV Nova
Padron papričky Přemek Forejt servírval na žhavém uhlí.
Autor: TV Nova
Forejtova vepřová líčka na červeném víně, zjemněná smetanou.
Autor: TV Nova
Honza Punčochář si přípravu pajšlu s dokonalým propojením různých chutí opravdu užil.
Autor: TV Nova
Pajšl, konkrétně brzlík, jazyk, plíčky i telecí líčka se smetanou, citronovou kůrou a petrželkou, Honza Punčochář podával v odkrojené a vydlabané dýni posypané crumblem z chleba a špeku.
Autor: TV Nova
Pajšl, konkrétně brzlík, jazyk, plíčky i telecí líčka se smetanou, citronovou kůrou a petrželkou, Honza Punčochář podával v odkrojené a vydlabané dýni posypané crumblem z chleba a špeku.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt si hymnu Baníku zazpíval z nejvyššího patra Dolní oblasti Vítkovice.
Autor: TV Nova