náhledy
V kulisách Pálavy se pod širým nebem muselo vařit skvěle.
Autor: TV Nova
Pepa z Marinády popisuje, jaká je jeho filozofie vaření z místních a sezonních surovin.
Autor: TV Nova
Pepa maso na ohni rád ovoní ovocným dřevem: švestkou, meruňkou, jabloní...
Autor: TV Nova
Kiting provozuje Pepa i jeho žena Mari, dokonce se právě tady při kitingu i seznámili. Pak cestovali po světě a zase se na Pálavu vrátili.
Autor: TV Nova
Ostravák Radek Kašpárek má jižní Moravu rád.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt a jeho vaření na Pálavě
Autor: TV Nova
Z viničního domu Marináda je nádherný výhled na okolní krajinu. V těchto kulisách Přemek Forejt (velvo) se svým kolegou Radkem Kašpárkem vařili.
Autor: TV Nova
Používat místní čerstvé suroviny, to Přemkovi Forejtovi i Radku Kašpárkovi opravdu vyhovovalo. Na snímku miska s hrozny na karamelu s bylinkami a semínky od Přemka Forejta.
Autor: TV Nova
Používat místní čerstvé suroviny, to Přemkovi Forejtovi i Radku Kašpárkovi opravdu vyhovovalo. Radek Kašpárek všechny přílohy doladil zapečením se sýrem.
Autor: TV Nova
Mari, Pepa a jeho rodiče ochutnávali a hodnotili, co Přemek s Radkem navařili.
Autor: TV Nova
Pálavské menu od Radka Kašpárka
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek servíroval 80 dnů zrající vysokou roštěnou na kosti přelitou šťávou.
Autor: TV Nova
Brambůrky pečené na seně a houbovém prachu se skvělým čerstvým tvarohem od Radka Kašpárka.
Autor: TV Nova
Patizony na kachním sádle zapečené s rokfórem (Radek Kašpárek)
Autor: TV Nova
Plněné cibule zastrouhané vyzrálým ovčím sýrem (Radek Kašpárek)
Autor: TV Nova
Dezert v podobě šlehaného kravského sýra s ovocnou zmrzlinou a lískovými oříšky (Radek Kašpárek)
Autor: TV Nova
Pálavské menu od Přemka Forejta
Autor: TV Nova
Hovězí svíčková opečená na grilu a poté marinovaná v pivu a sojové omáčce (Přemek Forejt)
Autor: TV Nova
Grilovaná a marinovaná svíčková v detailu (Přemek Forejt)
Autor: TV Nova
Pečená hovězí svíčková naložená do másla (Přemek Forejt)
Autor: TV Nova
Zeleninový salát s karotkou, římským kmínem, hořčicí a rozinkami v rumu (Přemek Forejt)
Autor: TV Nova
Hrozny na karamelu, se semínky (Přemek Forejt)
Autor: TV Nova
Nápoj servírovaný ve skle, ovšem bohatě obaleném slámou. Uvnitř speciální drink, jehož základem byl šípkový sirup v kombinaci s kontušovkou a šťávou z hroznů. (Přemek Forejt)
Autor: TV Nova