náhledy
Zcela neoddělitelnou součástí italské kuchyně je i s láskou připravená káva.
Autor: archiv Riccarda Lucqueho
Riccardo Lucque při práci na své knize procestoval region Marche, kde navštívil řadu přátel, kuchařů i dodavatelů.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Italská kuchyně je jednoduchá, chutná a připravená z kvalitních surovin.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Pasta al pomodoro
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Lov je Riccardovou vášní už odmalička.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Italská kuchyně je jednoduchá, chutná a připravená z kvalitních surovin.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Riccardo Lucque navštívil v regionu Marche i své dodavatele masa a uzenin, rodinu Pierantoniových.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
K Itálii patří i umění si jídlo pěkně vychutnat.
Autor: archiv Riccarda Lucqueho
Dva šéfkuchaři, kteří se navzájem uznávají. Oba jsou majiteli restaurací, které získaly michelinské ocenění Bib. Riccardo navíc vydal v Pohlreichově vydavatelství svou poslední kuchařku, do níž kromě receptů vložil i svůj životní příběh.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Riccardo Lucque ve své restauraci Aromi
Autor: archiv Riccarda Lucqueho
Panzanella s rajčaty a sýrem pecorino. Tradiční recept, který pochází původně z Toskánska a Marche.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Poctivé tiramisu. Dezert, který se připravuje po celé Itálii.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Focaccia s rajčaty, olivami a rozmarýnem
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Ravioly plněné parmazánem a hovězím tatarákem
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Dušený králík po lovecku
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Lasagne Vincisgrassi, recept z regionu Marche. Přezdívá se jim bílé lasagne.
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz
Královské tortellini se sýrovou omáčkou
Autor: Marek Bartoš, sevruga.cz