náhledy
Radek David už v novém „dresu“
Autor: Radek David
Radek David v La Veranda
Autor: M. Siebert
Kyjevské trhy a nákupy
Autor: Archiv Radka Davida
„Kuchař musí za jídlem cestovat, protože se celý život učí,“ tvrdí Radek David, který řadu let patří mezi deset nejlepších tuzemských kuchařů.
Autor: Bearnika Photography
V kuchyni. Radek David před lety jako jeden z prvních šéfkuchařů objel české farmáře a začal vařit z jejich surovin.
Autor: archiv Radka Davida
V restauraci Eleven Madison Park v New Yorku oslavili narozeniny. „Bylo to magický, jako představení v La Scale. Rezervaci jsme dělali dva měsíce dopředu. Synové (9 a 11 let) tam ochutnali poprvé kaviár, byli chválení, jak jsou skvěle vychovaní. Byli jsme se všichni podívat v kuchyni, máme společnou fotku, na sobě stejné košile a kluci vypůjčené kuchařské čepice,“ vzpomíná kuchař Radek David.
Autor: archiv Radka Davida
Davidova variace na tradiční kulajdu, kterou servírují v průhonické restauraci Babiččina zahrada. „Vaří se z levných surovin, ale můžu ji prodávat za víc peněz, protože je na tom vidět kuchařská práce: bramborové chipsy, koprový olej, zastřené vejce,“ přibližuje kuchař svůj přístup k cenotvorbě.
Autor: archiv Radka Davida
Radek David
Autor: Michal Sváček, MAFRA