náhledy
Čerstvá ryba je čerstvá ryba
Autor: Prima TV
Čerstvá ryby, zelenina, lehkost italské kuchyně...
Autor: Prima TV
Dobře vařit se v létě dá i v improvizované kuchyni dokazuje Ital na cestách, Emanuel Ridi.
Autor: Prima TV
Ital na cestách bude připravovat samé dobroty, naučte se je připravovat také.
Autor: Prima TV
Ital na cestách bude připravovat samé dobroty, naučte se je připravovat také.
Autor: Prima TV
Skvělá svačina na cestu: foccacia s bazalkovým pestem, rajčaty a mozzarellou
Autor: Prima TV
Ital na cestách bude připravovat samé dobroty, naučte se je připravovat také.
Autor: Prima TV
Česnek pokrájejte nadrobno.
Autor: Prima TV
I pistáciové oříšky nasekejte.
Autor: Prima TV
Do hmoždíře natrhejte snítky čerstvé bazalky.
Autor: Prima TV
Petržel nasekejte nadrobno.
Autor: Prima TV
Parmazán (grano) nastrouhejte na jemném struhadle a přidejte též do hmoždíře.
Autor: Prima TV
Po chvilce přilijte kvalitní olivový olej.
Autor: Prima TV
Pesto v hmoždíři pěkně zpracujte, olejem nešetřete.
Autor: Prima TV
Focacciu překrojte a rozkrojte,abyste ji mohli naplnit.
Autor: Prima TV
Rajčata pokrájejte na kolečka.
Autor: Prima TV
Rajčata pokrájejte na kolečka.
Autor: Prima TV
Na plátky pokrájejte i mozzarellu.
Autor: Prima TV
Na focacciu poskládejte rajčata, navrch mozzarellu...
Autor: Prima TV
Přidejte pár celých lístků bazalky a naneste pesto...
Autor: Prima TV
Přidejte ještě trošku olivového oleje...
Autor: Prima TV
A sendvič je hotový.
Autor: Prima TV
Už ho jen překrojte a zabalte si ho na cestu do alobalu. Dobrou chuť
Autor: Prima TV
Placky polijte olivovým olejem, prsty ho vmasírujte do těsta.
Autor: TV Prima