náhledy
Radek Kašpárek (uprostřed) svoje kolegy vzal na zámek Červená Lhota, kam jezdí na pstruha s květákem z kuchyně Davida Šaška a Martina Koptiše.
Autor: TV Nova
Souboj ve vaření proběhl poprvé mezi Přemkem Forejtem a Janem Punčochářem, a to na naprosto nádherném až pohádkovém místě.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt (vlevo) a Jan Punčochář (vpravo) před soubojem ve vaření u zámku Červená Lhota. Základem jejich menu byla ryba a květák.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek se svými kolegy kuchaři Davidem Šaškem a Martinem Koptišem, které uzavření jejich zámecké restaurace během covidu posunulo k založení The Cateringu s pojízdnou kuchyní.
Autor: TV Nova
Právě v pojízdné kuchyni Davida Šaška a Martina Koptiše vařili proti sobě Jan Punčochář (v šedém rondonu) a Přemek Forejt.
Autor: TV Nova
Honza Punčochář popisuje kolegům kuchařům, co z ryby a květáku připraví.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek se na obě jídla těší. Ví, že každé bude úplně jiné, ovšem obě naprosto skvělá.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt a Honza Punčochář konečně mají z čeho vařit, ryby si vlastnoručně nachytali v sádce.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář je ve filetování ryb mistrem. Není divu, když ho to na rybím trhu pár let živilo.
Autor: TV Nova
Filetky umí Honza opravdu krásné.
Autor: TV Nova
V silném zeleninovém vývaru nesmí chybět ani bylinky.
Autor: TV Nova
Tady už Honza Punčochář servíruje, radost pohledět.
Autor: TV Nova
Polévka Honzy Punčocháře, kterou představil jako štědrovečerní polévku ze pstruha, s knedlíčkem s morkem a pstruhem pečeným na kůži a v trojobalu. Vývar ze slepice doplňují ještě pstruží vnitřnosti.
Autor: TV Nova
Pstruh pošírovaný při nízké teplotě, k němu marinovaný květák, jablka, makadamové oříšky, kaviár a omáčka ze zelených jablek podle Honzy Punčocháře.
Autor: TV Nova
Lehký salát se zakouřeným pstruhem marinovaným v citrusech, k tomu meloun, jablko, pinie a granátové jablíčko. Opět Honza Punčochář.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář s Červenou Lhotou za zády. V pojízdné profesionální kuchyni se mu vařilo jedna radost a se svým jednoduchým menu byl spokojený.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt při filetování pstruha
Autor: TV Nova
V Přemkově menu opět přišly ke slovu řasy.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt při servírování svého menu
Autor: TV Nova
Přemek Forejt při servírování svého menu
Autor: TV Nova
Forejtův „pstruh od nosu po ocásek“: Pstruh po mlynářsku s drobenkou ze smažené cibule a řas kombu, k tomu květák nakyselo a houby shitake.
Autor: TV Nova
Tatarák ze zadní části pstruha s fermentovanými ředkvičkami a fialovým květákem
Autor: TV Nova
Mučenka se zakysanou smetanou servírovaná ve svém vlastním obalu, s kaviárem a sezamovým semínkem.
Autor: TV Nova
Zblanžírovaná, usušená a usmažená kůže ze pstruha, ochucená sušeným octem a řasou nori.
Autor: TV Nova